לוח הודעות

Neta558

New member
../images/Emo26.gif לוח הודעות ../images/Emo36.gif

הודעות על פעילויות שונות יש לשרשר לכאן. זה כולל גם דוכנים (חיפאים!) משמרות נגד פיטום אווזים (ירושמלים!) וגם אם אתם סתם מתכוונים לצאת עם חבר לחלק חומר..מי יודע מי יצטרף אליכם
אנא העבירו את פרטי האירוע גם ללוח האירועים (או הפנו את תשומת ליבי במסר ואני אעשה זאת). נטע

Neta558

New member
פורום זב"ח במרצ - יום שני!

פורום לזכויות בע"ח נפתח במרצ. הפורום יכול להיות מוקד רב השפעה על חקיקה עתידית בנושא, כך שחשוב שכל מי שקרוב בדעותיו למרצ יגיע ויעזור לקדם את הנושא מבפנים. זו הזדמנות טובה להפנות את תשומת הלב למשקים מתועשים ושאר צרות כשמדברים על זכויות בע"ח, ולא לדבר רק על כלבים וחתולים. (שכבודם במקומו מונח, כמובן
) הפגישה תערך ביום שני אחה"צ בת"א. כל מי שמעונין להגיע שישלח לי מסר ואני כבר אעדכן אותו בפרטים. אל תשכחו להודיע גם לחברים שלכם שעשוים להתענין! וחוץ מזה, תבואו, יהיה כיף
(מבטיחה!) נטע

Neta558

New member
הפגנה ביום רביעי!

מעתיקה הודעה של קבוצת מאבק אחד בקשר להפגנה: ערב טוב לכולכם. גם בימים נוראים אלו, כאשר כל כך הרבה הרס, סבל ומוות נזרעים סביבנו בקרב בני האדם, אסור לנו לשכוח את אחינו בעלי החיים הכלואים ומעונים בגיהינום מעבדות המחקר בארץ ובעולם. ביום רביעי הקרוב – ה-15 בינואר – נקיים משמרת מחאה נגד ניסויים בבעלי חיים באוניברסיטת תל-אביב. נפגש בשעה 15:00 בכניסה הראשית לאוניברסיטה. אנו מקוות שרבים מכם יוכלו לפנות מעט מזמנם בכדי להגיע ולהפגין אתנו. תודה מראש, "מאבק אחד". נ.ב – שלטים יתקבלו בברכה. לפרטים נוספים, שאלות או הערות: [email protected] אתר אינטרנט: http://gutzy.com/onestruggle/ ושוב תודה.

למעלה