לוח הודעות

Neta558

New member
הרצאה בירושלים - יום ג'

הרצאה (יום ג', 18.12, 19:30 בסניף אנונימוס ירושלים): "צדק צדק תרדוף – מאתיקה לאתיקה בין-מינית" – התמודדות עם שאלות מוסריות, הנוגעות בכינון קשרים צודקים בין בני-אדם לבין בעלי-חיים ממינים נוספים. מרצה: אסנת שויצר.

Neta558

New member
הופ הופ טרללה ../images/Emo105.gif

תגידו, אין לכם אף פעם הודעות? לא שומעים על אף אירוע שקשור בנושא? בההה.. בכל מקרה, אם מישהו מגיע, שיסמן
, כרגיל... (בקיצור-ירושמלים, השמיעו קול) נטע

אנגג...

אם הייתי יודעת קודם הייתי באה... וגם אם לא היה מתבטל לי שיעור תופים (כלומר, גם אז לא הייתי יכולה לדעת, אבל לפחות הייתי בסביבה...)

BLecker

New member
משתתפי פורום מאיזור זכרון והסביבה

אם יש כאלה בכלל, ואתם באים לפורום אנא צרו איתי קשר דרך שרשור זה/מסרים כדי לתאם הגעה למפגש(
)

מה-../images/Emo82.gif באהבה ../images/Emo23.gif. תפוזLive

שני מומחים יבואו להתארח היום בתפוז Live היום ב-13:00 יגיע השף אלון יוסף, השף הראשי של תנובה-שף לפורום "השף הלבן" ויגלה לכם כמה סודות מן המטבח.
מאוחר יותר, ב-18:00 ליתר דיוק, תגיע מיכל סוריאנו, מעצבת הפנים שתענה לשאלות בנושא עיצוב פנים הבית- במיוחד לאלו שרק עכשיו עברו אליו. כל זה יקרה בפורום נשואים טריים. אתם מוזמנים להכנס לפורומים ולהתייעץ עם המומחים!

Neta558

New member
הפגנה בעוד שעה, שימו ../images/Emo23.gif

חברים/ות יקרים/ות שלום רב, בעקבות החשיפה בעיתון ת"א (ומקומונים נוספים) בסוף השבוע על הניסויים בכלבים שמבצע צה"ל במסגרת קורס ATLS, אנו עורכים משמרת מחאה מחר (18/2/03) בשעות 16:00-18:00 מול שער דוד של בסיס הקריה (משרד הביטחון) בת"א. לינק להודעה באתר: http://www.isav.org.il/action.php?id=36 לפרטים נוספים: קובי - 052-318240 / מור - 058-939030.

למעלה