מדמים

foofi

New member
אחד ה-דברים היותר טובים שיש../images/Emo9.gif

המ אז מה הולך להיות, כמו מדצ"ים מחלקים את הקבוצות, [אבל מה שכיף הפעם שאנשים הרבה יותר טובים!] טוב, אני לא יכולה ממש להשוות למדצ"ים, כי לי היה חרא במדצ"ים, אבל מדמ"ים באמת היה מעולה! חוצמיזה, התוכן, אני לא אגיד לך מה תעברו, אבל זה באמת מעניין, המדריכים בד"כ הם לא גרעינרים אלא אנשים יותר מבוגרים, זה נותן זווית נוספת להדרכה וזה כיף, המ יש כל מיני גיחות למשל אצלנו היה גיחת התנתקות (זה היה באותו זמן) ודברנו עם מתנחלים וזה. אזז פשוט תצאי ותגלי לבד
אמ ובקשר למדמ"ים או מדחמ"ים. אני הייתי בוחרת מדמ"ים (למרות שלא הייתי במדחמ"ים) אבל איך שראיתי את זה כשזה היה אצלנו, הם לא עשו הכל, וזה בד"כ אנשים יותר מופרעים [נו זה האמת
] ואחרי כל החפירה! אני מקווה להיות שם גם, בגלל שזה מה שבקשתי למשימת קיץ! אז אולי נפגש
יום טוב

spraizler

New member
וגם קורס מדמים השתנה מאז שנה שעברה

לפי מה ששני הגרעינרית שלי אמרה היא וחברה שלה עשו איזשהוא מהפך במדמים.. הכניסו תוכן חדש וזה

vered151

New member
טוב אממ

תמיד אומרים "זה הקורס הכי טוב בתנועה" על כל קורס שעוברים. ומדמים זה באמת הקורס הכי טוב שאני עברתי. תחשבי על זה, כל היוצאים למדצים הם אנשים שעדיין לא סגורים על עצמם בכל הנוגע לתנועה, זה מין נסיון כזה. במדמים כבר לא ככה. כולם יודעים מה זה...ובכלל זה יש אנשים הרבה יותר איכותיים, באמת אנשים טובים. מבחינת התוכן. הק'ים הם יותר עיניינים. לדוגמא במדצים מעבירים קופים על עמידה מול קבוצה, הכנת פעולה וכל מיני דברים כאלה, במדמים מלמדים דברים יותר שימושיים...לא יודעת איך להסביר כי אני כבר לא ממש זוכרת אבל מה שאני כן זוכרת שיצאתי מהקורס בהרגשה של "וואי למדתי משו" בניגוד למדצים שהבנתי שמה שלמדתי לא יעשיר אותי יותר מידי. זה דומה למדצים בקטע של הגיבוש קבוצה תוך כמה שעות, בהווי החברתי הזה..... בקיצור אחד הקורסים הטובים שאני עברתי!!! במדצים נהנתי ממש הרבה..במדמים נהנתי הרבה יותר מזה. תצאו, תהנו...=] וסליחה על החפירה

spraizler

New member
יביאו..

ואם לא יש בספריית הדרכה בקבצים להורדה- רשימת ציוד מומלצת

חולצה כחולה ומברשת שיניים :)

סתם נו, דברים רגילים.. [וואי אורי. .נעלמת ממש
הכל בסדר שם בעזה?
]

אורירוש

New member
בינתיים

הקסאמים לא הגיעו למושב שלי[בלי לפתוח פה לשטן] אז בינתיים בסדר.. אי אפשר להתקרב לבית ספר עד שיתקינו לנו מערכת קריזה["צבע אדום"] וזהו..
אז בינתיים בסדר כאן.[במושב שלי לפחות]

זה הולך ומשתפר עם השנים...

מדצים היה לי ממש לא משהו... מדמים היה ממש ממש טוב!!!!!! החבר'ה אדירים והכל פשוט הרבה יותר טוב.. לי אישית הייתה מדריכה גרעינרית במדמים אבל זה באמת לרוב לא ככה... הקורס פשוט מעשיר וכייפי ומדהים בפני עצמו.. מבחינת האנשים ומבחינת התוכן. אבל מש"צים... הייתה לי הקבוצה הכי טובה ביקום! פשוט אדירים... כן קצת נוסטליה... ממ אבל תכל'ס המדמים הייתה מבחינתי [ומבחינת הרבה בקבוצה שלי] חוויה מתקנת למדמים דיי הרבה מהאנשים שהיו איתי במדמים אני עוד בקשר איתם... זה באמת קורס שלא שווה לפספס. עוד נקודה למחשבה זה אחרי שהדרכתם כבר שנה אחת ויש לכם איזושהי פרספקטיבה על ההדרכה ואתם יודעים מה הלך ומה לא וכולם מעבירים חוויות [וזו כמו קבוצת תמיכה כזאת
] ובוחנים את מה שהלך במהלך השנה כדי ללמוד ואם צריך אז לשפר הלאה

Taina12

New member
הרכזת שלי אמרה לי

שזה בעיקר להשוות את שנת ההדרכה שהיתה, איך לשפר, איך יותר להתחבר לגיל שאני מדריכה, כאלה דברים לא יודעת... לנתח את השנה שעברה ואיך לשפר אותה.... אבל אני אשמח לקורא מה שכתבו פה אנשים ולהעשיר את הידע שלי.

Taina12

New member
אזהו שהשנה יש מדתים,מנסים להוציא את זה לפועל

ובגלל שזה ראשוני ונסיוני הרכזת והגרעינרית שלי לא ממליצות לי לדעתי אני אקח איתי שני חברים ונלך למד"תים....רק צחוקים תכלס זה נראה לי ממש מגניב, למרות שאני אדריך בכל זאת ולא יודעת כמה אני אשתמש בזה להמשך... אז אולי בגלל שאני אמשיך להדריך מד"תים זה לא בשבילי. מה אתם אומרים?[כן דור הכוונה אליך]

דורד

New member
פשוט עלה לי חיוך ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אני כל כך אשמח לדעת שקורס מד"תים באמת קם לתייחה! יחי קורס מד"תים... ולזכר הימים הטובים: מורל קורס מד"תים האומואי (כן אומואי ב-א'!) (עפ"י השיר הרומני שהיה הלהיט של אותו קיץ) מה היה, אי? מה היה, או? מה היה, אה? מה היה, אה הא? מה היה, אי? מה היה, או? מה היה, אה? מה היה, אה הא? הלו.. תרבות? אחי, אתה שרוט? טקסים, פלקטים וגם דרמה עם אריק אפרת, מירי, גלינה ופיקאסו מד"תים, אומנם שונים אבל תמיד תמיד שולטים קורס מד"תים זה מה שיהיה נו מה יהיה? נו מה, נו מה יהיה? קורס מד"תים אנחנו ראשונים אבל ממש לא אחרונים... קורס מד"תים זה מה שיהיה נו מה יהיה? נו מה, נו מה יהיה? קורס מד"תים אנחנו ראשונים אבל ממש לא אחרונים... אללה קורס מד"תים!!!!!!!!!!!!!!!!

spraizler

New member
המדמים של השנה הולך להשתנות

במיוחד קבוצות האיכות שבו, מח וכאלה.. הולכים להכנס חזק בנושא נשמע לי פצצה.

Simple Sam

New member
במד"מים היה הכי כיף בעולם!!!!1

את מרגישה פשוט שהקבוצות הרבה יותר טובות ואכיותיות וכולם ממש חמודים ומתגבשים נורא מהר. המדריכים כלי עולם וממש מצחיק וכיף. הרבה יותר נהנתי במדמים
האווירה היא אחרת בגלל שזה במקום סגור[עם מקלחות חמות!!1]ויש מזגן וזה. במדצים כולם היו הרוגים בגלל החום והלכלוך וגם המדריכים לא היו בשיא שפיותם..

יבח

New member
מה?! כ"כ לאאאאא

מנסיון...אפשר להיות פרו ג'יפה גם בפנימיה... חוץ מזה כיתות זה הכי כיף!

מה? יסמין, עלייך לא הייתי מאמינה!

חח שבוע אחרי המדצים לא הצלחתי להירדם במקומות סגורים! אם יש משו שעשה את המדצים למה שזה היה זה היה היער! לישון בחוץ ביחד, הא"ש לילה.. הארגז!
פנימייה זה בלאי.

למעלה