כנסו לכאן

black ross

New member
../images/Emo26.gif כנסו לכאן ../images/Emo36.gif

פעם שעבה שכתבתי לכם זאת לא התייחסתם אבל בכדי שלא תתהו לאן נעלמתי אני מודיעה לכם שוב ....... לצערי הרב החל ממחר אני עוזבת אתכם לפחות בשעות הפעילות של הפורום ... תאחלו לי בהצלחה כי ממחר אני מתחילה ללמוד (סוף סוף).... וזה אומר שרק ביום ראשון אתם תפתחו איתי את השבוע בבוקר וביום שישי למי שיהיה כמובן תסגרו איתי את השבוע ..... בשאר ימות השבוע אני יעבוד רק משעה ארבע בערך עד שבע ככה שאת רובכם לא ייצא לי לראות במשך השבוע ..... ואת האמת אני כבר מעכשיו מתגעגעת אליכם ......
אוהבת שירן

black ross

New member
מה זאת אומרת ?!

עזבי אותנו ...... איך אפשר לעזוב אתכם ? לידיעת כולם הפכתם להיות חלק חשוב מחיי כל אחד ואחת מכם ...... ואני אתגעגע אליכם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד........... יחסרו לי סיפורי נזק ושוקו יחסרו לי המקרים המוזרים של מרין יחסר לי ה
של סידי
יחסרו לי סיפורי ההוללות של ריקי תחסר לי קוויני עם המצב רוח המעודד שלה תחסר לי נופר והעצה הטובה תחסר לי ניקולי (אפילו שהיא נעלמה קצת ) יחסר לי מיקי עם הבדיחות הגסות שלו בקיצור אתם ממש תחסרו לי כולכם ........... גם אלו שלא היזכרתי בשמם פשוט כרגע לא עולים לי כל השמות (לחץ בעבודה ) ולמי שעדיין לא יודע אני מתחילה ללמוד הנדסאי תעשייה וניהול

בת ה י ם

New member
../images/Emo12.gif

לא ככה נטישה או עריקה התכוונתי - תתרכזי בלימודים וכמובן שתקפצי לבקר !!!!! רק תהיי פעילה יותר אחה"צ תזהרי לא להגיב !

black ross

New member
בת בת ../images/Emo12.gif

באיזו פעילות את רוצה שאני אעסוק בדיוק אחה"צ ?!

בת ה י ם

New member
בואי אלחש לך באוזן.......

פעילות אומנותית כמובן מה חשבת ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Queen Of Love

New member
../images/Emo140.gif

כל הכבוד שירנוש! אני מאחלת לך המון, אבל
ה מ ו ן!!!!
לא לשכוח לבקר אותנו, טוף?

למעלה