מפגש פורום

../images/Emo26.gifמפגש פורום../images/Emo36.gif

חזרתי כרגע מורד(ורד לאב אושרי) ואנחנו מאוד רוצות לעשות מפגש פורום וכבר רץ פה משהו על מפגש אבל אתן לא ממשות את זה אז תקשיבו מה חשבנו! בחופש של פורים נעשה מפגש בעזריאלי על הגג שם איפה שכל הפורומים נפגשים אני יודעת שחלק לא מוצא חן בעניהם בעזריאלי אבל מה לעשות גם אני לא גרה קרוב לת"א אבל זה המקום היחידי שיש לו רכבת עד הקניון ויותר נוח ובטוח לכולנו... אז מי שנראה לה סבבה אז שתגיד..!

oRTaLi 612

New member
למה את סתם אומרת?../images/Emo2.gif

אנחנו לא ממשות?
חלילה! מפגש פורום, בשעה 5, יום שישי-בכניסה לפסק זמן! ממש לפני ההופעה של הגיים בויז!

litalg06

New member
תקשיבו כל מי שהולכת להופעה!

כנסו אליי לאייסי 240294394... יש מישהי שמתכוונת להיות שם לפני 5? כי אני יוצאת מהבית שלי ב4 ואני בערך 4\3 שעה מרמת השרון... דברו איתייי

...

לא ממש בטוח!חחח... אז ככה- אני חושבת שלא נפגש למעלה כי הכניסה עולה כסף! נפגש למשל לייד איזה חנות ונשב כולם ונדבר...ונצטלם...ונחתום..חחח...סתם נסחפתיי.. וסבבה...בחופש פורים.. מי שלא תוכל להגיע בפורים- יהיו עוד מפגשים אחרי זה- באחריותי!... *בבקשה לא ב-14...כי יש יומולדת לחברה שלי*

סבבהה!אני תמידד חשבתיי שזהה

המקוםם המושלםם! ופוריםםם זה התאריך המושללללםםםםםם!!

נעשהה את ביום ראשוןן

ביוםם של התחפושותת....ובאמת לא על הגג אורנית צודקת לידד איזהה חנותתת נצטלםם נדברר וזהה חחחחח

לא על הגג של עזריאלי של ה47 קומות

על הגג של הקניון חחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה חשבת שזה עולה כסף ולא הבנתי ודווקא ממש נחמד שם שהייתי במפגש פורום בשנה שעברה היינו שם והיה נחמד...

NavooShiT

New member
סבבע../images/Emo9.gif

על הגג
אני מפחדת
יש לי פחד גבהים
אני בעד הקומונה הראשונה

Brwonie22

New member
זה איפה שצילמו את הפרק הראשון של

השיר שלנו לא?! איזה גובהה יאבהההההה חחחח

Brwonie22

New member
../images/Emo207.gif ניצולי ניצוליי

כולם להכנס לקומונה של נאוושית "נשואות פלוס!" ממש כיףף שםם מילההה!! http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16498&smsMsg= כנסוווווו!!

חח גאמלי יש פחד גבהים!

ופחד מחושך ופחד מאקסטרים! אנחנו מגלות פה אחת על השניה פרטים הכי קטנים שישש...חחח

למעלה