ממשיכה.....
ס סילביא New member 11/8/03 #26 אתן מכירות את הנוהל תגידו מספיק ואני מפסיקה לשים תמונות של משפחתי המורחבת (אם כולם בעלים שלי= אז כולנו "ONE HAPPY FAMILY, ברצינות תגידו דיי ואני לא נעלבת ומפסיקה כשזה מוגזם
אתן מכירות את הנוהל תגידו מספיק ואני מפסיקה לשים תמונות של משפחתי המורחבת (אם כולם בעלים שלי= אז כולנו "ONE HAPPY FAMILY, ברצינות תגידו דיי ואני לא נעלבת ומפסיקה כשזה מוגזם
ס סילביא New member 11/8/03 #28 ../images/Emo99.gif בכל זאת זה פורום של הכי גאים ושם יש לי את הבעל החמוד ביותר.. גם בלונדיני וגם יפה...צרוף נדיר..אפשר לחשוב שהוא לברדור..חחחח
../images/Emo99.gif בכל זאת זה פורום של הכי גאים ושם יש לי את הבעל החמוד ביותר.. גם בלונדיני וגם יפה...צרוף נדיר..אפשר לחשוב שהוא לברדור..חחחח
ס סילביא New member 12/8/03 #37 אם אירית דורשת- אירית מקבלת אני מתההההההה על התמונה הזאת ואני יכולה לראות אותה כעכה יפה רק במחשב כי בשלב הזה, בסרט, אני כבר עם דמעות שמטשטשות לי את המסך (כל פעם מחדש)
אם אירית דורשת- אירית מקבלת אני מתההההההה על התמונה הזאת ואני יכולה לראות אותה כעכה יפה רק במחשב כי בשלב הזה, בסרט, אני כבר עם דמעות שמטשטשות לי את המסך (כל פעם מחדש)
ס סילביא New member 12/8/03 #41 זונה! אז מה אם יש לה קול יפה?!?!??!?! זו לא סיבה לגעת בו!!!!! חצופה קטנה
ס סילביא New member 12/8/03 #43 כן כן זה הוא סרט שנצטרך ללכת לראות כי הוא מופיע בו THE LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMAN
ס סילביא New member 12/8/03 #45 גרייניך ואלתרמן לא חתיכים הורסים. אבל תכף בטלויזיהאז אני הולכת לראות ביי בנתיים.
G g a g a New member 12/8/03 #52 נטע../images/Emo70.gif נכון השרשור הזה פשוט דורש... קצת אורלנדו בלום?!?!?!? תכירו את האובססיה החדשה שלי לשבוע הקרוב
נטע../images/Emo70.gif נכון השרשור הזה פשוט דורש... קצת אורלנדו בלום?!?!?!? תכירו את האובססיה החדשה שלי לשבוע הקרוב
G g a g a New member 12/8/03 #53 ../images/Emo91.gif חמה חמה ../images/Emo42.gif לכו לראות את שודדי הקאריביים - קלתת הפנינה השחורה!!! חובה!!!!!!!!!
../images/Emo91.gif חמה חמה ../images/Emo42.gif לכו לראות את שודדי הקאריביים - קלתת הפנינה השחורה!!! חובה!!!!!!!!!
N netaK New member 12/8/03 #58 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סרט מ-ע-ו-ל-ההההההההההה סרט מקסים ומדהים ומצחיק ויפה וחכם ומתוק וג'וני ואורלנדו פשוט גרררררררררררררררר מומלץ
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סרט מ-ע-ו-ל-ההההההההההה סרט מקסים ומדהים ומצחיק ויפה וחכם ומתוק וג'וני ואורלנדו פשוט גרררררררררררררררר מומלץ
N netaK New member 12/8/03 #55 כן כן כן../images/Emo70.gif ג'וני וארולנדו ../images/Emo99.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איפה מיקה שתצטרף גם?
כן כן כן../images/Emo70.gif ג'וני וארולנדו ../images/Emo99.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר איפה מיקה שתצטרף גם?