כנסו!

made in china

New member
נשמע לי כמו...

"עלייתו ונפילתו של הסוציאליזם/נאציזם/קומוניזם" למדתי יותר מידי היסטוריה

FlamMAble

New member
איזה שירשור מגעיל

באמת גועל נפש. במקום לשכנע אנשים שנירוונה זה סבבה, ומעריצים של נירוונה הם אנשים טובים ששומעים מוזיקה טובה, אתם מראים עד כמה מגעילים אתם ועושים פרסומת רעה לנירוונה, כי כשאתם בפורום אתם תחת הכותרת נירוונה, גם פרסומת רעה לכם, גם פרסומת רעה לפורום, וגם פרסומת רעה ללהקה! כל החדשים מוזמנים להיכנס לפורום. גם לאנשים שאין להם כל קשר לנירוונה מוזמנים להיכנס לפורום ואין לאף אחד זכות לגרש אותם מפה! (חוצממני
אבל ברור שאני לא אעשה את זה סתם ככה) ואם מישהו לא מבין בנירוונה, או משתגע פה עם פתיחת שירשורים חדשים(אההם..) אין צורך להתעצבן! אפשר להסביר לאותו בנאדם, ולמנוע שזה יקרה שוב במקום פשוט לסלק אותו מהפורום!

Friends G i r l

New member
אוף.....

די איך שאת צודקת!! אני אוהבת מוסיקת גראנג' אבל המון זמן לא ממש החצנתי את זה בגלל העובדה שרוב אוהבי מוסיקת הגראנג' (אלו לפחות שאני הכרתי) היו אנשים מגעילים שחשבו שהם הכי טובים בגלל שהם שומעים נירוונה.... ובחיים לא רציתי להיות כזאת בעצמי!! אז מצטערת אם פגעתי במישהו עם ההודעות שרשמתי!! סליחה!

Runaway Train

New member
מה הקשר?

מה הבעיה פה אתם לא רואים שהיא מעצבנת נו אז יופי..התעצבנו והגבנו לה... נאי יודעת שכל אחד יכול לפעמים להיות מעצבן אפשר לחשוב איזה פורום קדוש וטהור זה. אני יודעת שמתפקידך משי כי את מנהלת ויכול להיות שכבנאדם את ככה גם. אבל תסלחי לי אמרתי פשוט את האמת שהיא עיצבנה אותי והיא אמרה שהיא הולכת אז אמרתי "ביי" וזהו..לא היה צריך להתנשאות מעליה ,אני לא עשיתי את זה ובלה בלה בלה בקיצר אם רמזו לה שהיא מעצבנת אז לפחות שתפסיק ולא תמשיך לרחם על עצמה ולדפוק כאן יציאות מעצבנות. ופרינדס גירל לא הבנתי מה הקשר? הגזמת קצת לא?...אפשר לחשוב שלאהוב גראנג' זה אופי יש אנשים כאלו ויש אנשים כאלו אז במקרה את הכרת אנשים מניאקים שאהבו גראנג'!

Friends G i r l

New member
תשמעי...

אין ממש קשר בין העובדה שהם שמעו מוסיקת גראנג' לזה שהם היו מאניקים אבל בכל מקרה התכוונתי לזה שבאמת היינו קצת מאניקים ולמרות שהיא קרציה ומעצבנת אפשר להיות אנשים גדולים יותר ולא לרדת לרמה הזאת.... זה הכל... מה שכן הזכרתי את זה שהם אהבו מוסיקת גראנג' כי בגלל זה יש אנשים (אני מדגישה יש) שחושבים שהם הכי טובים כי הם לא שומעים פופ אלא גראנג'.... והם היו מסוג האנשים האלו....

באמת ישנם ילדים

שמחשבים את עצמם כי הם מאמינם ששומעי הפופ פחות טובים! (אולי יש להם טעם גרוע יותר אבל לא כולם מאניקים - חוץ מזה יש כאלה שלא ניחשפו למוסיקה הנהדרת של הרוק והגראנג', כמוני לדוגמה, ליפני שלושה חודשים בערך לא ידעתי ולא נחשפתי לעולם המוסיקה היותר מפותח והיותר עמוק מ"שורות, פיזמון וקצב אחיד")

ב נ נ י

New member
יש גם..

קופיטליזם...גם אני שונאת את זה...היסטוריה זה חרא של דבר!!! אני לא מבינה מה זה כל המילים האלא...עוד מעט כזה: נירווניזם, דיכאוניזם....חחח... אנשים באמת השירשור הזה ניהיה דיי מסריח... ודרך אגב, אם אני קצת מלוכלכת (בשפה) אז אל תשימו לב כי אני רגילה להגיד מה שאני חושבת!

Runaway Train

New member
היסטוריה זה לא חרא של דבר

ולא אומרים "קופיטליזם" אומרים קפיטליזם וקפיטליסטים זה מה שרוב האנשים פה מתבססים על זה (הון כוסעמק ! הון!) לא משנה.. אין לכם אידאלוגים שאתם מזלזלים?

Friends G i r l

New member
קפיטליסטים עלק לי ../images/Emo6.gif

במצב של המדינה היום כולם הופכים להיות מעמד הפרולטריון.... (והמבין יבין או שיחכה לכיתה ח')

ב נ נ י

New member
רגע..

אני בכיתה ח'...ולא הבנתי...זה אומר שאני מוכה, או שהבית ספר שלי הוא לאנשים עם מוח קטן?! או שאתם ממש נכנסתם לנושא... וואי אני לא יודעת מה אני מנסה להגיד!

life style

New member
יכול להיות....

לי פשוט היה מבחן ענקי על כל החומר הזה..... המעמדות בבריטניה (במאה ה- 18-19): קפיטליסטים= בעלי ההון בורגנים = בורג=עיר, האנשים העשירים שעבדו עבור הקפיטליסטים פרולטריון= מעמד הפועלים

Runaway Train

New member
מה הקשר???

ם לא במעמד הפועלים כולם חיים חיים קפיטליסטים ומתבססים על הון!!! זה לא משנה איזה הון! אני רואה שאת לא מבינה כל כך...:) אבל לא משנה

life style

New member
טוב...

ממה שאני לא למדתי קיפטליסטים נקראו רק אנשים בעלי הון! ולא אנשים עניים..... ובעצם איך שתסתכלי על זה כולנו פועלים רק לא במעמד של אנגליה של המאה ה- 19....

made in china

New member
כן...

בואו נהפוך את זה לשרשור של היסטוריה. אני דווקא אוהבת היסטוריה....
חחחח קופיטליזם... מהמילה "קוף"?

ב נ נ י

New member
וואלה...לא!

למה...למה...למה היסטוריה...עדיף תנ"ך... צוחקת... טוב דיי דיי על בית ספר!!! שונאת בית ספר-מוסד לחולי נפש...כמוני!

למעלה