למישהי יש נסיון עם שידת ההחתלה הבאה:

הבלדרית

New member
../images/Emo26.gifלמישהי יש נסיון עם שידת ההחתלה הבאה:

http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={6108E514-47C3-4A5C-9C84-F9018C6A4CEC}&details_type=1&itemid={57387B40-53DF-403E-820A-34134EF18FE2} זו הפשוטה מאיקאה ב-225 ש"ח (לא הצלחתי להוריד תמונה שלה) אני מתעדת ללדת ואת שידת ההחתלה הגדולה שרכשנו עם הילד הראשון מכרתי ביד 2 כי פשוט סגרה לנו בנפח שלה את חלל החדר....מניסיוני למי שיש כמונו ארון גדול של 4 דלתות איננו זקוק לשידה בהכרח.אחרי שנה וחצי -או מהרגע שעמד יציב,היא היתה רק בשימוש לאחסון שיכולתי לשים בארון וחיתלנו אותו בעמידה או על הספונת הנפתחת שלו בחדר. חשבתי על משהו פשוט וזול שכמעט ולא מורגש בנפח שהוא תופס בחלל (אצבע אותו לשמנת שיתאים למיטה)שאפשר בקלות לפרק ולאחסן (אולי לילד הבא....)באין שימוש,ולא ישב אצלי כמה חודשים עד שאמכור וישגעו אותי עם טלפונים-לקבוע ולא/כן להגיע..... מה דעתכן? למישהי יש ניסיון עם השידה -מעמד המדובר? האם הוא בטיחותי ואכן פרקטי? תודה רבה על המענה.יום נהדר לכולכן.

Ani15

New member
אין לי נסיון עם המעמד הזה

אבל כשהיינו במצב דומה קנינו משטח החתלה שמתלבש על הסורגים של מיטת התינוק (נדמה לי שזה היה של חברת "פנג"). זה מאוד נוח כשהתינוק קטן - ממילא מיטת התינוק גדולה מדי בשבילו. יש להפסיק להשתמש בזה כשהוא מתחיל לזוז יותר מדי ומעל משקל מסוים, אבל לחודשים הראשונים זה מצוין. לא הצלחתי למצוא תמונה של זה ברשת.

הבלדרית

New member
יש לי כזה

השימוש בו בזמנו היה לנו מסורבל כי אינני אוהבת שהוא מונח לעיתים קרובות על המיטה ואז דווקא שאת צריכה לחתל את צריכה להתמודד עם הלוגיסטיקה של להניח את הילד במקום בטוח ולהלביש את המשטח המדובר על המיטה ואז לקחת את הילד ולחתל.... תודה

mom2ia

New member
לא חייבים שידה

דווקא בילד השני (למרות שהשידה עוד היתה בחדר) כמעט ולא השתמשתי בשידה. היה יותר נוח לחתל על הספונת/השטיח. את מניחה עליה משטח החתלה, יושבת על הספה גם וזהו. כך אין חשש שהוא יפול לך מהשידה. בקשר לשידה מאיקאה - היה לנו כזה בג'ימבורי. זה מאוד צר ואין לך מקום להניח את ציוד ההחתלה על זה. את צריכה לשמור על הילד בשמונה עיניים כי זה מאוד צר וכל תנועה קטנה והוא עף לך למטה. אני חושבת ששידה זה מסוג הדברים שאם יש לך אתה לא מבין איך אפשר להסתדר בלי ואם אין לך אתה לא מבין למה אנשים קונים את זה.

למעלה