מה"מ

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif מה"מ ../images/Emo36.gif

אז ככה.. כל פעם שתראו את הסימן מה"מ, הכוונה היא מעין הודעת מנהלת
במילים אחרות - חובה לקרא
אז ככה.. רציתי להגיד כמה דברים:
דבר ראשון תכירו את שבי, האימוץ הרשמי שלי :)
רציתי לוודא שכולם קראו את הודעת המנהלת..ומי שלא - אז בבקשה תקראו.
אני חייבת לציין שהפורום שגשג פחות או יותר בימים האחרונים ואני שמחה על כך!
התחלנו משחק חדש.. וכולכם שיתפתם פעולה! מדי פעם - משעמם לכם? הכינו תמונה ותעלו אותה לפה. סכה"כ אני חושבת שכולם נהנו.
לשמחתנו, יום שני קרב ובא, ולמי שלא הבין - דוסון קריק !! אני ישבתי עכשיו ושרשרתי את כל ההודעות של שבוע שעבר ואני חייבת לציין שזה היה מתיש. אז בבקשה, ביום שני הקרוב - הראשון שפותח הודעה על הפרק ששודר, תגיבו לו. אל תפתחו הודעות חדשות סתם. תוכלו לעשות את זה בשבילי?
אני מנסה לפתח את הפורום, בתקווה להצליח, אם יש לכם גם רעיונות למשחקים, דיונים, טופיקים, סקרים - תציעו!
הצ´אט שלנו פשוט עזוב ! אולי ננסה להפעיל גם אותו? ככה מדי פעם..
יש הערות? תגובות? משהו? תגיבו

Piper

New member
אוקיי...נעשה את זה לפי הסדר...../images/Emo42.gif

1.מזל טוב על שבי!! (גם אני צריכה לתת לשמש שלי שם?)אם כן..אז מישמש :) 2.קראתי את ההודעה 3.גם אני שמחה על כך! (שהפורום שיגשג) 4.אני בכיף אעלה תמונה.. 5.אני אישית מבטיחה לא לפתוח הודעה חדשה על הפרק! (אלא אם כן אני אהיה הראשונה..) 6. הצעה: אולי נעשה מן בוחן כזה? (כמו במכושפות..שאופל עושה..) אם כן..אני רוצה להיות ראשונה!!! 7.הצ´ט לא עולה לי במחשב... זהו! עניתי על הכל? נראה לי שכן..

LillipooT

New member
יש! ענו לי ../images/Emo60.gif

אוקיי.. ממ..
דבר ראשון תודה שקראת !
בטח שתתני לשמש שם.. כדאי
למה הצ´אט לא עובד..מוזר
גם אני חשבתי על זה - על הבחנים האלה שיש במכושפות. אני אשמח מאוד מאוד מאוד אם תעשי!!
שמת לב שהפורום שגשג? זאת לא הייתי רק אני - יא! איזה יופי !

רק רציתי להגיד.....

כל הכבוד!!! את עושה עבודה נהדרת עם הפורום!! תמשיכי כך!!! :*) ותתחדשי על השבי...... את יודעת שבהתחלה בהתחלה (בימים הראשונים שהייתי בפורום) גם שמתי את הסימן-שבי בכל סוף נושא של הודעה אבל די נמאס לי כל פעם לשים אז הפסקתי.... מזל טוב!!!!

LillipooT

New member
* מסמיקה *

תודה מאמילה ! ותמשיכו לבקר ולכתוב הרבה בפורום (כמו שאתן עושות עכשיו!).. כך הוא תמיד ישאר פעיל !
שבי מוסר תודה לכווולם

LillipooT

New member
חידושים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקי...
רואים למעלה? יש קישורים..כתוב "חברים" "צ´אט .." ועוד ?! אז . שמתם לב שהוספתי משהו? נגיד וכן.
אז - לוח חדש! לוח מספרי אי סי קיו של חברי הפורום! לכו ותוסיפו את עצמכם
יש אפשרות להוסיף מאמרים. אם יש לכם חוש כתיבה (וגם אם לא) ויש לכם צורך לכתוב מאמר על פרק שראיתם, בכלליות על העונה, על הזוגות החמים, על דמות מסויימת - כתבו, תוגיעו לי ואני אפרסם את זה כאן !

LillipooT

New member
שכחתי לציין !

* הזכויות שמורות לפורום בנות גלמור - לשמרית ואופיר * תודה

Piper

New member
ok..נכנסתי ללוחות ...../images/Emo42.gif

כדי להוסיף את האייסיקיו שלי אבל לא ראיתי איפה אני יכולה להוסיף? (אני מתכוונת איך)

LillipooT

New member
אנשים - תעזרו לי רגע בבקשה!

אוקי אני מנסה להוסיף גם גלריות לפורום. רואים שם למעלה? (כן שוב שם באותו מקום) - תלחצו על גלריות ותבדקו אם אתם רואים את התמונות.. אני רואה איקסים. רציתי לבדוק מה אתם רואים. תודה

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif מה"מ 2 ../images/Emo36.gif

אוקיי - קראו והקשיבו
חידוש נוסף ! - תמונות שחברי הפורום הכינו. אם אתם רוצים שגם תמונותיכם ושימכם יופיע בגלריה, שרשרו את תמונותיכם פה או שלחו לי מסר\ אימייל בצירוף של התמונה.. כמובן כל הזמן אני רוצה להוסיף תמונות, אז כל הזמן תשלחו
ידיעה מדאיגה - לפורום שלנו יש פחות מ-30 עמודים וזה פשוט עצוב
הסתכלתי בפורומים אחרים והם כבר עברו את ה-30 ממזמן..אז אנשים - לעבודה
התחלנו מנהג חדש, למי שלא שם לב, שזה החידה "השבועית" (בערך שבועית").. הפותר המאושר יופיע יופיע בלוח "חידות". לכולם ברורים החוקים
השבוע גם פורסם הבוחן הראשון - מאת פייפר (ומישמש). תרגישו חופשי להכין גם אתם.
נו..? אז מה אתם אומרים על כל החידושים? אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מרגישה גאה

Piper

New member
ועוד פעם...לפי הסדר...../images/Emo42.gif

אם הייתי יכולה להכין תמונה הייתי שמה..
אפשר לעשות הרבה שרשורים של תמונות וחידות..ככה נעבור מהר את ה30..
אני כבר אמרתי..יש לי כבר עוד בוחן שאני אשים אותו כנראה ביום רביעי...(למרות שהוא כבר מוכן..)
אני גם מרגישה גאה

LillipooT

New member
רק ביום רביעי?!

זה עוד כל כך הרבה זמן ואני לא יכולה לחכות!!

למעלה