.. מה אפיתם לשבת ?
ב בלבי New member 14/5/04 #3 כרגע יצאה מהתנור עוגת השמנת-קינמון של מאקי. הספקתי גם לטעום חתיכה ... ו ... מצויין !!
ב בלבי New member 14/5/04 #6 מעל העוגה הרי מפזרים את תערובת הסוכר החום והקינמון... וזהו בעצם ה"ציפוי" שלה... חצי מהתערובת מפוזרת גם "באמצע" העוגה. עוגה ממש נפלאה !
מעל העוגה הרי מפזרים את תערובת הסוכר החום והקינמון... וזהו בעצם ה"ציפוי" שלה... חצי מהתערובת מפוזרת גם "באמצע" העוגה. עוגה ממש נפלאה !
נ נירהמ1 New member 14/5/04 #7 אני אפיתי עוגיות שוקו-קינמון חדשות והולכת להכין עכשיו עוגת שוקולד-קפה. כמו כן, בהתפחה אצלי סטארטר ללחם רוסי חמוץ של wan, אותו אאפה מחר בבוקר. זה לחם נהדר, אחד הלחמים הביתיים מהטובים שיצא לי לאכול.
אני אפיתי עוגיות שוקו-קינמון חדשות והולכת להכין עכשיו עוגת שוקולד-קפה. כמו כן, בהתפחה אצלי סטארטר ללחם רוסי חמוץ של wan, אותו אאפה מחר בבוקר. זה לחם נהדר, אחד הלחמים הביתיים מהטובים שיצא לי לאכול.
S silvey New member 15/5/04 #10 אני אפיתי את העוגת מיץ של יעל מוינה ב-2 תבניות אינגליש קייק, ממש "פיס אוף קייק!) יצאה עסיסית וטעימה.
E effyba New member 16/5/04 #11 אני אפיתי את עוגת השוקולד-קוקוס שלי (כבר נגמרה...) והמון עוגיות במכשיר אותו הרכבתי על מכונת הבשר של הקיצ'ן אייד. זה ממש ריפוי בעיסוק.
אני אפיתי את עוגת השוקולד-קוקוס שלי (כבר נגמרה...) והמון עוגיות במכשיר אותו הרכבתי על מכונת הבשר של הקיצ'ן אייד. זה ממש ריפוי בעיסוק.