לוח הודעות

והפעם...בקשה מחברי הפורום...

בד"כ בפורום זה ואחרים, שקועים חברי הפורום בבעיות של עצמם.תמיד אנחנו דנים בכל מיני בעיות שלנו כצמחונים או טיבעונים . אני רוצה הפעם להפנות אתכם לבעיות של מישהו אחר : מנהל פנימיה טיפולית לבנות בבאר שבע פנה אלי לאמור :לבנות יש קשיים רבים הן בגילאי 12-18. הפנימיה בשלבי פיתוח רציניים והם זקוקים לכמה תרומות בכדי לפתח את השרות שניתן לבנות כגון: ספרים, מעבירי חוגים, ותרומות לפעילות חברתית. פרטי המנהל : אילן. טלפון 064261956. תודה.

Neta558

New member
יש בסוף הרצאה ביום ראשון?

ההרצאה שהיתה אמורה להיות בסלון מזל-עדיין מתקיימת? אנא שרשרו פרטים.

tali_le

New member
כיוון שנטע שואלת בלי להסביר על מה..

יום ראשון ה 23 במרץ החל מהשעה 19:00 חלופות לניסויים בבע"ח במחקר ובהוראה מרצה: תמיר לוסקי. סטודנט לביולוגיה וחבר באגודה נגד ניסויים, שחוקר את הנושא. זה היה התכנון מישהו יודע האם זה מתקיים? טלי

TheFinalCow

New member
מתקיים מתקיים....

עם השגות במקרה ש"המרצה" ואני נהיה נעולים בממ"ד....
ואני חייבת לתקן כמה דברים: ההרצאה היא לא רק על "חלופות"(יואו איך שאני שונאת את המילה הזאת!), אלא על ניסויים בבעלי חיים בכלליות...
והוא חבר ועד ב"אגודה" ולא רק חבר... (ליזי שמנסה לפאר ולהלל את החבר שלה... זה עובד
)

Neta558

New member
../images/Emo45.gif אני מגיעה

את מי עוד אני פוגשת שם? ואל תשכחו להביא מסכה

skin blues

New member
אויש...../images/Emo31.gif

אין יותר שטיפות לשיער.... כל החברות האחרות שמייצרות שטיפות עושות ניסויים בבע"ח.

../images/Emo32.gifגמול בעד גמילה../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

הגמלו וקבלו גמול נפשי,סביבתי,גופני,חברתי וכלכלי. בואו להיות חלק מהצוות המוביל בפרוייקט הארצי של גמילה מעישון. ביום א' ה-23/03 ייערך כנס בכפר הירוק(מול רמת-השרון)בין השעות 19:15 ל-21:15. לאישור הגעתכם נא לפנות לדוא"ל:[email protected] או לטלפון:053-318-449.

../images/Emo41.gifובעניין דומה...../images/Emo41.gif

אני מקשרת להודעה שעניינה איסוף מצרכים, בגדים וכו' על מנת למכור אותם בבזאר, שכל הכנסותיו תרומה לביה"ח שניידר.

למעלה