כנסו

דנטל

New member
מליון פעם כבר עניתי על השאלון הזה

שם: דנה גיל: כמעט 32 מקום מגורים: תל אביב פירסינג: 2 קעקועים: 6 גובה: 1.72 מ' מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 בן כמה אתה נראה: 25 עבר פלילי: לא מזל: טלה חיות מחמד: חתולה וחתול רגיש לדגדוגים: לא במיוחד מספר: 4 הדברים האחרונים שעשית: הקלדתי את הספרה 4 ספר שקראת: כבר לא זוכרת סרט מפחיד: לא רואה כאלה סרט בקולנוע: פגוש את הפוקרס שיר ששמעת: אני שומעת עכשיו את הגרסה של סאבלימינל והצל ל"ציפור שיר" של עפרה חזה השיר שנתקע בראש: אני כבר שעות שומעת שירים של סאבלימינל והצל ולא רוצה שיתקעו לי בראש שירים אחרים האיש שהתקשרת אליו: ידידה האיש שהתקשר אליך: טעות תוכנית טלוויזיה שראית: משחק מכור אדם שחשבת עליו: סאבלימינל האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לא אתה חשבת להתאבד: בעבר הרחוק אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא מאמינה באהבה אוהב רכבות הרים: לא האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: רק כשהתכוונתי הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: בערך נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: אולי לבזיק שניה נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא בפה נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

Tidal

New member
אני, לגמרי באיחור

שם: טל גיל: 17 מקום מגורים: בדרום פירסינג: היה בגבה, הורד לפני כמה חודשים קעקועים: לא גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער: במקור שטני, היה אדום,חום ושחור וכרגע חזר לחום אחים/אחיות: אח, קטן יותר בן כמה אתה נראה: בגילי,אני מניחה? עבר פלילי: לא יותר מידי מזל: אין הרבה. גדי חיות מחמד: הלוואי. רק לא בכלובים. רגיש לדיגדוגים: הו,כן. אבל זאת רק התניה. מספר: 600. (חה חה) הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: 11 דקות, היום התחלתי וגם את מאה שנים של בדידות שצריך לסיים סרט מפחיד: הצלצול, בפעם המאה. שהכניס אותי לחרדות חבויות והחבר הפסיק אותו באמצע. סרט בקולנוע: הטינה. (נו,אז לא איכותית מידי.) שיר ששמעת: בטח משהו של לאונרד כהן באוטו השיר שנתקע בראש: "high" של לייפאהוס פמלי. נוסטלגיה. האיש שהתקשרת אליו: החבר האיש שהתקשר אליך: גם תוכנית טלוויזיה שראית: ד"ר פיל,כמובן אדם שחשבת עליו: אמא שלי האם: אתה דלוק על מישהי: אני אוהבת. אתה רוצה לגור במקום אחר: תמיד. רחוק. אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא לגמרי אוהב רכבות הרים: לא האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: ממ..ממ..כן ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: חחחח פגשת סלבריטי?: נגיד התגעגעת למישהו?: כמובן שיקרת: לאחרונה כדרך חיים נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : תמיד הופעת בציבור בפיג'מה?: נדמה לי שלא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: בערך, לא בקטע מיני נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: המון ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לא

השעועית

New member
חולה על סקרים ../images/Emo3.gif

שם: לא משנה גיל: 34 וחודש מקום מגורים: ב"ש פירסינג: אין קעקועים: לא סובלת גובה: 161 מידת נעליים: 35-36 צבע שיער: בלונד זהב אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בן כמה אתה נראה: לדעתי ולדעת הרבה גג 26 עבר פלילי: אין מזל: דלי חיות מחמד: חתול רגיש לדיגדוגים: מאד מספר: אין הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: "יש כאן מישהו" היה ספר אחרון, של גיל משהו. סרט מפחיד: לא אוהבת סרט בקולנוע: לא הולכת כמעט לקולנוע, אוהבת וידאו שיר ששמעת: This Picture - Placebo השיר שנתקע בראש: וואו, האחרון של Bloc Party האיש שהתקשרת אליו: אמוש האיש שהתקשר אליך: אמוש תוכנית טלוויזיה שראית: הברבור 2 אדם שחשבת עליו: סטפן הבסיסט של פלסיבו, אני חולה עליו האם: אתה דלוק על מישהי: עליו אתה רוצה לגור במקום אחר: לא אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: בהחלט אוהב רכבות הרים: מאד האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כןןןןן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: רק אתמול, סיגריה אחת אחרי 10 חודשים שתית אלכוהול?: לא סובלת ניסית דיאטה?: כל יום פגשת סלבריטי?: לצערי לא התגעגעת למישהו?: רק היום, לאירוע. שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן, שהיו לי צירי לידה. רציתי גם. נכשלת במקצוע?: כן, כימיה הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן, אבל רק אם הוא הומו נשבר לך הלב: ברור שברת לבבות: כן נישקת בנות: לא :( נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לפעמים

למעלה