לוח מודעות

p i n g o

New member
../images/Emo32.gif Come Into Her World../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ילדה קטנה ומתוקה, היום אישה בוגרת ומלאת ביטחון עצמי וסקס אפיל. קיילי מינוג היא אחת מהתופעות הגדולות של המוזיקה בשני העשורים האחרונים. מאז החלה לראשונה לפזז לצלילי הלוקומושן, קיילי משגרת להיטים לחיינו בזה אחר זה ולא משאירה מקום לספקות - היא פה כדי להישאר! למעלה מחמש עשרה שנה בעסק, קיילי מספקת קליפים מרהיבים, הופעות עוצרות נשימה ושערוריות חדשות כל בוקר.. אז מה הפלא שכולם כל כך אוהבים אותה
So come on come on, do the Locomotion with us! בואו לפורום קיילי מינוג (566) ב
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום http://forums.tapuz.co.il/kylie

מה קורה עם הצאט?

החדר יוצאים בשאלה נראה לי כמו חדר "לובי" עם כל מיני שמות מטורפים "התקפת חוצנים" או אולי צאט שלי דפוק?

וכל בית ישראל יבכה השריפה

אשר שרף השם מבזק מוויי-נט בני ברק: נרות השבת הושארו ללא השגחה והתלקחו - הבניין עלה באש דליקה פרצה בדירה בבניין מגורים ברחוב בירנבוים בבני ברק. צוותי הכיבוי מעריכים כי נרות שבת, שהושארו ללא השגחה בדירה בקומה השלישית של הבניין, גרמו לשריפה. כל דיירי הבניין פונו מדירותיהם. במהלך פעולות הפינוי קרס חלק מגג הבניין. עד עתה לא התקבל דיווח על לכודים או נפגעים. פעולות הכיבוי נמשכות.

wr האחד

New member
וע"ז נאמר "יותר מששמרה השבת על ..

ישראל שמרו ישראל על השבת .

.............

מיון גברים עפ"י זיקתם למחשב גבר וירוס: ברגע שהכי לא ציפית, מתמקם בביתך ומשתלט על כל המרחב. אם תנסי uninstall? הרבה ילך לאיבוד. אם לא תנסי, הכל אבוד. גבר אינטרנט: צריך לשלם כדי להנות ממנו. גבר שרת: תמיד תפוס כאשר צריכים אותו. גבר חלונות: ידוע שיש הרבה בעיות איתו, אבל אי אפשר בלעדיו. גבר powerpoint?: אידאלי להציג אותו במסיבות, כנסים וכו' גבר Excel?: אומרים שעושה הרבה דברים, משתמשים בו רק לפעולות פשוטות. גבר word?: תמיד מפתיע ואין אדם בעולם שמבין אותו עד הסוף. גבר DOS?: היה אצל כולם פעם, כעת אף אחד לא מעוניין בו. גבר גיבוי: חושבים שיש לו הכל, אבל ברגע האמת, תמיד חסר לו משהו. גבר Scandisk?: יודעים שהוא טוב ורק רוצה לעזור, אבל בסופו של דבר אף אחד לא יודע בדיוק מה הוא באמת עושה. גבר שומר מסך: לא עושה כלום ואין בו כל תועלת, אבל הוא נחמד ונעים לראות אותו. גבר Paintbrush?: הרבה קישקוש אבל שום תכל'ס. גבר RAM?: שוכח הכל ברגע שמתנתק. גבר Hard disk?: זוכר הכל, תמיד. גבר עכבר: פועל רק כשגוררים אותו. גבר Multimedia?: עושה כל מה שנראה ונשמע נחמד. גבר user?: לא עושה שום דבר טוב ותמיד שואל שאלות. גבר דוא"ל: מכל עשרה דברים שאומר, תשעה הם זבל.

../images/Emo6.gif

ידוע ומוכר, ובכ"ז הצליח שוב להצחיק אותי. <מיכלי תוהה אם הגברים כ"כ דפוקים, למה אנחנו רוצות אותם בכלל???>

מי אמר שקל להיות גבר?

אם אתה מציב את האישה על כן מורם ומנסה להגן עליה מקשיי החיים אתה שוביניסט אם אתה נשאר לעבוד במשק הבית כשהיא יוצאת לעבוד אתה לא גבר אם אתה עובד קשה מידי, אתה טיפוס שמכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה אם אתה לא עובד מספיק אתה בטלן חסר ערך אם יש לה עבודה משעממת וחג גונית- היא מנוצלת אם יש לך עבודה משעממת וחד גונית, אתה צריך להזיז את הישבן ולמצוא משהו טוב יותר אם היא זוכה לקידום בעבודה לפניך, זה שוויון הזדמנויות אם אתה מקבל קידום בעבודה לפניה זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר אם אתה מציין שהיא נראית מצויין זו הטרדה מינית אם אתה לא אומר את זה זו אדישות גברית טיפוסית אם אתה בוכה אתה רכרוכי אם אתה לא בוכה, אתה חזיר חסר רגישות אם אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה, אתה שוביניסט אם היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך, היא אישה משוחררת אם אתה מבקש ממנה לעשות משהו שהיא לא נהנת ממנו אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה אם היא מבקשת ממך לעשות משהו שאתה לא נהנה ממנו, היא מבקשת ממך טובה אם אתה מביע את הערכתך לצורה הנקבית ולתחתוני תחרה מסוסלים, אתה סוטה אם אתה לא, אתה הומו אם אתה אוהב שאישה מגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה, אתה סקסיסט אם לא אתה חסר חוש רומנטי אם אתה מנסה לשמור על כושר, אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו אם לא אתה רשלן שמזניח את עצמו אם אתה קונה לה פרחים, אתה מנסה להשיג ממנה משהו אם לא, אתה לא חושב עליה אם יש לה כאב ראש היא עייפה אם לך יש כאב ראש , אתה כבר לא אוהב אותה אם אתה רוצה את זה לעיתים קרובות מידי, אתה חולה מין אם לא ודאי יש לך מישהי אחרת...

לילית3

New member
מוטי, העולם אכזר!! גם את זה רוצים

לקחת לכם עכשיו..... תקשיב טוב! לנשים האלה אין בושה. הכל הן רוצות! השכלה, עבודה, משכורת טובה מישהו שיודע לתת עבודה... ואפילו לעשות בעמידה. אין, אין גבול לחוצפה!!!

motti9

New member
הטעות הכי גדולה שעשינו

היתה ללמד אתכן לקרוא,מכאן התחילו כל הצרות. ואני מתפלא שאת לא זוכרת מה השם האמיתי שלי.

לילית3

New member
צודק בדבר הראשון. את השם שלך

בטח שאני זוכרת, אבל לא חשבתי שאתה כותב את שמך בפורום. ואין מה לעשות על טעויות משלמים הגולם קם על יוצרו.... שיט.

motti9

New member
אין לי בעה שידעו מי אני

אני מחוץ לארון כבר מזמן,אני משתמש בניק של אחי כי זה יותר נוח. בכל מקרה,לכל מי שלא יודע,אני משה, אח של מוטי.

zelta

New member
מתי יש הופעות של בועז שרעבי

חברים שלום רציתי לדעת מתי יש הופעות של הזמר בועז שרעבי בחודש או חודשיים הקרובים

למעלה