מפגש

Charmed Gal

New member
25.8, יום שני, עזריאלי.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

זה בסדר, נכון? יום שני! אמרנו! היום היחיד שאני יכול! ואתם אוהבים אותי! *חי באשליות* אנחנו צריכים שעה. 1?

HuGo Hell

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo1.gif

מצטער, אבל אתם מניאקים. מצטער שהעלתי את כל העניין של המפגש. אני לא מוכן ללכת שוב לעזריאלי. נמאס לי. עשינו החופש הזה שני מפגשים בו ואני הייתי בו חמישה פעמים ונמאס לי ממנו מאוד, אני לא יכול לסבול אותו. נו, לא נורא. אז אני אפסיד עוד מפגש מכושפות.

The Pink Dragon

New member
אופיר, זה לא משהו נגדך.

פשוט זה המקום הכי נח. אני לא יודעת בקשר לאחרים, אבל ההורים שלי לא בבית כדי להסיע אותי, וגם אם כן, הם לא תמיד רוצים. רכבת זה פיתרון טוב כי זה לא רחוק ממני ולעזריאלי יש רכבת ישירה... אם יהיה מפגש בכל מקום אחר, שאין אליו רכבת, אני פשוט לא אגיע... אתה כן יכול להגיע. אתה אולי מעדיף שלא, כי נמאס לך, אבל יש הרבה פורמיסטים שאין להם בכלל אפשרות אחרת!

HuGo Hell

New member
אני יודע שזה לא דווקא... ../images/Emo1.gif

או בכוונה. משהו אחר מעצבן אותי, בכל מקרה אחרי חשיבה רבה (לא), נזכרתי במשהו. וגם ככה לא התכוונתי לבוא למפגש הזה מהתחלה לא חשוב איפה הוא היה

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

זה יוצא סתם מאוחר, למה לא ב-1 בערך, כמו שגל הציע? אנשים שיכולים רק בשעות הצהריים המאוחרות יכולים להצטרף...

buffgirl

New member
../images/Emo36.gifהוֹרֵיי!../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אז קבענו, יום שני, קניון עזריאלךי, בסביבות 12? ומי שלא יכול שיגיע אחר הצהריים, כי אנחנו נשארים עד ממש מאוחר בקניון. ושלא תעזו להעביר את זה ליום שלישי, כי יש לי פגישה עם הכיתה החדשה שלי בתיכון ואני אהרוג אתכם.
ובואו נקבע נקודות מפגש נגיד ב-12:00 מול הקולנוע, ואז שוב ב-13:00, 16:00 ו-17:00 אלא אם כולם הגיעו, קיי?
יום שני
קניון עזריאלי, ת"א
משעה 12:00 עד.. לא יודעת.
נקודות מפגש: 12:00, 13:00, 16:00, 17:00, מול הקולנוע.
דרכי הגעה: אוטובוס (יי!), רכבת, אבאמא, אח/ות. !Enjoy

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אני לא רוצה ב-12:00, אני קם מאוד מוקדם, אולי יהיו כאלו שיהיו שם ב-11:00? או אפילו 10:00? זה תמיד כיף שיש כמה שבאים מוקדם, שניים שלוש אנשים שמסתובבים בקניון כשאין אנשים ^^

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מותר, ואפילו כדאי. רק אמרת את זה כאילו לא יודע מה קרה, אז התפלאתי שכל כך בקלות שינית את דעתך.

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif

אבל יתכן שאני אגיע מאוחר. בסביבות 3. *מחפש קו אוטובוס ממודיעין לעזריאלי*

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

עבדכם הנאמן חזר מ-30 חסרות מחשב אצל סבתא, אגב.
בכל מקרה, מכיוון שאין לי שום כוונה להשתעמם למוות 40 דקות ברכבת - אני אגיע יחד עם רז, שרון ויובל באותה רכבת - מתי שהם יגיעו. כל מי שבבית יהושע - ב-12 אנחנו מתייצבים בעזריאלי, ברור?

../images/Emo45.gif-50%../images/Emo121.gif

אבא שלי בים המלח, אז זה רק תלוי אם אני אהיה אצל מיקה, ואם למיקה ירשו.. אבל מה שטוב זה שלמיקה יש סיכויים יותר טובים ממני.. 60%, אז יכול להיות מאווט...

למעלה