מדמים

../images/Emo26.gifמדמים../images/Emo36.gif

מה הולך להיות שם בכללי? מבחינת התוכן, מהבחינה החברתית.. ואיך היה לכם? איפה נהנתם יותר? מדצים או מדמים? *איזה חוסר התלהבות
* לא להאמין שעברה שנה...

יבח

New member
וגאםםםם...

מי שיודע מה פחות או יותר עושים במדחמים מוזמן להסביר כי אני ממש לודעת למה ללכת...

דורד

New member
לא הייתי ממליץ ללכת למדח"מים

במקום מד"מים... התוכן הוא בדיוק אותו דבר, רק שחלק מה- ק'ים של המדח"מים עושים בחוץ, וכמעט את כל הק'ים של המד"מים עושים בתוך הכיתות... זה לא כמו מד"חים בקורסי ט', זה נורא שונה... זה אפילו די אותו דבר כמו מד"מים רק עם פחות דגש על ק'י ההדרכה... אני ממליץ לך ללכת למד"מים אם את שואלת אותי... (האמת שהייתי ממליץ בכלל על מד"תים, אבל זה כבר לא קיים!)

rikko 13

New member
מד"חמים הכי שווה

מי רוצה להיות בתוך כיתה ולישון על ריצפה

t h e windman

New member
אל תנפיץ

שנה שעברה קורס מדחמי"ם היה קורס נפרד לגמרי ממדמים, הוא היה כולו בחוץ והוא היה מאוד מקצועי. ונבנה הצורה נפרדת לגמרי מקורס מדמי"ם, לכן התכנים לא בדיוק אותו דבר. בכלל, בשנתיים האחרונות נבנה מערך הדרכה חדש לכל התחום של מדחי"ם ולכן יש גם הבדל גדול בקורס מדמי"ם. שני הקורסים הם קורסים ברמה מאוד מאוד גבוהה, שנותנים המון ידע שימושי למדריכים, ויכולים לתרום בצורה מדהימה ליכולות הדרכה של כל מדריך שנה שניה. (אם הוא לא התאפץ כל הקורס). אל תלכו לפי "איזה קורס יותר טוב", כי זה לא משנה, שניהם טובים, תלכו לי מה שמתאים לאופי ולתפקיד שעשיתם השנה ותעשו שנה הבאה.

Simple Sam

New member
אל תלכי למדחמים..

חברה שלי רצתה ללכת למדחמים כדי להתנסות בעוד דברים והיא ממש התחרטה ולא נהנתה בכלל.

יבח

New member
את יכולה לפרט פחות או יותר למה?

בגלל התכנים בגלל האנשים או מה?!

Simple Sam

New member
גם וגם

שנה שעברה גם זה היה נורא מבודד וזה ללכת פול למקלחות ולחדר אוכל[ולשירותים אם לא בא לך בטבע] וגם רובם שם בנים בהמות שסתם באים בשביל לזיין בנות ולא באמת מעניין אותם מה הולך שם[שוב,רובם] היא אמרה שכמעט לא העבירו להם תכנים והיא לא למדה שם כלום חוץ מקשירות.

spraizler

New member
זה באמת מבודד

וזה לא נכון להגיד שבאים רק בנים כדי להתרבות. חלקם הקטן אולי כן אבל הרוב לא.. אולי אצלכם היה משהו מיוחד שאני הייתי זה לא קרה.

אבל טל! זה ממש אינדיבינדואלי.

[מילה מעצבנת!] אני בטוחה שאם אני אלך למדחמים אני ממשששש לא אהנה. לעומת זאת, יסמין יכולה ממש להנות שם.

Simple Sam

New member
יכול להיות

אבל דווקא זאת שיצאה הכי מתאים לה להיות מדחמית,והיא לא נהנת.:)

fate spinner

New member
מה שבא לך

פעם הקורסים האלה של מד"חים מדח"מים היו בלאי. באמת קורסים לא טובים. היום הרמה של שני הקורסים עלתה מאוד והם בהחלט לא נופלים מהקורסים המקבילים אליהם. מעניין אותך יותר חוץ וטבע? לכי למדח"מים מעניין אותך יותר הדרכה וניתוח קבוצה?צ לכי למד"מים למען האמת אני יכול להגיד שאני אישית למדתי ממש מעט מהמד"מים. יש כמה ק'פים שבאמת העשירו אותי ולמדתי מהם הרבה (ק' שלבים בהתפתחות קבוצה הוא ק' ממש טוב לדעתי חבל שלא מעבירים אותו במד"צים). אבל הרבה ק'פים היו בעיני באמת סתם. לכי לקורס שאת חושבת שבו תהני יותר

יבח

New member
אני לא חושבת שאני יודעת איפה אני אהנה יותר..

כי באמת לא הבנתי מה עושים במדחמים.. וכמה זה שונה מהמדחים והמדמים..

spraizler

New member
לכי למה שבא לך

וגם השנה כמו שאמרתי מערך הקורס משתנה לטובה.. במיוחד בקבוצת האיכות - המח. אז ככה שלא משנה יהיה טוב בשניהם.

יבח

New member
אין לי מושג מה עושים במדחמים...

ככה שאני לא יודעת מה בא לי..

spraizler

New member
זה לא משנה בסופו של דבר

גם אני לא ידעתי מה עושים במדמים ובמשצים ממש.. לאן שתלכי את תהני

למעלה