לוח שבת

גמלים ובתולות

תופעה חדשה - "בתולות יד שניה" תגובה ב-Ynet לכתבה שעסקה בהברחת גמלים לוביים לישראל רק שתדעו: אני רואה כל יום גמלים, איילים, עיזים וכבשים. ביום טוב, אני זוכה גם שלועלים, עקרבים, עקרבוטים (מי שלא ראה דבר כזה לא יודע פחד מהו) ונחשים.

זעליגל

New member
בעצתו של הווטרינר המניאק ../images/Emo54.gif

נו, בדרך כלל הוא תופס אותי בעורף ומכניס אותי לקרטון אבל דווקא אתמול הוא אמר לי: מותק, אתה אסור לך לראות ניגוד צבעים חריף כזה בפורום... איך שהוא שמע את זה הוא שמח כי הוא אמר לי: אתה רואה זעליג, הפורום לא בשבילך. אבל לא נשארתי חייב והבאתי לו אותה בהפוכה... עכשיו תראו איך הפורום שלי נראה ותקנאו

almog4

New member
אפשר גם?

איך באמת מחזירים את הצבעים לנורמלי?

almog4

New member
מכוניות אוהבות

לתמונה הזאת, שקיבלתי היום באי-מייל, צירף השולח את הכותרת "הנהגת".
מכיוון שהכותרת נראתה לי שובניסטית קצת ולא מקובלת, ומכיוון שלמרות זאת אהבתי את התמונה עצמה, החלטתי שהכותרת של התמונה תהיה "מכוניות מאוהבות". מה דעתכם ? אלמוג.

לא רוצה לפתוח שירשור חדש...

רק רציתי לאחל לכולם שב"ש תעשו חיים משוגעים ולא לשכוח כל האוכל דג בדג ניצול מדג אז אני הולך לדוג לי כמה דגיגות מומלץ מאוד

בא נסכים

לזה ששתי הכותרות מתאימות. לדעתי, נשים טובות בהמון דברים, אבל נהיגה זה לא הצד החזק שלהן. אומרת אחת שקיבלה רשיון בטסט השלישי ועדיין לא ממש מבחינה בין הדוושה של הגז ושל הברקס.

Rinao

New member
Shabat Shalom from Mexico../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

I`m now in the othe side of the world Mexico City, but I can enter to the computer and read Hebrew but I can`t write so Shabat Shjalom Lekulam Tishmeru Al Haarez Shelanu Shalom Velehitraot Rina

מוטלה1

New member
תודה בני

אני מת מעייפות ולכן לא ארחיב. רק תודה לבני, ולכל העוסקים במלאכה, היה מדהים!! וכל מי שלא היה שידע שהוא הפסיד.

מוטלה1

New member
תודה בני

אני מת מעייפות ולכן לא ארחיב. רק תודה לבני, ולכל העוסקים במלאכה, היה מדהים!! וכל מי שלא היה שידע שהוא הפסיד.

למעלה