כנסו

v i o L e T

New member
../images/Emo26.gif כנסו ../images/Emo36.gif

הי רציתי להגיד לכם שזה פורום פצצה ואם תוכלו לעזור לי!... אז רציתי שתיעצו לי איך להתאפר! יש לי עניים כחולות ירוקות כאלה..(כל אחד אומר לי צבע אחר...) ויש לי שפתיים מלאות (ולפי דעתי זה מאוד יפה) עכשיו יש לי עור בהיר ויד לי גם נמשים, הם לא כל כך בולטים בעיקרון רק כשמסתכלים עליי מקרוב רואים שיש לי נמשים! ואני לא יודעת איך לשים מייק אפ כי זה יכסה אותם ואני לא רוצה לכסות אותם כי אז הפנים שלי יראו כאלה מזויפות וגם אני אוהבת את הנמשים (החמודים שלי) ו... זהו.. אז אם מישהי יכולה ליעץ לי אני אשמח מאוד ת-ו-ד-ה!!!

yottami

New member
בהחלט מייק אפ נוזלי ולא מוצק...

ככל שתכסי יותר את הנמשים כך יראו גם את המייק אפ. התאימי את המייק אפ לגוון כללי של בית החזה והצוואר ולא לגוון הנמשים .... ועל זה הוסיפי סומק אך ורק מהגוונים הורדרדים ולא מהחומים כיוון שחומים עלולים להעצים את מראה הנמשים כי הנמשים חומים כך שסומק חום עלול להתקבל כיותר נמשים וככתמים על הפנים לכן יש להמנע מסומק בגוונים חומים.....את יכולה פיץ וורדרדים או ורוד טבעי....(MOCHA של איל מקיאג' מעולה לך)...בגלל שאת אוהבת את הנמשים שלך ואני באופן אישי חושב שנמשים זה משהוא מיוחד בואי ונשאיר אותם...אם את אוהבת מייק אפ בהחלט ניתן להשתמש אך רק בנוזליים ואת חייבת מעל המייק אפ לשים את הסומק שאמרתי לך על מנת לשבור את האחידות שהמייק אפ יוצר..ובכך המראה של המייק אפ מטשטש מיד ואת נראה עם נמשים אבל בצורה אחידה של פנים וחלקה יותר .................נסי והחזירי לי תשובה שלך יותם...

למעלה