מה דעתכם על...

FreakOfNature

New member
../images/Emo26.gifמה דעתכם על...

הסגנון של הקליפים של אנסטסיה - האם זה טוב שיש בקליפים של Welcome To My Truth ושל Sick and Tired עלילה נפרדת מהחלקים שבהם רואים אותה שרה, או שהיה כדאי שהקליפים יהיו יותר כמו Paid My Dues, לדוגמא, שבו אנסטסיה שרה בסיטואציות שונות
לדעתי הסגנון החדש הזה ממש יפה, ונראה לי שהוא גם תורם לאנסטסיה. לא מזמן אחת הידידות שלי אמרה לי שהיא אוהבת את הקליפ של sick and tired מפני שהוא מאוד "אמיתי", ובגללו היא אוהבת מאוד את השיר. אני בטוח שהיא לא היחידה. אמנם בהתחלה היה קשה לי להתחבר לשני הקליפים הללו (ובעיקר ל-sick and tired), אבל עכשיו אין לי ספק שאנסטסיה היא כמו יין טוב - משתבחת עם השנים, וזה כולל גם את הקליפים שלה, שנהיים טובים מאחד לאחד. אז מה דעתכם
איזה קליפים יותר אהבתם: אלו בעלי העלילה, או אלו חסרי העלילה

pilpilonet5

New member
דעתי

את האמת רק עכשיו התחלתי לאהוב אותה הכי הרבה ולדעתי הקליפ הכי זה Welcome To My Truth איזה חמודה הילדה בקליפ. בהחלט מעניין. וגם Left Out Side בנוי יפה, אהבתי את הקטע שמראים אותה שרה על לוח מודעות. ותמיד טוב לגוון בסיגנונות וזה בכל דבר. לסיכום אני חושבת ששני הסיגנונות טובים ויש מקום לכולם.

Lucky Charmed

New member
האמת..

אני אוהבת את שני הסוגים. הקליפים של אנסטסיה מושקעים ויפים גם אם הם בעלי עלילה או חסרי עלילה.

Im The Sun

New member
בהחלט החדשים../images/Emo42.gif

אהבתי את כל הקליפים החדשים מהאלבום האחרון יותר מהקליפים הקודמים.

angel445

New member
../images/Emo98.gifל freak of nature

לדעתי השירים שלה מאוד אמיתיים וזה גם מתבטא בקליפים שלה אני אהבתי את הקליפ החדש שלה welcome to my truth ו את sick and tired וזה נכון זה ממש יפה ליראות איך הקליפים שלה משתנים מסיפור ל זה שהיא שרה בסיטואציות שונות! אגב שמתה לב לכך שבדיסק האחרון שלה היא שינתה את סיגנון המוסיקה שלה לקצת רוק ופופ ביחד???

למעלה