שלי יחימוביץ בפינתה גילוי דעת אולפן ששי, דיברה על המינוי התמוה של עורך הדין אוריאל לין, הבעילים של חברת כוח אדם לין ביכלר כנציג ציבור (מעין שופט) לבית הדין לעבודה. ראוי לציון שמדובר באדם שמתנגד לבית הדין לעבודה ובעצם דרש לבטלו ולהטמיעו בבתי המשפט הרגילים. מומלץ לשמוע את הקלטת הפינה ולהגיב בשרשור הזה (לנוחותכם צורף התמליל).
מצד אחד אומרים שהחברים הטובים שלנו אמורים להכיר אותנו מצויין ב- 100% ולדעת ישר ומייד כשמשהו לא בסדר איתנו, אך מצד שני אומרים שאנשים מבחוץ רואים דברים שאנשים מבפנים לא רואים כי הם הרבה פעמים מונחים ע"י הרגשות ולא ע"י ההגיון. דרך איזה איבר בגוף של החברים שלכם אתם קולטים שמשהו לא בסדר, שמשהו השתנה לרעה, שהם כועסים עליכם או שאולי הם רוצים לדבר איתכם על משהו שמפריע להם אבל בעצם לא יודעים איך לפתוח את השיחה? פה
אילו ילד או ילדה, לא ממש מקובלים מהכיתה שלכם היה מציע לכם חברות. אומנם הוא (או היא) לא נראה כמו מפלצת זנוחה , אבל מצבו החברתי בכי רע. הייתם הולכים על זה או שבעצם , הייתם מוותרים על קשר שיכל להתפתח לאהבה יפה רק בגלל שהייתם רוצים לשמור על המצב החברתי שלכם ? פה
יום אחד שהייתי עם חבר שלי בחדר והצתרפתנו אז אמא שלו נכנסה ולא שמנו לב והמשכנו להתנשק ואיזה פאדיחות היא שעה עומדת שם ומסתכלת!! אחרי זה לא באתי אליו יותר חחח. ויש לי עוד פאדיחה.. יום אחד שהלכתי לקנות חזיה עם כמה חברות אז רצינו למדוד והיה שם תא אחד שחשבתי שאין שם אף אחד ופתחתי אותו ואממ... נחשו מי היה שם?! אחת המורות שלי בלי חזיה רציתי למות!!! פה
"דנה"(שם בדוי) זקוקה לתרומת מח עצם האם הביולוגית היחידה המתאימה כתורמת מסרבת להעניק את הדבר שיציל את חיי בתה פורום מכתב שלא נשלח כותב מכתבים לאמא המסרבת לתרום חיים לילדה