אפשר יום שני?|מתחנן|../images/Emo185.gif
ההורים שלי נוסעים ביום שני, אין מצב שאבא שלי יסכים לנסוע שוב יום אחרי יום. אם תקידמו ביום לשני זה יהיה נהדר. ובקשר למקום... אמממ, כעיקרון אני מאד בעד עזריאלי, זה גם מגניב, גם בשבוע האחרון של החופש בשנה שעברה עשינו מפגש בעזיראלי, אז זו תהיה מן סגירת מעגל נחמדה כזו, אפשר לעשות מסורת כל חופש. מצד שני, ליוני לא מרשים כל כך ללכת לעזריאלי, אבל מצד שני, גם שנה שעברה לא הרשו לו אבל למפגש הרשו. כך שאם ליוני מרשים, אני בעד עזריאלי. אם לא, אז בים נשמע נחמד, השאלה אם אני אוכל לבוא.
ואם לא מרשים לי בים, אז נראה לי אני מעדיף איילון. ואם לא רעננה. ובבקשה בבקשה לא משנה איפה, שיהיה ביום שני! ההורים שלי נוסעים אז לתל אביב, אבא שלי היה בחו"ל ובחופש ורק אתמול חזר לעבודה, הוא לא יסכים לנסוע יותר מיום אחד בשבוע. בגלל זה אני לא יודע אם יתנו לי לבוא ליומיים לים, כי זה לנסוע יומיים, אבל אם זה יהיה על הים וקומזיץ אני אסביר לו שזה מיוחד אז הוא יסכים, אבל גם אז, שאחד הימים יצא שני! שהמפגש בקיצור יהיה ביום שני! אם זה יומיים שיהיה שני+שלישי או ראשון+שני. בבקשה. כבר פיספסתי איזה 4 מפגשים החופש וזה לא כיף לי! ואני לא רוצה לפספס עוד אחד! בטח שלא את האחרון של החופש! ------------------------------------------------------------------------------- שמישהו יעיז לומר לי מתבכיין ואז הוא יחטוף יתד בלב ונראה מי מתבכיין.
זה פשוט סיגנון כתיבה דפוק...
בגלל זה אין לי בלוג.