לוח

rigoletto111

New member
הדתל"ש המפורסם בארץ

הוא נכון לעכשיו יואב שוורד, שזכה בפרס הגדול (?) בתוכנית "קחי אותי שרון". טוב, תגידו שאני טמבל, אבל זאת היתה תוכנית קיץ די כייפית. וגם קונספט שהוא פיתוח ישראלי מקורי ואני בטוח שיועתק לחו"ל! <לדעתי גדי הרבה יותר התאים לה, לא? יואב נראה לי פלצן לא קטן, וגם קצת דביל >

ZVI Z

New member
לא ראיתי את זה אבל זה ממש לא מקורי

היה כבר בחו"ל את התוכנית ג'ו מליונר שבה הרבה נשים מתמודדות על ליבו,כשהן חושבות שהוא מליונר ובסוף מגלים לזוכה שהוא לא(כיום הוא כבר בטח כן). אז זה די אותו עיקרון,חוץ מהכסף.

rigoletto111

New member
ואללה. אבל לכל תוכנית יש את

הקונספט המיוחד לה. ואני בטוח שהקונספט של "קחי אותי שרון" יעבור לעוד ארצות. כמו הקונספט של "מי רוצה להיות מיליונר" שנמצא בהמון תחנות בדיוק באותה צורה, עם אותם גלגלי הצלה וכו' (זוכר שהצצתי בגירסא גרמנית, ויש גם גרסא רוסית וכמובן אמריקאית).

מה אתה אומר ?!?

כל התוכניות האלו: מי רוצה להיות מליונר, כוכב נולד, החולייה החלשה וכו' הם מועתקים מארה"ב והייחוד הישראלי זה אך ורק שפת הדיבור עברית, וטיפשות ישראלית.

rigoletto111

New member
בעיני "מי רוצה להיות מיליונר"

היא תוכנית מעניינת ואינטיליגנטית. הקונספט שלה מועתק מתוכנית אמריקאית זהה. אבל הצורה המדוייקת של "קחי אותי שרון" - לא מועתקת משום תוכנית בחו"ל , למיטב ידיעתי. ואני נהנה לראות תוכניות כאלו, אם אתה לא, אז אל תראה.

ShakeSpearE

New member
The bachelor, היה הראשון

הבא היה The bachelorrette ש"קחי אותי שרון" הוא העתק מדוייק שלה. יש גם את ג'ו מיליונר שהוא אותו רעיון. אם אני לא טועה, הם אף משלמים זכויות יוצרים ליוצרי הסדרות הללו. <כמה הערות ציניות שצנזרתי> יואב לשלטון!!!

almog4

New member
ואם חשקה נפשכם ב

ואם חשקה נפשכם בקורטוב של רישעות - שקשור לתוכנית "קחי אותי שרון" - אתם חייבים לקרוא את הטור הזה.

לא לגמרי

כוכב נולד היא פיתוח בריטי שהועתק -בין שאר המדינות- גם לארה"ב. חוצמזה, לכל מי ששולח לי מסרים, אני לא יכול לקרוא מהמחשב בו אני נמצא. מיילים ניתן לשלוח ל: [email protected]

למעלה