למי יש עכבר?

Thotwo

New member
../images/Emo26.gifלמי יש עכבר?

אני לא מתכוון לבילד אין.

יאיר B

New member
נכון. יש לי שניים שלהם:

V500 ו-V230. יש סקירה על הראשון ועוד שנים שהם בסדר בקישור למטה.

Jan22

New member
הם נראים מעט גדולים ..

יש עכברים שפשוט נראים כמו קופסת גפרורים X2 ומתפקדים מעולה ..

יאיר B

New member
הלוג'יטקים הם כמו קוספת סיגריות

בגודל וה-V200 הוא קצת יותר גבוהה. הכי אהבתי את המיקרוסופט - היה לי הכי נוח. [ואני לא מעשן, למי שזה מטריד אותו...]

Thotwo

New member
אז ברשותך בוא ננצל את השירשור

לעשות רשימת ציוד למחשבכולם מוזמנים להעלות תמונות של "מה שאנחנו סוחבים איתנו בתיק"אז לי יש תיק של ג'אנספורט שעבר "מודינג". הוספתי לו מחיצה למחשב.פירקתי תיק ישן ולקחתי את המשענת שלו, זאת אומרת את החלק הספוגי מאחורה, ותפרתי אותו בג'אנספורט ושמתי שתי סוגרי פלסטיק שיחזיקו את המחשב צמוד לריפודים. כך שהמחשב כמעט ולא פגיע.כמו כן עכבר לוג'יטק 210ומצלמת אינטרנט נופלת שקצת שיפצרתי אותה על מנת שתעמוד.פה אני מצרף תמונה של התיק מבחוץ

Thotwo

New member
תפוזונה

האנטר משום מה לא תפס עובד? יופי. תמונה של המחיצה מבחוץ. אפשר לראות את הסוגרי פלסטיק.

יאיר B

New member
לפתוח לך גלריה בפורום?

אגב, אם יש עוד אנשים שרוצים להנציח את הציוד שלהם על גבי הפורום - הם מוזמנים לשלוח לי מסר ואפתח להם גלריה על שמם.

Thotwo

New member
את התיק לקח לי שעה לתפור

ככה זה שלומדים מסבתא לתפור ולהכין פלאפל. ואני באמת אשמח אם כל אחד יעשה צ'קליסט ויעלה תמונות לפורום ונפתח גלרית ציוד. מה דעתך?

gozala

New member
WOW יש לי כזה עכבר בדיוק ../images/Emo8.gif

אחד מתוך כחמישה שרכשתי באי ביי, הוא חמוד למדי אבל לא ה"ראשי" שלי.

gozala

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בדיעבד כך זה יוצא ../images/Emo8.gif

degas

New member
גם לי! גם לי יש!

ועכשיו אחרי שנגמרה ההתלהבות, בהחלט עכבר טוב, עושה את העבודה, אם כי הפס גלילה הוירטואלי שלו לפעמים מזייף ומריץ מסכים בלי שמבקשים ממנו. אם הייתי צריך לקנות שוב, הייתי קונה את העכבר עם פס הגלילה (או איך שלא קוראים לזה) המכני..

kimpatsu

New member
שלי...

דבר ראשון והכי חשוב- יש לו מין מגע זמש קטיפתי שאי אפשר להוריד ממנו את היד. שתיים- המחיר, רק 80-70 ש"ח אם לא פחות. סוללות AAA נטענות מספיקות לשבוע שבוע וחצי. הדונגל נכנס אל תוך העכבר ולכן קל "לטייל איתו". נכבה אוטומטית אחרי 5 דק' ללא נגיעה. בקיצור, לא התנסתי בעוד הרבה עכברים לניידים, אבל בשבילי הוא ממש מעל ומעבר.

למעלה