כנסו!

roimc

New member
דרך אגב עמרי,

גם אני הייתי כל הזמן דבוק לגלגלצ 24/7 ואתה תשמח לגלות כמה מאריה מושמעת בתחנות האחרות אם תתחיל לזפזפ קצת. לפני חודש בסך הכול סידרתי סוף סוף ת´סטריאו שלי וכיוונתי כמה תחנות (99, 100, 103 ועוד) ומאז שמעתי את: EMOTIONS HONEY AGAINST ALL ODDS WITHOUT YOU DREAMLOVER וזהו אבל זה הרבה וזה שירים שגלגלצ לא משמיעים בדרך כלל (חוץ מ-WITHOUT YOU שנשאר באמת להיט קלאסי). ואולי יש עוד כמה ששכחתי. וזה רק מ-3 תחנות אחרות ואני לא מקשיב הרבה לרדיו אז...

omris

New member
כן אבל הבעיה היא שאני לא קולט../images/Emo36.gif

את התחנות האלה במערכת שלי .. אני קולט גלגל"צ, רשת ג´ (שאני לא כ"כ שומע), ואת כל תחנות הרדיו של האיזור שלי , איזור הצפון.. מיקס 104.5 ורדיו חיפה 107.5 ואני יכול להעיד שבמיקס 104.5 מה שעבר נקרא "רדיו צפון" משמיעים נון סטופ שירים של מריה.... I STILL BELIEVE הוא אחד השירים הכי מושמעים בתחנה, ויש להם בלילות תכניות של הופעות חיות והיה בין השאר את MY ALL (LIVE AT DIVAS-1998) אז ככה שמריה לא מוחרמת בכל תחנות הרדיו במדינה ויש תחנות רדיו שכן מפרגנות .

omris

New member
אבל אני כן יכול לשמוע את התחנות ש

הזכרת בלווין.. YES ..........

שעטנז

New member
ערן.... אתה יכול לרכז את כל המספרים

וכל האי מיילים לדף אחד? זה יהייה הרבה יותר קל. תודה.

omris

New member
מצחיקול, אני שמעתי את המצעד כשהוא

היה ב31.12.99 !!! היה מצחיק, הם כל שעה התחלפו כי זה לקח יום שלם, וטל ברמן בדיוק הגיש את WITHOUT YOU וסיפר על מריה שסיפור ההצלחה שלה הוא כשל סינדרלה, וסיפר על המקרה עם טומי מוטולה במסיבה .. ואז השמיעו את השיר, שהגיע למקום 89.. שיר העשור כמובן, ולגמרי בצדק~~~~~~~~~~!!!! ONE של U2 ..

שעטנז

New member
שונא את U2!!! יש להם שירים חרא!!!

הם כאלה אובר-רייטד (מה המילה הזאת? רחובבבבב) LOL המבין יבין

Shir Life

New member
אני יכולה

לשאול מישהי שמכירה המון (!) אנשים בתחום הזה... גיא פינס, כל החברות תקליטים, מפיצים וכל מיני כאלה... והיא גם אוהבת את מראיה, אז אולי היא תוכל לעזור!

eranmc

New member
לפני דקה היה ISB

ערוץ 250 "שירי אהבה" בממיר הדיטלי של הכבלים.

למעלה