כנסו

../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

אני אוהבת את הסידרה... ואני מבקשת שתגידו לי מה יהיה הסוף.. איך זה ייגמר כל הסבטוחה הזאת עם ירון וליה ונירה ובתיה ועם כולם.. תודה רבה רבה!!!!!

אני אנסה לענות לך..../images/Emo58.gif

אז ככה.. ליה וירון ינסו להתאבד אך לא יצליחו. ביום של ההצגה רותם תפגוש את אפי שיתברר שהוא בעצם אחייה, ותתעלף ולא תוכל למלא את התפקיד של יוליה אז ליה תחליף אותה ותעשה את יוליה עם ירון שישחק את רומיאו..
, ליה באמצע ההצגה תשנה את הטקסטים ותגיד לו שהם לא אחים לפי הבדיקה שביצעו ויצא שהם לא אחים, שאול הוא לא האבא האמיתי של ליה אלא של ריקי..
ואז ליה וירון יחיו ביחד באושר..
. בקשר לבתיה- ריקי וקובי יגלו שבתיה היא בעצם פסיכופטית שברחה מבית משוגעים לפני כמה שנים ובכלל קוראים לה תמר.
בקשר לנירה- היא לא תישאר לא עם אודי ולא עם שאול, אלא לבד..

../images/Emo178.gifאוקיי

אז קודם כל תודה רבה לך!!!! ויש לי עוד כמה שאלות ורעיונות..ואני אשמח אם תגיבו לי..
עם מי זיו ושירן יהיו?! אין להם בן זוג..!!! אז עם מי הם יהיו?! ויש לי עוד שאלה... איך זה ייצא ששאול הוא לא האבא של ליה?? כלומר איך ייפתא העניין שירון וליה לא אחים?? הייתה גירסה שאמרה שנירה נכנסה להירון משאול וילדה את אפי והיא ראתה שהתינוק שלהם פגום ואז היא החליפה בחדר התינוקות או משו לליה...!!!!! ואז ככה יוצא שירון ואפי הם האחים...וזה הגיוני כי הם מאוד אוהבים אחד את השני! טוב...אשמח אם תגיבו...ותביעו דעה!!! תודה בכל מקרה..!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gif

זיו יהיה עם רותם רותם תגלה ששחר לא אוהב אותה אלא הוא רוצה את הכסף שלה שירן בסוף תהיה לסבית והיא תצא עם ניקל(חברה של גיא אריאלי) אממממ ליה שכבה עם שחקן מהתיאטרון בזמן שהיא ושאול יצאו ונירה הייתה בהיריון מהשחקן ואמרה לשאול שזה ממנו(יכול להיות שנירה לא ידעה) אז ליה וירון לא אחים

ל=א ה=ב=נ=ת=י!!!!!

ליה שכבה עם שחקן בתאטון בזמן שהיא ושאול יצאו?"!?!?!?!?
מה הולך פה???? נראה לי שהתבלבלת..ליה לא יצאה ממש עם שאול... אתם יכולים להגיד לי בבקשה איך ליה וירון לא יהיו אחים?!?!??!?!?!?

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gifחחחחחחחחחחח

לא חחחחחחחחחחחחחחחחחח נירה שכבה עם שחקן מהתיאטרון בזמן שהיא ושאול היו ביחד

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאני אסביר לך../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

נירה שכבה עם שחקן אחד מהתיאטרון בזמן שהיא הייתה עם שאול ואז היא נכנסה להרין עם ליה ואמרה לשאול שליה זאת הבת שלו... בקיצקיץ ליה היא הבת של נירה ועוד איזה שחקן מהתיאטרון, ירון הוא הבן של מיכל/מישל ושאול אז אין שום קשר בין ליה וירון
יש הבנה

HaDaRoSh

New member
חח פשוט אני התבלבלתי בין ליה ונירה

איך אפשר להשוות אבל מזה משנה

יש מבין!!!!

חחחחחחח...בואנה...טוב שלא בילבלתם את הכל.. אתם בטוחים שזה מה שיהיה?! ודרך אגב... מ=מ=ש מ=מ=ש ת=ו=ד=ה... ומי החוצפן שקרא לי פה ניצול?!?!?!?!??! בושה! טופ..בכל מקרה... באמת ממש תודה..אתם מאוד נחמדים פה.. וכן...הבנתי... כשמסבירים לי לאט...אני מבינה מהר..:) חיחיחי...

שלום שלום!!

האמ....לא לוקחת אישית.. חשבתי שהוא חושב שאני נצלנית...
.. ואני לא... אני בת 14...

למעלה