כנסו

ארטימיס

New member
../images/Emo26.gif כנסו ../images/Emo36.gif ../images/Emo68.gif

מכיוון שכולנו חדשים כאן חשבתי שיהייה נחמד שכל אחד מחברי הפורום יענה על השאלון הזה.. סתם ככה כדי להכיר את השני יותר טוב
שם: גיל: מקום מגורים: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: עבר פלילי: מזל: חיות מחמד: רגיש לדיגדוגים: מספר: הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: סרט מפחיד: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אדם שחשבת עליו: האם: אתה דלוק על מישהי: אתה רוצה לגור במקום אחר: אתה חשבת להתאבד: אתה מאמין באהבה ווירטואלית: אוהב רכבות הרים: האם אי פעם: בכית על בת: בכית על בן: נזרקת על ידי מישהו: ראית את מגדל אייפל?: עישנת?: שתית אלכוהול?: ניסית דיאטה?: פגשת סלבריטי?: התגעגעת למישהו?: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאתה הולך למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?

ארטימיס

New member
אני אתחיל

שם: לינור
מקום מגורים: אזור חיפה פירסינג: 3 עגילים באוזניים ובטבור. קעקועים: אין גובה: 1.55 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני
אחים/אחיות: אין! בן כמה אתה נראה: 17 עבר פלילי: חחחחח אין..
מזל: מאזניים חיות מחמד: כלבה מקסימה ותוכי
רגיש לדיגדוגים: כן
מספר: 69
הדברים האחרונים שעשית: ישנתי מלאאא!!
ספר שקראת: יש הרבה.. האחרון היה: חלום בלהות - מותחן פסיכולוגי נחמד סרט מפחיד: אממ.. היום אני הולכת לראות בפעם הראשונה את "הצילצול"! שמעתי שזה סרט מפחיד..
סרט בקולנוע: אני לא חובבת קולנוע..
שיר ששמעת: שירים של אביב גפן..
השיר שנתקע בראש: אין האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אליך: החבר המקסים שלי.
תוכנית טלוויזיה שראית: אני לא חובבת טלוויזיה כל כך.. לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הדלקתי אותה.
אדם שחשבת עליו: חברה טובה שלי, שירז האם: אתה דלוק על מישהי: כן
אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חשבת להתאבד: עדיף שאני לא אגיב על זה.. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: מאמינה
אוהב רכבות הרים: כן
האם אי פעם: בכית על בת: כן
בכית על בן: כן
נזרקת על ידי מישהו: כן
ראית את מגדל אייפל?: אכן כן
עישנת?: אני מעשנת קבוע לצערי הרב
שתית אלכוהול?: כן
ניסית דיאטה?: כן ורזיתי 10 קילו
פגשת סלבריטי?: כן הרבה.. התגעגעת למישהו?: ברור
שיקרת: כן
נעצרת: כן.. אויאני לא רוצה להזכר בזה
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן
הופעת בציבור בפיג'מה?: כן חח בכית בסרט?: כן היית על במה?: אכן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא..
הקפיצו אותך כיתה?: רצו להקפיץ רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: כן
ואני לא גאה בזה בכלל. נישקת בנות: כן
נישקת בנים: כן
השם שלך הופיע בעיתון: כן מס' פעמים.. התחרטת על דברים שעשית: כמו כולנו אני חושבת.. ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? ת'אמת שלפעמים לא הכי.. אבל כעקרון כן.. די

S i r i u s

New member
מכורה לשאלונים ../images/Emo107.gif

שם: ג'סי גיל:20 מקום מגורים: צפון פירסינג: נופ, חננה. קעקועים: כנ"ל גובה: 1.58 מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום בהיר - ערמוני אחים/אחיות: אין בן כמה אתה נראה: 17? עבר פלילי: אין מזל: אריה חיות מחמד: 3 כלבים, 2 חתולים וחמוס רגיש לדיגדוגים: לא במיוחד מספר:6 הדברים האחרונים שעשית: קינחתי את האף, אני חולה
ספר שקראת: קראתי הרבה סרט מפחיד:הצלצול, מסור סרט בקולנוע: שיר ששמעת: שמעתי הרבה השיר שנתקע בראש: משהו ברוסית האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך:
פופסיק תוכנית טלוויזיה שראית: פינת ההפתעות? אדם שחשבת עליו: נימפ האם: אתה דלוק על מישהי:לא
אתה רוצה לגור במקום אחר:כן! בלונדון אתה חשבת להתאבד: יאפ אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: מאוד האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: לא פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: לא חשבת שאתה הולך למות: כן, כשנפלתי מהסוס איזה פעם ולא הצלחתי לנשום במשך די הרבה זמן
נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: כן הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן, מאוד. ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?תלוי באיזה יום.

ToryMaster

New member
מזל שאני מכורה לכאלה

שם: יעל. גיל: 16.5. מקום מגורים: Near כרמיאל. פירסינג: אין. קעקועים: יש שניים בתכנון. גובה: 1.68 מידת נעליים: 38 - 39 צבע שיער: הטבעי שטני, הנוכחי שחור. אחים/אחיות: אחת. גדולה ממני. בן כמה אתה נראה: אמ בשישי האחרון שאלו איפה אני משרתת
עבר פלילי: אין. מזל: שור. חיות מחמד: חתול וכלבה. רגיש לדיגדוגים: נורא. מספר: 5. הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: "קיץ לוהט" של מייב בינצ'י. סרט מפחיד: לא רואה
סרט בקולנוע: אע... לוידעת. שיר ששמעת: One In A Million - Bosson השיר שנתקע בראש: You Stood Up - V האיש שהתקשרת אליו: שירי (האחות המאומצת) האיש שהתקשר אליך: שירי. תוכנית טלוויזיה שראית: Big Strong Boys בBBC Prime אדם שחשבת עליו: אמירה. האם: אתה דלוק על מישהי: לא. אתה רוצה לגור במקום אחר: כן. אתה חשבת להתאבד: כן. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: חלקית. אוהב רכבות הרים: לא. האם אי פעם: בכית על בת: כן. בכית על בן: כן. נזרקת על ידי מישהו: כן. ראית את מגדל אייפל?: כן. עישנת?: כן. שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן. פגשת סלבריטי?: כן. התגעגעת למישהו?: כן. שיקרת: כן. נעצרת: לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן. הופעת בציבור בפיג'מה?: כן. בכית בסרט?: כן. היית על במה?: כן. חשבת שאתה הולך למות: כן. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: לא. נשבר לך הלב: כן. שברת לבבות: כן. נישקת בנות: כן. נישקת בנים: כן. השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית: כן. ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לא.

בת עולם

New member
ואני גם

שם: בת עולם גיל: 37 פירסינג: לא קעקועים: כן, פרפר אחד גובה: 157 מידת נעליים: 37 צבע שיר: חום אחים/אחיות: אח אחד בן כמה אתה נראה: 27 בערך... עבר פלילי: לא מזל: עקרב חיות מחמד: חתולה אחת רגיש לדגדוגים: כן מספר: 9 הדברים האחרונים שעשית: אכלתי וכתבתי דוח לעבודה ספר שקראת: חיי פי סרט מפחיד: הניצוץ שיר ששמעת: זכיתי לאהוב שיר שנתקע בראש: זכיתי לאהוב האיש שהתקשרת אליו: לאחי האיש שהתקשר אליך: ידיד שלי תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: ידידה שלי.. האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לא במקום ספציפי אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: מאמינה שיש התאהבות וירטואלית אוהב רכבות הרים: לא האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: רק פעם אחת פגשת סלבריטי?: נראה לי שלא התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: לא חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: הייתי רוצה כדי להרגיש איך זה...רק ליום אחד נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: לא ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

expressionsm

New member
גם אני רוצה

שם: אביטל גיל:16 מקום מגורים:קרית גת פירסינג: אין קעקועים: אין גובה:1.68 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: שתי אחיות בן כמה אתה נראה:נראית בדיוק בגיל שלי עבר פלילי: אין מזל: בתולה חיות מחמד: שונאת חיות רגיש לדיגדוגים: בטח מספר:9 הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: גיא אוני חרא של ספר סרט מפחיד: הכפר אבל לא היה מפחיד סרט בקולנוע: סוף העולם שמאלה שיר ששמעת:Relaxation taichi השיר שנתקע בראש: של חמי רודנר מלכנוליה שמעתי אותו אחרי שנים שלא שמעתי והוא לא יוצא לי מהראש!! האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: מאור ידיד נודניק תוכנית טלוויזיה שראית: שידור חוזר של רבלדה אדם שחשבת עליו: חבר עבר האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: ברור אתה חשבת להתאבד:כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בן: כן כמה פעמים נזרקת על ידי מישהו: לא נזרקתי ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?:כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: ברור אפילו כמה ניסיתי פגשת סלבריטי?: כן את דודו טסה (הוא נחשב סלב') ואת מוש בן ארי!! התגעגעת למישהו?: כן בטח שיקרת: כן מותר לפעמים ואפילו נחוץ נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן אבל זה היה מזמן הופעת בציבור בפיג'מה?: חחחח זה קרה הרבה פעמים בכית בסרט?: כן בכיתי כמה פעמים היית על במה?: לא הייתי אני לא טיפוס כזה חשבת שאתה הולך למות: אף פעם אבל הייתי רוצה למות לנסות ולהרגיש מה שמרגישים האם זה נכון שרואים את כל החיים חולפים לפנינו בשנייה אחת..?נכשלת במקצוע?: כן במתמטיקה אבל יש מעוד ב' הורידו אותך כיתה?: אף פעם! הקפיצו אותך כיתה?: אף פעם רצית להיות המין השני?: אף פעם אני שמחה להיות מי שאני נשבר לך הלב: כאב כן אבל לא נשבר שברת לבבות: חחח לא נראה לי נישקת בנות: לא נישקתי אבל מעניין אותי לנסות נישקת בנים: לפני חודש אבל לא רציני השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: מצטערת כן אבל לא מתחרטת את הנעשה אין להשיב! ולסיכום: אתה אוהב את עצמך? כן משתדלת

../images/Emo54.gif

שם:
יאנהצ'קה גיל:
18 עוד מעט מקום מגורים:
נתניה פירסינג:
לא אוהבת. ממש לא. קעקועים:
אוהבת, אבל אין. גובה:
160+ מידת נעליים:
37 צבע שיער:
בלונדה אמיתית
אחים/אחיות:
2 בן כמה אתה נראה:
פעם אמרו לי שאני נראית בת 20
אבל מאז שהסתפרתי אני לא מאמינה שאני נראית כ"כ בוגרת לגילי. עבר פלילי:
קאזזה? מזל:
שור חיות מחמד:
דג בשם צ'רצ'יל רגיש לדיגדוגים:
תלוי במדגדג מספר:
9 הדברים האחרונים שעשית:
ניגנתי בגיטרה ספר שקראת:
1984
- וואו! למרות שבהתחלה אמרתי לעצמי "נוותר" סרט מפחיד:
לא זכור סרט בקולנוע:
טרוייה שיר ששמעת:
גאנס & רוסז - Dont you cry השיר שנתקע בראש:
אותו אחד תוכנית טלוויזיה שראית:
פספוסים (לשניה) אדם שחשבת עליו:
הוא יודע האם אתה דלוק על מישהי:
לא אתה רוצה לגור במקום אחר:
כן אתה חשבת להתאבד:
לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית:
ממש לא. והסיבות רבות. אוהב רכבות הרים:
כה האם אי פעם - בכית על בת:
על חברה טובה בכית על בן:
על חבר שעזב נזרקת על ידי מישהו:
יאפ ראית את מגדל אייפל?:
נופ עישנת?:
כה, ניסיתי שתית אלכוהול?:
יאפ ניסית דיאטה?:
יאפ, גם החזקתי שבוע
עזבו, עדיף ספורט. פגשת סלבריטי?:
כה. ששי קשת, לא היה נעים משהו. התגעגעת למישהו?:
ברור שיקרת:
תמיד
נעצרת:
לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
ממממ אני מניחה שכן הופעת בציבור בפיג'מה?:
חחח פורים
בכית בסרט?:
כה, ארמגדון. היית על במה?:
כה חשבת שאתה הולך למות:
מממ לא ממש נכשלת במקצוע?:
ערבית. הורידו אותך כיתה?:
לא הקפיצו אותך כיתה?:
לא רצית להיות המין השני?:
לא נשבר לך הלב:
כן שברת לבבות:
כן נישקת בנות:
לא נישקת בנים:
כן
השם שלך הופיע בעיתון:
כן
התחרטת על דברים שעשית:
לא ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?
כן

b t t y b o o p

New member
אני עונה!

שם:תמר גיל:15 מקום מגורים: ירושלים פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 168(פעם אחרונה שבדקתי) מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום-שחור אחים/אחיות:2 אחיות+אח בן כמה אתה נראה:17 עבר פלילי: חחחח לא מזל: סרטן חיות מחמד:חתול(לצערי) רגיש לדיגדוגים: כן.נא לא לבדוק! מספר: הא? הדברים האחרונים שעשית: אעלתי ראיתי טלוויזיה וקראתי ספר שקראת: או.יש המון! אני יתחיל עם מה שאני קוראת עכשיו-ורוניקה מחליטה למות של פאולו קאולו סרט מפחיד:הניציץ סרט בקולנוע:לא הבנתי ת'שאלה.. שיר ששמעת:hero השיר שנתקע בראש:אין חגיגה בלי עוגה האיש שהתקשרת אליו: חברתי הטובה ביותר שטות(זהו שם חיבה כמובן) האיש שהתקשר אליך: סבתא תוכנית טלוויזיה שראית: אמריקאן אידול אדם שחשבת עליו: הנאדם שאני מאוהבת בו אבל שאין לי סיכוי להיות איתו האם: אתה דלוק על מישהי:כן! אני חייבת לציין מישהו אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אוהב רכבות הרים: כן...אבל רק לפני האוכל האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן:כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?:כן פגשת סלבריטי?: פגשתי...ראיתי התגעגעת למישהו?:כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : לא הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: אוה...כן! היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות:לא נכשלת במקצוע?: כן... הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: רק לנסות ליום אחד... נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן..(לא גאה במיוחד) נישקת בנות:בדרך! נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן! ולהלך הסיפור! אמא שלי הפתיעה אותי ורשמה לי יומולדת שמח תמר בהודעות...נכון חמודה? התחרטת על דברים שעשית:כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? אני אוהבת דברים מסוימים בי

עונה

שם:מיטל גיל:21 מקום מגורים: כרמיאל פירסינג: אין (היה בלשון) כרגע 3 חורים באוזן קעקועים: אין גובה: 160 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום-שחור אחים/אחיות: 3 קטנים ממני בן כמה אתה נראה: נראית בת 17-18 (לצערי) עבר פלילי: אין מזל: בתולה חיות מחמד:אין רגיש לדיגדוגים: מאוד מספר: הדברים האחרונים שעשית:עשיתי הרבה ספר שקראת: התמכרות- רם אורן סרט מפחיד:לא ראיתי לאחרונה.... סרט בקולנוע:אושן 12 שיר ששמעת: skin on skin השיר שנתקע בראש:דודי לוי- מושיקו האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: חברה טובה תוכנית טלוויזיה שראית: משחק מכור אדם שחשבת עליו: מישהו שהכרתי שבוע שעבר האם: אתה דלוק על מישהי:בערך (בחור) אתה רוצה לגור במקום אחר:כן אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: במציאות? לא עישנת?: כן(עדיין) שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: לא פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?לפעמים

גם אני גם אני...

איזה כיף לקרוא את התשובות שלכן... הנה שלי: גיל: 29 פירסינג: רק באוזניים... (לא נחשב, נכון?) קעקועים: אופס... אין... גובה: 162 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת שאני חולה עליה בן כמה אתה נראה: כשאני לא מאופרת חושבים שאני הבייביסיטר של הילדה שלי. לדעתי אני נראית בדיוק בת 29. עבר פלילי: מה פתאום? אני מאוד חנונית מזל: אריה חיות מחמד: לא... לצערה הרב של הילדה שלי. אנחנו מקפידות ללטף את כל הכלבים והחתולים בחוץ. רגיש לדיגדוגים: די מספר: לא יודעת... 10? הדברים האחרונים שעשית: השכבתי את הילדה שלי לישון. היא נרדמה תוך 30 שניות בערך. אח"כ אכלתי כדורי שוקולד שאמא שלי הכינה לי. ספר שקראת: סרט על כיפה אדומה או משהו כזה, של לימור נחמיאס סרט מפחיד: מפחיד אותי מדי סרט בקולנוע: ראיתי את חינוך רע ואת השעות שיר ששמעת: השיר הספרדי שיש עכשיו, שמזכיר לי את חינוך רע, למרות שאני לא יודעת אם הוא משם השיר שנתקע בראש: יש לי די הרבה שירים בראש, למעשה הרוב שלי מתפוצץ משירים האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, לראות אם בא לה לקפוץ האיש שהתקשר אליך: אחותי, לראות אם בא לי שהיא תקפוץ תוכנית טלוויזיה שראית: ראיתי את המערכון עם קרן מור שבו היא מצלמת את החתונה ואומרת שעכשיו כל מי ששכב עם הכלה נכנס לתמונה, שמה את המצלמה על אוטומטי ורצה להצטלם עם כל הקהל הרב. סה"כ אני לא אוהבת לראות הרבה טלויזיה. אדם שחשבת עליו: אני כמעט כל הזמן חושבת על מישהו האם: אתה דלוק על מישהי: מישהי? אפלטוני בלבד כרגע אתה רוצה לגור במקום אחר: לא אתה חשבת להתאבד: אולי פעם אחת בגיל 16 בערך, כי רבתי עם החברה הטובה שלי (שעד היום אנחנו חברות) אתה מאמין באהבה ווירטואלית: וירטואלית כלומר דרך הרשת? כמובן אוהב רכבות הרים: אהבה מוגבלת האם אי פעם: בכית על בת: כמובן בכית על בן: אינספור פעמים נזרקת על ידי מישהו: בהחלט כן ראית את מגדל אייפל?: גם כן עישנת?: סיגריה? זה מגעיל אותי (עם התולעים) שתית אלכוהול?: כן אבל לא כל כך הרבה ניסית דיאטה?: כן, וזה מטומטם פגשת סלבריטי?: לא מעט התגעגעת למישהו?: בתור ילדה, כשאבא שלי נסע לחו"ל שיקרת: לצערי כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: הרבה מאוד פעמים הופעת בציבור בפיג'מה?: לצאת להוריד אשפה לא נחשב, נכון? בכית בסרט?: כן, ב"לשבור את הגלים" היית על במה?: כן, לפני מאות אנשים חשבת שאתה הולך למות: כן, כשהיתה משאית לפני אחרי סיבוב בכביש המהיר נכשלת במקצוע?: כן, באוניברסיטה הורידו אותך כיתה?: עד כאן... הקפיצו אותך כיתה?: יכולתי לו רציתי רצית להיות המין השני?: בשום פנים ואופן נשבר לך הלב: הרבה מאוד פעמים שברת לבבות: כן, לא בכוונה נישקת בנות: אכן כן נישקת בנים: אכן כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: בגדול ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? למרות כל המגבלות, כן אחח זה היה מעניין...

ואיי ארוך../images/Emo163.gif

גיל: 28 מקום מגורים:חיפה פירסינג:לא קעקועים:לא גובה: 171 מידת נעליים:38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בן כמה אתה נראה: למרביתה פלא-נראית בגילי
עבר פלילי: עוד לא
מזל: גדי חיות מחמד:אין לי כעת אבל אוהבת מאוד כלבים וחתולים, נמרים וסוסים רגיש לדיגדוגים:לפעמים מספר:12 הדברים האחרונים שעשית:עניתי פה בפורום למישהו מעצבן
ספר שקראת:כוחו של התת מודע- אלות בכל אשה סרט מפחיד: הטינה סרט בקולנוע: הפצוע האנגלי שיר ששמעת:UR 2 GOOD 2 B TRUE השיר שנתקע בראש:כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אחותי תוכנית טלוויזיה שראית:משהו על חיות אדם שחשבת עליו:ידיד האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: באי יפה אולי כן לשנה אתה חשבת להתאבד: מה פתאום כלום לא שווה לבזבז דקה מחיי בגללו (אלא אם זה מאהבה ורצון לנתינה וזה שונה אבל לאנרגיות שליליות לעולם לא נכנעת) אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן עד גבול מסויים אוהב רכבות הרים: לא האם אי פעם: בכית על בת: לא/כן לא ברורה השאלה בכית על בן: כן/לא גם לא ברור בתכלס אני רגישה ובוכה לעיתים קרובות
נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: עוד לא רק PIZA עישנת? כמה פעמים אבל רק סיגריות רגילות שתית אלכוהול?:כן ניסית דיאטה?:כן פגשת סלבריטי?כן התגעגעת למישהו?בטחחח
שיקרת:ממששת את האף שלי איזה כיף שהאגדה של פינוקיו לא אמיתית
נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?:כן היית על במה? כן חשבת שאתה הולך למות:לא ממש נכשלת במקצוע? כן אבל לא בביתה ספר הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:כן נישקת בנות:לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:קורה אך תמיד מפיקה את המיטב מהנסיון ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?YAP
אבל צריכה לאהוב יותר

היי גמני רוצה =)

שם: אמירה פרידמן גיל: עוד חודשיים 18 מקום מגורים: ירושלים פירסינג: בלשון קעקועים: בעורף וברגל גובה: 1.70 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח אחד, שתי אחיות בן כמה אתה נראה: 22 עבר פלילי: NONE מזל: שור חיות מחמד: אחותי הגדולה רגיש לדיגדוגים: אוווו יה מספר: as in טלפון? NO WAY הדברים האחרונים שעשית: עמדתי שעה ועשרים דקות בקרביץ. ספר שקראת: הפסיכולוגיה של התת מודע, ק.יונג. סרט מפחיד: הנשכחים אדם שחשבת עליו: אלון אתה דלוק על מישהי: כן אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כןןןן בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן רצית להיות המין השני?: כן!! נשבר לך הלב: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: לא! ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? הכי בעולם :) כפרע עלי

למעלה