מפגש

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif מפגש ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

לא איכפת לי מתי ואיפה מצידי ש.. לא חשוב.
בים - אם כן, אז אתם רוצים מפגש ליומים? שנישן על החוף ונעשה קומזיץ - רעיון של דניאל.
בעזריאלי - מצד שני ניצן לא תוכל אז לא רוצה.
איילון ביום שלישי הבא.
ברעננה - בגינה כזאת שקטה שאף אחד לא בא לשם וליד זה יש גן שעשועים מאוד כיפי שגילתי עליו לפני כמה ימים. מקום ממש נחמד. שקט עם צל ומים. החליטו נא. תודה רבה.

Charmed 4ever.

New member
אני יכולה בעזריאלי בעיקרון |חלב|

|מיוחדת| פעם אחת לא הרשו לי בגלל שהיו פיגועים ופעם שנייה זה היה משו אחר. אבל אני מעדיפה רעננה. אפשר גם בהוד השרון בפארק, אבל תזכירו לי לבוא בחולצה ארוכה ולמרוח קרם הגנה על הפנים.

Charmed Gal

New member
אפשר יום שני?|מתחנן|../images/Emo185.gif

ההורים שלי נוסעים ביום שני, אין מצב שאבא שלי יסכים לנסוע שוב יום אחרי יום. אם תקידמו ביום לשני זה יהיה נהדר. ובקשר למקום... אמממ, כעיקרון אני מאד בעד עזריאלי, זה גם מגניב, גם בשבוע האחרון של החופש בשנה שעברה עשינו מפגש בעזיראלי, אז זו תהיה מן סגירת מעגל נחמדה כזו, אפשר לעשות מסורת כל חופש. מצד שני, ליוני לא מרשים כל כך ללכת לעזריאלי, אבל מצד שני, גם שנה שעברה לא הרשו לו אבל למפגש הרשו. כך שאם ליוני מרשים, אני בעד עזריאלי. אם לא, אז בים נשמע נחמד, השאלה אם אני אוכל לבוא.
ואם לא מרשים לי בים, אז נראה לי אני מעדיף איילון. ואם לא רעננה. ובבקשה בבקשה לא משנה איפה, שיהיה ביום שני! ההורים שלי נוסעים אז לתל אביב, אבא שלי היה בחו"ל ובחופש ורק אתמול חזר לעבודה, הוא לא יסכים לנסוע יותר מיום אחד בשבוע. בגלל זה אני לא יודע אם יתנו לי לבוא ליומיים לים, כי זה לנסוע יומיים, אבל אם זה יהיה על הים וקומזיץ אני אסביר לו שזה מיוחד אז הוא יסכים, אבל גם אז, שאחד הימים יצא שני! שהמפגש בקיצור יהיה ביום שני! אם זה יומיים שיהיה שני+שלישי או ראשון+שני. בבקשה. כבר פיספסתי איזה 4 מפגשים החופש וזה לא כיף לי! ואני לא רוצה לפספס עוד אחד! בטח שלא את האחרון של החופש! ------------------------------------------------------------------------------- שמישהו יעיז לומר לי מתבכיין ואז הוא יחטוף יתד בלב ונראה מי מתבכיין.
זה פשוט סיגנון כתיבה דפוק...
בגלל זה אין לי בלוג.

HuGo Hell

New member
נמנם. ../images/Emo1.gif

אם המפגש יהיה באיילון כל הכוונה היא שליעל יש ראיון עם אפרת ביום שלישי. ואיילון והמשרדים של תפוז מאוד קרובים זה לזה. 20 דק' הליכה. אז אחרי הראיון יעל ואני נבוא לאיילון.

Charmed Gal

New member
אז אני לא אבוא. ../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אז תהיו באיזור יומיים ברצף... לא נורא... זה קרוב לכם. הרי אתם לא רוצים שאני אפספס את המפגש האחרון לחופש, נכון?

HuGo Hell

New member
אין לי בעיה... ../images/Emo1.gif

בעיקרון אם יהיה לה ראיון אז אני כנראה ישן אצלה ביום שני.

Charmed Gal

New member
יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אם אין ליוני בעיה אני ממש בעד עזריאלי. יום שני. ואם לא, שיהיה אולי איילון. אם לא תהיה לי בעיה להגיע לשם. אבל אולי בעצם בכל מקרה ההורים שלי יוכלו נגיד לקחת אותי עד למישהו מכם שיקח אותי איתו. למשל צני אם היא באה. צני?

Charmed 4ever.

New member
אני לא בטוחה שההורים שלי יסכימו

|חלב|
|מיוחדת| ביום ראשון הם יחזרו מחו"ל ויום שני זה יום אחרי זה. אז אלא אם כן אני אשן אצל מישהו שממש ממש גר קרוב אליי, או שתהיה לי הסעה.

אני../images/Emo96.gif|פיית||באפי|

יכול בעזריאלי ובאילון שניהם קרובים אלי אני מעדיף אילון כי אני רוצה לראות איפה זה המשרד של תפוד כי אולי יש לי ראיון

Phoebe ForEver

New member
שבעת הכוכבים זה הכי טוב....../images/Emo42.gif

לי לפחות..... אם שם אז אני 10000000000% מגיעה

King Of Kromags

New member
איילון/עזריאלי....../images/Emo103.gif

או שמישהו רוצה להיות הסעה שלי - ואז זה לא עקרוני לי.. ולא בהוד השרון.

Phoebe ForEver

New member
יייייהייי! מפגש!1../images/Emo42.gif

ווויייפפפיייייייי אוקי אז...
לחוף הים נראה לי שאני יכולה לבוא אבל אין סיכוי שירשו לי לישון שם....
בעזריאלי אני אוכל להגיע איכשהו..
איילון..... תלוי..לא יודעת עדיין
רעננה מצוין בשבילי, זה דיי קרוב אליי

למעלה