לוח הודעות

Neta558

New member
הפגנה נגד מקדונלדס - יום ה' ../images/Emo151.gif

ביום חמישי הקרוב, בשעה 16:00 תהיה הפגנה מול סניף מקדונלדס בלונדון מיניסטור, ברחוב אבן גבירול בת"א, הראשונה מתוך הפגנות שבועיות שיתקיימו החל מהשבוע. תודה ולהתראות. מאבק אחד - הקבוצה האנרכיסטית לזכויות בעלי חיים http://gutzy.com/onestruggle

Neta558

New member
מישהו מגיע? סמנו ../images/Emo45.gif

תמיד נחמד להפגש בפעילות
(אף על פי שלא נראה לי שאני אגיע לזאת...)

Ronnie Avidov

New member
גם אני אולי אגיע

אני אהיה בשוק ביום חמישי אז אולי אני אבוא...

Neta558

New member
../images/Emo151.gif הפגנה-שימו ../images/Emo23.gif

מקפיצה לטובת כל מי שמתכנן להגיע ועשוי לשכוח

../images/Emo107.gifהחבר הטוב ביותר...תפוזLive

נח בראון, מנהל המרכז הישראלי לכלבי נחייה לעיוורים, יתארח היום ב-19:00 בפורום חיות מחמד. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום ולהשתתף בדיון, או להשאיר שאלותיכם בנושאי אילוף כלבי הנחייה, ופעילות המרכז.

סוסים...באנטארטיקה. ../images/Emo43.gifLive

היום ב-15:30 תתארח Live בפורום סוסים דניאלה גרוס- מאלפת סוסים, מאמנת ובעלת חוות סוסים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום לשאול שאלות ולהגיב. דניאלה תספר לכם על כל מה שלא ידעתם לגבי אילוף סוסים, לימוד רכיבה בחווה שלה והתחרויות שהשתתפה בהן.
עוד נציג ישראלי מיוחד, דורון אראל, יתארח היום ב-19:00 בפורום תרמילאים. דורון אראל הוא הישראלי היחיד שהגיע לראש האוורסט, ויש לו חוויות רבות לחלוק אתכם, הגולשים.

Neta558

New member
אנחנו לא צועקים

אבל משום מה לאחרונה יש פה איזה מוטיב נורא קולני בפורום. אתה אולי יודע משהו על זה?

אולי זה יעניין אתכם ../images/Emo26.gif

ספרד לצמחונים, הודעה בפורום בוואלה. קישור emma8 :מאת 12:55 :שעה 12/02/2003 :תאריך ספרד לצמחונים ואוהבי בעלי חיים (ממש לא...)
נגיד והצלחתם, איכשהו, להתעלם מתעשיית התמונות/פוסטרים/גלויות/די.וי.די/בובות של מלחמות הפרים הנערצות שלהם בכל קרן רחוב (בלתי אפשרי, אבל נגיד) ונגיד והצלחתם גם לשבת בבית קפה/בר/מסעדה בשלווה ולהתעלם מרגלי החזיר המשומרות הענקיות התלויות בכמויות שלא יאמנו בכל מקום- עדיין השהות בספרד תתיש אתכם ברמה שאני, לפחות, לא נתקלתי בה קודם. אנסח את זה במילים הכי פשוטות (ואז תבינו שחוץ מלהזהיר אני פשוט רוצה קצת לשפוך את הלב...): בספרד אין לצמחונים מה לאכול. פשוט אין. יש בשר בכל תבשיל שתוכלו לחשוב עליו. מרק עדשים? חזיר. סלט ירקות? טונה. נתקלתם בסנדוויץ שמסווג כ"צמחוני" על העטיפה? אל תשלו את עצמכם. ההגדרה "צמחוני" מתייחסת בדרך כלל לכמות. כלומר- אם יש בו הרבה ירקות ורק קצת טונה או פרורי בקר- הרי זה סנדוויץ' צמחוני בהגדרה הספרדית. כל מרק, תבשיל תפוחי אדמה, אורז או כל דבר אחר מכיל גם בשר או דגים. הספרדים אוכלים בשר לארוחת בוקר צהריים וערב.(בבוקר יש גם קרואסון עם חזיר,למי שמעוניין) אז מעבר לעובדה שזה פשוט מדכא לראות אומה כל כך מפגרת מבחינת היחס לזכויות בעלי חיים (תנחשו איזה מעיל הכי פופולרי ברחובות ספרד? נכון מאד, מעילי פרווה) תתכוננו לעובדה שלהזמין אוכל זו משימה כל יום מחדש. בהתחלה חשבתי שאוכל פשוט לבקש שיכינו לי סלט בלי טונה וכדומה (עם תבשילים מוכנים מראש זה הרי בלתי אפשרי) וכאן נתקלתי בהפתעה נוספת- הספרדים גם לא יודעים אנגלית. אז לסיכום- תסעו רק אם יש לכם שם אפשרות לבשל לעצמכם, להכין סנדוויצ'ים באופן קבוע, או לחלופין לאכול רק תפוחי אדמה מטוגנים וטוסטים עם מרגרינה במשך שבוע בלי להשתעמם למוות. (למען ההגינות אני רוצה לציין שפעמיים זכיתי לאכול תבשילי אורז צמחוניים, פעם אחת קוסקוס כנ"ל, ופעם אחת דאל הודי צמחוני לחלוטין שגם היה טעים במיוחד. אבל הייתי שם שבועיים...) ואגב, כל מה שנכתב מתייחס לצמחונים. אם אתם טבעונים ולא יכולים להתקיים שם על חביתות תפוחי אדמה כמוני (המאכל הכי פופולרי שם, אחרי חזיר כמובן) או על סנדוויץ' גבינה (צהובה בלבד)- מה דעתכם להתייעץ שוב עם סוכן/ת הנסיעות? יש עוד הרבה מקומות יפים בעולם...

../images/Emo86.gif../images/Emo23.gif תפוזLive

שגיא כהן הוא פרשן ערוץ הספורט מזה שנים ארוכות, הוא מפרשן כיום באולפן בתוכנית סיכום המחזור של ערוץ חמש פלוס שנקראת "היציע המרכזי" בנוסף שגיא הוא הפרשן של "ליגת האלופות" לעיתים באולפן ולעיתים במגרש לצד רמי וייץ. שגיא הוא גם פרשן כדורגל בעיתון מעריב וטוריו מתפרסמים במדוריי הספורט היומיים וכן במוסף "אקשן" השבועי . היום ב- 20:00 הוא יתארח בפורום כדורגל. אתם מוזמנים להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.
רונית גפניאל, יועצת לתקשורת בינאישית, ושי מור- יועץ זוגי, פותחים את ארועי יום ה-
ב-
הערב ב-18:00 הם יתארחו בפורום אהבה ורומנטיקה ויעזרו לכם למצוא את הדרך הטובה ביותר להביע אהבה ביום האהבה...

למעלה