כנסו

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif כנסו ../images/Emo36.gif

אוקיי, אז זוכרים את המשחק שהצעתי לפורום? ההוא ששתי עונות מהסדרה יתמודדו אחת מול שנייה, כל פעם יוצגו שני פרקים שיתמודדו זה מול זה וכו'? בכל אופן - כשהצעתי אותו, אמרתי שהעונות שיתמודדו הן העונה החמישית מול השישית, כי זה מה שאמא הציעה לי, בגלל שאלה העונות שחברי הפורום זוכרים הכי טוב לטענתה. אבל החלטתי לפתוח את זה בפניכם - איזה שתי עונות אתם רוצים שיתמודדו? הן לא חייבות להיות עונות עוקבות (5-6, 3-4 וכו') אבל צריך שיהיה להן מספר פרקים דומה, רצוי שווה, והעונה הראשונה לא יכולה להתמודד, מכיוון שהיא כוללת רק 13 פרקים, ושאר העונות כוללות מספר פרקים כמעט כפול מזה. חוץ מזה שקרב נגד העונה הראשונה בטח יהיה קל מדי, וניצחון ברור לעונה הראשונה.
טוב אז תתחילו להציע, ואת ההצעות שיגידו הכי הרבה פעמים, אני אבקש מאמא להעלות אותן לסקר.

shiray

New member
אולי שנייה מול רביעית?

האמת שאני זוכרת את העונות הראשונות הרבה יותר טוב בגלל שחרשתי עליהן לגמרי, אבל מאוד ייתכן שאני די לבד בקטע הזה- אבל כל פרק מהעונות האחרונות ראיתי פעם פעמיים וזהו. לעומת הקלטות והדיוידי שהקלטות כבר קופצות מרוב שראיתי אותן כ"כ הרבה פעמים... גם שתי העונות די סובבות סביב זוג מסוים, ויש כמה שלא אהבו את העונה הרביעית בערך כמו שיש שלא אהבו את העונה השנייה...

shira245

New member
מסכימה עם שירה!

אלו שתי עונות שונות אבל גם קצת דומות ויש להן מספר פרקים שווה לא? ועוד משהו,פעם מזמן מזמן בחרנו את הפרק האהובי מכל עונה בצורת דו קרב-כל איזה שבוע מישהו הציע שני פרקים והפרק שזכה לפחות קולות עף וככה ממשיכים עד שנשארים עם הפרק האהוב ביותר

Dawson girl

New member
ממש אבל ממש

לא משנה לי
אני בעקרון זוכרת את כל העונות די טוב ובערך מה היה בהן. אז כל מה שתחליטו יהיה בסדר מצדי

ממממ...../images/Emo105.gif

גם לי נראה ש2 ו4 זה מתאים! אפשר גם רביעית וחמישית-לפני ואחרי הקולג'...

shiray

New member
רביעית לוקחת בקלות מול החמישית

לא? בעצם זה תלוי כמה פה אוהבים את ג'ואי ופייסי.... טוב נו העונה הרביעית עדיין לוקחת.

LillipooT

New member
הזכרון שלי... ../images/Emo60.gif

זה משהו מיוחד. אבל ממ אני אסתדר. אז תחליטו אתם.. אני עדיין בעד חמישית ושישית. אבל גם שנייה מול חמישית זה חביב.

למעלה