כנסו!

eranmc

New member
../images/Emo26.gifכנסו!../images/Emo36.gif

טוב, בוקר טוב לכולם, היום אני אשקיע את השעות הבאות לשינוי הפורום טיפה, לכן אני אצטרך את עזרתכם: 1. לפני ש TTR יגיע לארץ אני רוצה לדאוג שהוא יכנס טוב בכל מעצד אפשרי, יושמע רבות ויקבל יחס. לכן אני צריך שתחפשו מספרי טלפון, פקסים, מיילים, אתרים וכו´ של תחנות רדיו, קיבתי היום רק חלק וזה לא מספק. זה אנא ממכם עזרו לי, לעזור לנו ולמראיה בארץ. 2. מישהו (או יותר נכון מישהי, גל או לירון) זוכר מה המספר של הליקון ישראל? אני רוצה לדעת שבטח הסינגל החדש יגיע לארץ. 3. אני מכין דף FAQ שבו יהיו שאלות ותשובות -בעברית- על מראיה, אז מי שזוכר מה הכתובת של האתר הזה עם השאלות, יבורך. 4. פינות חדשות יעלו בקרוב, רובם בדף המאמרים: אשמח לקבל עוד חוות דעת על האלבומים של מראיה לא רק מנדב. 5. אני אעדכן את גלריית התמונות ואוסיף כמה תמונותף אם ובעזרת השם וישמעו את קולי מתכנתי תפוז אוכל ליצור גלריית תמונות איתכם בשניות. כל רעיון מקובל אחר שתרצו יעשה.

omris

New member
הנה רשימת תחנות רדיו והאי מיילים :

קול הים האדום - 102fm [email protected] רדיו bu - 99fm [email protected] [סביר להניח שהם יהיו בין הראשונים שישמיעו את השיר בגלל שהם תחנה שמשמיעה שירים חדשים, וגם "רדיו 1"] האתר של רדיוס 100fm לא פעיל, האתר של רדיו חיפה 107.5 תחת בנייה כרגע, לא הצלחתי להיכנס לאתר של רדיו 103fm וגם לא הצלחתי להיכנס לאתר של גלגל"צ, אני אנסה יותר מאוחר ואני אעלה את הכתובות ..

MCRulz Liron

New member
חחחחחחחח @ 102

אצלנו 102 זה רדיו תל אביב !!!!!!! אני מקשיבה ל 3 תחנות רדיו בסה"כ: 99 - BU (אחלה שירים בד"כ, למרות שחורשים עליהם יותר מידי) 100 - רדיוס (כנ"ל) 102 - רדיו ת"א ולפעמים גם 91.8 (גלגל"צ)

MissPop

New member
הנה אתרים ומס´ טלפון

המספר של גלגלצ למי שרוצה להצביע ולבקש שירים: 1212332288 האתר של רדיו בי יו http://www.bu99fm.co.il טל´ המצעד 0558 - 99990 radio 100fm רדיוס http://www.100fm.co.il רדיו תל אביב http://www.102fm.co.il/home/index.asp זה מה שיש לי בינתיים :)

roimc

New member
בינתיים שלחתי בקשה לכל האימיילים

ששמתם אז אני מקווה שאתם תעשו אותו דבר. תבינו איזו השפעה יכולה להיות אם כל מי שבפורום, נניח 45 אנשים נשלח לכל תחנה אימייל ונתקשר וברור שיש עוד הרבה מעריצים ברחבי הארץ שגם יתקשרו וישלחו אימייל, התחנות יהיו חייבות להשמיע את זה וזה שיר יפה ובלדה כמו שאנשים אוהבים. לעבודה!!!!!

Sharonnn

New member
גם אני שלחתי, אבל משום מה אני

לא מצליחה לשלוח לרדיו BU 99FM :(

omris

New member
לתחנות הרדיו ב30 לספטמבר, ולחנויות

ב 11 לנובמבר .

nadav26

New member
לגלגל"צ יש משקל חשוב...

כי יש לה השפעה גם על התחנות האזוריות.. . צריך להתקשר לתוכנית "הבחירות שלהם" ולבקש את השיר החדש כמה שיותר. וכמובן שיהיה בפינה לשיפוטכם במצעד גם להתקשר!. אני בספק אם הם ישמיעו את מאריה , כי הם די אנטי אבל חייבים לנסות כמה שיותר!

MissPop

New member
לא נכון הם בכלל לא אנטי

הם השמיעו בזמנו הרבה פעמים את WITHOUT YOU ואת LOVERBOY

roimc

New member
את LOVERBOY?

אולי הארטברייקר התכוונת? אבל הם דווקא השמיעו הרבה את הדואט עם וויטני גם.

omris

New member
LOVERYBOY? את בטוחה? מה שכן,

אני שומע בעיקר גלגל"צ, 24/7 .. ויצא לי לשמוע המון (והמון) פעמים את WITHOUT YOU, I´LL BE THERE ואפילו את HERO לפני כמה שבועות!!!!!!!!! הייתי בהלם !!!!!!!!!!!!!
זה לא שהם מחרימים את מריה, פשוט לגלגל"צ יש סגנון מוסיקלי מסוים שהם דדובקים בו כבר המון שנים, והמוסיקה של מריה כנראה לא השתלבה עם הסגנון הזה, למעט כמה שירים, בעיקר WITHOUT YOU ו I´LL BE THERE שבאמת משמיעים נון סטופ.. כל פעם שאני שומע את "חורף 73" עוברת בי צמרמורת!!!!!! אם יש שיר ישראלי שאני ממש אוהב אז זה השיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (וגם "הנסיך הקטן" של יהונתן גפן ו"דמעות של מלאכים" של יוני רכטר.....) אבל "חורף 73" זה שיר שמעביר בי צמרמורת כל פעם מחדש שאני שומע אותו... [חשבתי לשתף אתכם, למרות שזה לא קשור]

MissPop

New member
כן אני בטוחה וגם את השירים

שהזכרת וגם ברדיוס משמיעים הרבה אז צריך להצביע ולבקש כמה ש יותר

nadav26

New member
אז ככה..

גלגל"צ אכן שידרו המון את WUTHOUT YOU ו-I´LL BE THERE. וגם את הדואט עם וויטני.., אבל בגדול הטעם המוזיקלי שם די סנובי.., אפילו WITHOUT YOU שהיה ללא ספק אחד מהלהיטים הבולטים בשנות ה-90 הגיע רק למקום ה-89 במצעד העשור שם!. בכל אופן, הם בדר"כ נצמדים לשירים מסויימים ולא מנגנים שירים אחרים של אותו אומן. אוהדי מאריה חייבים להציף אותם בבקשות לשיר החדש.., בתקווה שמשהו יזוז שם.

roimc

New member
גלגלצ משמיעים את מאריה

ו-HERO הושמע שם הרבה פעמים כשהוא יצא אבל חוץ מהאמנים הקבועים שלהם, הם לוקחים מכל אמן 1-2 שירים קבועים ומשמיעים רק אותם. בסה"כ אם מאריה תוציא שיר לא קיטשי במיוחד הם ישמיעו...

MissPop

New member
טוב אז קדימה להציף אותם

בבקשות ותתקשרו גם לרדיוס ורדריו ביו 99 יש להם הרבה מאזינים, כמה שיותר יותר טוב

למעלה