לכל בעלי VERTEX 312A

ר i נ ן

New member
../images/Emo26.gif לכל בעלי VERTEX 312A ../images/Emo36.gif

עד עכשיו יכולתם לשים תירגום (קובץ srt) רק אחרי שהוא עובר ENCODE ע"י HEBMTK sickboy666 יצר לנו קושחה אשר סוף סוף נוכל לראות עברית גם בלי לעשות ENCODE ובלי לפגוע בשפה האנגלית (האותיות הראשיות) אך לצער הרבה אנשים זה מותאם רק למי שיש Servo 07 וכל אלו שניתקעו עם Servo 02.09 עדיין לא יכולים להנות מן העידכון הזה כמו כן הוא גם הכין ל DVD של יונדאי את ההנאה הזאת עכשיו הגיע עבדיכם הנאמן (אני) לקחתי את העידכון שלו של יונדאי התאמתי אותו במיוחד ל vertex servo 02.09 (מכיוון וזה אותו הצ'יפ ואותה התוכנה) בדקתי את זה על ה DVD שלי בעצמי והפלא ופלא עובד!!! ניפתרה הבעיה מעכשיו לא צריך לעשות ENCODE לקבציי srt ולאבד את האותיות הגדולות של השפה האנגלית... ועכשיו ניסתפק רק בלעשות REVERSE ל - srt וזהו.. העידכון שלי פותר בעיות וחוסך הרבה עצבים כמו למשל: 1. חוסך ENCODE מעצבן אשר הופך את קובץ התירגום לבלתי קריא ע"י שינוי העברית לאותיות ראשיות של אנגלית 2. לא פוגע באותיות הגדולות של האנגלית ובכך לא פוגע בשמם של הקבצים אשר רשומים באותיות הגדולות לסיכום: הקושחה שלי מוכיחה את עצמה כקושחה היחידה היום בשוק ל servo 02.09 אשר נותנת את המענה לקבציי תירגום (srt) אין לי כרגע לאן לעלות אותה אך אם יש ביקוש שלחו לי מסר רק לציין כי איני אחראי לכל בעיה שתיווצר בעת העידכון וכמו כן לציין כי הקושחה ניבדקה על ה DVD שלי שהוא מסוג VERTEX 312A גירסת Servo 02.09 ופועלת מצויין כמובן שאין לעדכן גירסת servo 07 עם עידכון זה יום טוב

האם פרסמת את ההודעה הזו גם בפורום..

של ליונטוורק? לדעתי שם בודקים רוב האנשים שעדכוני תוכנה ל-DVD מעניינים אותם...

למעלה