לשירלי

עדיין חיה ואת? ואנשים..

כנראה לא הבנתם את הקטע תתחילו לכתוב הודעות !!!!!השרשור הזה יהיה הכי גדול בכל ימי בפורום

אהממ ספרי משהו....

אביב כזה חמוד אני שומעת עכשיו מעונן עכשיו אוף אני כ"כ מזדהה איתו במקום די מגעיל שנקרא לו הבית

yellow cheese

New member
מה הם רוצים מאביב../images/Emo35.gif ../images/Emo34.gif

אני סטרייטית
זהו...החלטתי

כ ח ו ל ה

New member
../images/Emo23.gifל../images/Emo23.gifש../images/Emo23.gifי../images/Emo23.gifר../images/Emo23.gifן../images/Emo23.gif

No New Year´s day to celebrate No chocolate covered candy hearts to give away No first of spring No song to sing In fact here´s just another ordinary day No April rain No flowers bloom No wedding Saturday within the month of June But what it is, is something true Made up of these three words that I must say to you I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart No summer´s high No warm July No harvest moon to light one tender August night No autumn breeze No falling leaves Not even time for birds to fly to southern skies No Libra sun No Halloween No giving thanks to all the Christmas joy you bring But what it is, though old so new To fill your heart like no three words could ever do I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart
שיר, אני אוהבת אותך בטירוף
חג שמח בובה שלי! דנה
שירן

בובייי../images/Emo23.gif

איזה מושלמתתתתתתתתת אתת אני אוהבת אותך בטירוףףףףףף את החיים שליי שיהייה לך אחלה של שבתתתת אוהבת אותךךךךךך הכי בעולםםםםםם שירן
דנה

כ ח ו ל ה

New member
../images/Emo26.gifלגלי../images/Emo36.gif

סתם לכבוד החג החלטתי להקדיש לך שיר..:
את הגעת שלובה עם חורף עם חיוך בשתי עיניך הסתכלת עלי וכבר הבנתי איך איך שלכת אהבה נופלת על אדמת חיינו מה עושים עכשיו שאל אותי ליבך כוכבים מעלינו כמו יודעים על כל שמתרחש לא עושים עניין לזמן לא אכפת לנו לאן את היית באיזה חודש וחיכינו כבר לילד כשנולד אני קראתי לו אביב כי הוא סימל תקופת ביניים כשחיכיתי בינתיים כבר לחופש ששום איש אינו משיב את בכית כשעזבתי לטובת ערוגות בכפר שם זרעתי התחלה שם קצרתי משפחה והנה קיץ שכוב לו בגינה ליד הילד שהביט בי ובשתי עיניו עצבות תחזור לאמא הוא לחש לי ואני פתאום הרגשתי איך החופש אט הופך לו לבדידות בחלון משפחה מטיילת וילדי כבר נרדם על הספה ופתאום את חסרה בליבי האור כבה אז עם סתיו חזרתי ועל צווארך הנחתי שרשרת הבטחות אמיתיות יקירתי אנא סלחי לי אני יודע שטעיתי אך כמו הטבע גם ללב ארבע עונות..

למעלה