לוח הודעות

Neta558

New member
עצרת לסגירת חוות מזור-תאריך חדש../images/Emo70.gif

העצרת תתקים ביום שלישי, 4.3 ברחבת סינמטק ת"א בין השעות 19:00 ל22:00. מצרפת את הודעת האגודה: העצרת מיועדת להביע את תמיכתנו ואת תמיכת הציבור בהצהרת השר צחי הנגבי לסגירת חוות הקופים במזור. הצלחת האירוע היא שלב קריטי במאבק לסגירת החווה. אנא הגיעו והביאו את משפחותיכם וחבריכם. עכשיו, יש גם זמן להכין שלטים גדולים בנושא על מנת להביא לעצרת. פרטים נוספים על העצרת באתר האגודה: http://www.isav.org.il/action.php?id=45 אנא השתדלו להתעדכן דרך האתר למקרה של שינויים של הרגע האחרון. (דילאן, שים לב
) מקווים לראותכם בעצרת, האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח.

Neta558

New member
../images/Emo41.gif נפגשים לפני העצרת ../images/Emo41.gif

כל מי שרוצה - נפגשים לפני העצרת, בסביבות 18:30 (אלא אם אתם רוצים מוקדם יותר...) בכניסה לסינמטק. ככה נוכל להפגש, להכיר ולעזור קצת בארגון. בואו בהמוניכם

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo45.gif אני מגיע. ליזי - נפגשים לפני

בשביל מה שדיברנו עליו או שנבחר תאריך אחר ?

../images/Emo20.gif הסעות מהצפון -

יש סיכוי גדול שייצאו הסעות מנהריה ומחיפה. אנשים המעוניינים להצטרף (15 ש"ח לתל אביב וחזרה) מוזמנים ליצור קשר עם עדי בטל. 051981112 או איתי (נטע) - [email protected]

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo45.gif

ניפגש עם כולם ב18:30, נעשה מה שנעשה (תרגעו!) ונצטרף ?

shahar15

New member
אנשים! אני צריכה את עזרתכם../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

תוכלו לתת לי דרכים לשכנע את הורי שכדאי לי ללכת? שזה לא מסוכן? משו?? ההורים שלכם אמרו ישר "כמובן! לך/י!! רוצה דף ועט שאני אעזור לך בכתיבת הסיסמא על השלט?"
רעיונות?מישו?

Neta558

New member
תמצאי מישהו מהפורום...

חפשי מישהו מהפורום שמגיע מהאיזור, תפגשו קודם ותסעו יחד... כן, כן..הורים עשוים לחשוב שזה פחות בטוח לנסוע עם מישהו מהאינטרנט הגדול והמסוכן מאשר לבד... הכל ענין של שיוון
אני אפתח עכשיו מחדש את לוח הטרמפים לעצרת, את יכולה לפרסם שם בקשה לטרמפ מהאיזור או מישהו שיסע איתך באוטובוס. זה עשוי להרגיע את ההורים, וגם סתם להיות יותר נחמד

shahar15

New member
מישו מהרצליה שנוסע לעצרת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או מרעננה? מישו קרוב שנוסע לעצרת?? זה דחוף.. תודה מראש!!!!!!

Black dog

New member
אני עדיין לא יודע

אם אני נוסע לעצרת אבל אם אני אסע אני אגיד לך אישית
ולכל מי שצריך כמובן ...

f rat1

New member
מסוכן?!?../images/Emo12.gif

הכוונה מבחינת פיגועים, מחבלים וכו'? אם כן, זה לא נראה לי מסוכן יותר מאשר כל מעשה יומיומי אחר (את יוצאת מהבית? נוסעת באוטובוסים? יוצאת לבתי קפה?) חוץ מזה, פרסום העצרת לא נעשה במימדים כאלה, שדווקא לשם יחליטו המתאבדים להגיע (ואני לא רוצה להיות פסימית, אבל נראה לי שיותר ""משתלם"" להם לפוצץ איזה אוטובוס או מסעדה...) ותמיד אפשר להגיד שתהיה שם אבטחה
(אולי זה אפילו נכון?)

למעלה