לכאן

סילביא

New member
ברור שזה לא אותה ליגה

את יהודה לוי עוד לא זרקו משום קבוצת כדורגל... טוב נו על טעם ועל ריח...אתן יודעות........ סתם אני פשוט ממש לא מוצאת את ה"ספייס בוי" מושך....לעומתו .. יהודה, רודריגו, קיאנו,שיין ורנדי כמובן.....אח...אח

ayaliar

Well-known member
מה הקשר?

אני לא זוכרת שדיברתי על איכות המשחק של יהודה לוי או שאמרתי משהו רע עליו בכלל.. מה הקטע של "לא זרקו אותו משום קבוצת כדורגל"? גם לקרוא לו "ספייס בוי" זה קצת..... טוב לא חשוב. הדיון הזה עבר את השלב שאני נהנית ממנו.

סילביא

New member
../images/Emo12.gif איה

לא לקחת אותי ברצינות . אני סתם צוחקת ואם זה פוגע במישהי/ו . אז סליחה מראש הבהרה קטנה: לשנייה לא טענתי שיהודה לוי שחקן מי-יודע-מה. אני דיי מודעת לזה שיכוללות המשחק שלו הן ממוצע מינוס. מה שלא אומר שהוא לא נראה טווווווווווווב לא התכוונתי לפגוע בבקהם...באמת.. פשוט בזמן האחרון זה הופיע הרבה בעיתונים... וספייס בוי, נו זה בצחוק.......

ayaliar

Well-known member
אני דווקא חושבת שיהודה לוי

שחקן מעולה. אבל זה לא משנה בכלל... יש דברים שלא אומרים לאנשים מסויימים. כמו שאומר פיש... bygones

סילביא

New member
לא הבנתי

מי אומר מה? אני ממש לא חושבת שהוא שחקן טוב אבל מי מסתכל עליו בגלל איכויות המשחק?

סליחה אבל...

התמונות הבאות יידברו בעד עצמן...... נ.ב----> למישהי יש מושג איפה עוד אפשר להשיג תמונות שלו???

../images/Emo23.gif

בבקשה בבקשה..אם למישהי יש מושג איפה אפשר להשיג עוד תמונות שלו....אני מחכה בקוצר רוח!!!!

BiG D

New member
מעופריקית:

תכנסי לגוגל בעברית ותרשמי הכי פשוט או יוסי וג'אגר או פשוט יהודה לוי או לחיי האהבה כולמיני דברים שקשורים אליו ויש מצב שהוא מצולם בהם

זהווווווווווווווווווווו אני מתההההה

יווווווווווווווווווווווווווו זהווווווווווווווווווווווו נמססססססססססתתתתתתתתתתתייייייייייייי סופפפפפפפיייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתת

BiG D

New member
עופרי: בעליי לעתיד כמו שאת אומרת

הם: גייל הרולד בראד פיט אשטון קוטצ'ר ג'וש הארטנט וזה מסיפורו של אביר שתמיד אני מסתבכת עם השם שלו

BiG D

New member
זאת עופרי ואני חייייבבתתתתתת-

לתכן את עצמי
התכוונתי למסכימה,אני שונאת לעשות טעויות כתיב ולא לסים לב לזה \:

lolly1

New member
*שמחה מאוד להכנס לפורום*

אויש אני גם מאוהבת בו כמה שנים טובות...עוד מימי הספייס גירלז! חחח.. הבנאדם אכן אליל..

סילביא

New member
תסכימי איתי

שזה כיווץ השפתיים היפה ביותר שראית אי פעם.... ואני לא שמה תץמונות מכיוון שאני נהנת מזה אלא כטובה לציבור הדורשות (אירית .. תמשיכי לדרוש)

סילביא

New member
גם ליפים כואב לפעמים הראש..

היה מתקשר אלי . היתי מסדרת לו אקמול ומסז' רקמות (ועוד כמה איזורים)

למעלה