כנסו

g a g a

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

מחר לא לשכוח!!! ג´רמיין ג´קסון יתראיין אצל לארי קינג ב CNN!!! הוא ידבר על מייקל ועל הילדות במשפחת ג´קסון. דבר שני שאני חייבת לחלוק עימכם הוא: אביעד קיסוס עבר כל גבול!!! קראתם את הרייטינג של היום? יש כתבונת קטנה על ג´סטין טימברלייק. והרי הציטוט לפניכם: "הדיסק שלו הוא אמנם לא הדבר הכי נמכר עלי אדמות, וממש לא בטוח שהעולם צריך עכשיו עוד מייקל ג´קסון - לפחות לא עד שהראשון ימות כבר ממשהו - אך הוא שרירי וחינני בהרבה מאלילו המשוגע , ולשירים שלו יש נטייה מופלאה לגדול עליך ולהתחבב עם הזמן". אני חושבת שכל מילה מיותרת. הוא פשוט עבר כל גבול. ממתינה לתגובות שלכם.

The MoonWalker

New member
I think...

!!I think we should kick some newspaper´s ass לא מצאתי אתר ל"רייטינג"... יש להם? או לפחות אימייל?

g a g a

New member
שכחתי לציין ש...

הראיון עם ג´רמיין יהיה בשעה 15:00. וזה שזה ישודר מחר כבר אמרתי, נכון?

odedia

New member
מכתב תגובה לרייטינג

זה מה שכתבתי להם: ברצוני לבטא את מורת רוחי מהתבטאותו של אביעד קיקוס בגיליון האחרון של פנאי פלוס. אביעד כותב על ג´סטין טימברלייק, ואני מצטט: "הדיסק שלו הוא אמנם לא הדבר הכי נמכר עלי אדמות, וממש לא בטוח שהעולם צריך עכשיו עוד מייקל ג´קסון - לפחות לא עד שהראשון ימות כבר ממשהו - אך הוא שרירי וחינני בהרבה מאלילו המשוגע , ולשירים שלו יש נטייה מופלאה לגדול עליך ולהתחבב עם הזמן". זה פשוט לא ייאמן איך עיתונאים מרשים לעצמם להכפיש, לעוות, לקלל, להעליב ועכשיו אפילו לאחל למותו של מייקל ג´קסון, בעוד שהם לא היו מעלים על דעתם לעשות דבר כזה לאף אישיות אחרת בעולם. מייקל ג´קסון הוא בן אדם, תאמינו או לא, ויש לו אלפי מעריצים בישראל, תאמינו או לא. קטע כזה כמו שנכתב פה פוגע פגישה קשה וחמורה במייקל ג´קסון, אבל גם בכל אלפי המעריצים שלו בישראל, ואף במעריציו בכל העולם לצורך העיניין. מייקל ג´קסון הוא בן אדם. יש לו משפחה, יש לו חברים, הוא קם בבוקר לעבוד, משכיב את ילדיו לישון בלילה, מתווכח עם אנשים, הולך לשירותים, אוכל, שותה, מקבל כאבי ראש, וגם, תאמין או לא - נפגע כאשר כותבים עליו דברים שקריים ודוחים דוגמת דבריך. ואם כבר עסקינן ב"שירים עם נטייה מופלאה לגדול עליך ולהתחבב עם הזמן", הרשה לי לציין שמייקל ג´קסון נמצא בסביבה כבר יותר מ-30 שנה ושיריו עדיין מתנגנים בכל מקום בעולם, ו"מתחבבים" על אוהדים חדשים מדי יום ביומו. לזה אני קורא משהו מופלא. אני דורש התנצלות של מערכת עיתון רייטינג על ההתיחסות המבישה הזאת. אם לא תפורסם התנצלות, אעדכן את כל חברי מועדון המעריצים של מייקל ג´קסון בישראל (שמונה מספר מאות אנשים, תאמין או לא), להחרים את עיתון רייטינג לאלתר. בברכה, עודד ש.

g a g a

New member
עודד קבל ח"ח ../images/Emo45.gif

פשוט מצויין. ענק. נהדר. ו... מעניין איפה שרונה...

g a g a

New member
איך שכחתי: מזל טוב לפורום ../images/Emo65.gif

הפורום בן שנה!!! מזל טוב!

The MoonWalker

New member
קיוויתי באמת שמישהו ישים לב..

תיכננתי לכתוב משהו בערב, אבל שמתם לב... אז מזל טוב לכולם!!

אורית שתקעי|!!!!!~

אורית זאת אסתי!!!!! חחחחחח אני בשיעור מחשבים עם מיכל בר לב.. בייוש!

rinatgor

New member
מזל טוב לפורום הכי מהמם בתפוז../images/Emo65.gif

אני נכנסתי לפורום רק לפני זמן קצר,אבל אתם עכשיו כמו משפחה אחת גדולה בשבילי. כיף לי פה,אני מקווה שזה ימשיך להרבה זמן... אני אוהבת את כולכם, למרות שאני לא מכירה את חלקכם,העיקר שאתם מעריצים את המלך.תמשיכו ככה,זה נותן לי הרגשה ששווה להמשיך להעריץ את המלך למרות שלא חשבתי אף פעם להפסיק. אני מאחלת מזל טוב לפורום ושהוא ימשיך הרבה שנים.
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

comback

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

אני פה מההתחלה, למרות שהייתה תקופה של חודשיים שלא הייתי בגלל בעיות... אני מאחל מזל טוב לגכולם, לאלה שמההתחלה ולאלה שהצתרפו אחרי... מקווה שנהיה עו שנה... מזל טוב ואני אוהב את כולכם...

odedia

New member
פרסמתי גם בפורום הבינלאומי

הוספתי את המידע לפורום העולמי, King Of Pop Discussion יחד עם האימיילים, כך שהם יקבלו טונות של תגובות על האידיוט הזה. עודד ש.

slish

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב לפורום../images/Emo43.gif

תודה לפורום תפוז שליכד ומלכד אותנו כמעריצים ותודה רבה לדניאל המקסים שמנהל לנו את הפורום מתחזק אותו מעשיר אותו (בסקרים ומידע) תודה דניאל זאת הזדמנות טובה להגיד תודה לך ולהנהלת פורום תפוז מי יתן וניגדל באיכות כמובן ובכמות *למייקל יש את המעריצים הכי מדהימים בעולם! אתם יפים אתם מקסימים ואתם הכי הכי וכמובן אני אוהב אתכם (שנזכה להזדקן יחד -לא תקף לאורית ביג ולי... מאוחר לנו כבר...)

למעלה