כנסו בבקשה

shanyz

New member
../images/Emo26.gifכנסו בבקשה../images/Emo36.gif

מממ כתבתי לכם הודעה בקשר לפרק שהיה, ו...השרשור לא קפץ, אז אני מצטערת אני מעתיקה את מה שרשמתי לפה כי זה נרוא נורא חשוב לי שתגיבו.. מצטערת..
אוקי: אני מנסה להוריד את הפרק ולא מצליחה
אז..עד שאני אצליח אם בכלל, יש לי כמה שאלות אליכם שלא הבנתי.. ומצטערת מראש על כמות השאלות
מי זאת אנני? את מי בן רצח? ואיזה פלאשבקים שלו (או של אלק?) הראו? כאילו מה קרה בהם? למה לוגן השתכר? כי מקס נפרדה ממנו? למה היא נפרדה? בגלל הוירוס? היא החליטה שהיא לא יכולה יותר ככה? ואז היא שיקרה ואמרה שהיא הולכת למקום אחר אבל בעצם האי הלכה לאלק? וכולם אמרו שהןם נורא נקשרו...תוכלו בבקשה הלסביר לי במה הם נקשרו? התחבקו? בכו ביחד? מה היה שם בדיוק? ואיזה יצור הרגו? החמודי הזה שבפעם שעברה שמו בכלא והציקו לו עם השוקר? ומה כל הקטע של הכת וסנדמן? זאת ת'אמת שאלה בכללי- מי זה סנדמן?? הוא עומד בראש הכת הזאת שרוצה להרוג את מקס וכל המוטציות? אוף הרבה דברים לא ברורים לי
ו..אם למישהו יש גם אולי פרומו לפרק או איזה סרטון שקשור לפרק או עוד תמונות (בנוסף למה ששמתם כבר) אני אשמח אם תוכלו לשים בבקשה!
תודה רבה רבה למי שיגיב..

karms20

New member
תשבות על ה-כ-ל-!!!!

אנני - בהתחלת הפרק ג'ושוע יוצא מהבית כי הוא מחטא אותו מפישפשים, כשהוא בחוץ מגיע אליו כלב עם בחורה עיוורת שקוראים לה אנני. הם אוכלים ביחד ארוחת ערב מדברים וכו' הקיצר ג'ושוע מתאהב. בן - זה השיכפול של אלק, בעונה הראשונה בפרק שנקרא Pollo Loco, בן הוא אחד האחים של מקס שברח איתה רק שהוא לא כל-כך הסתדר עם העולם החיצון ואיבד את שפיותו, הוא רוצח אנשים (אחרי שהוא רודף אחריהם ביער) הורג אותם ומוציא את השיניים, אותם הוא מביא כמינחה ל- Blue Lady, מקס מנסה לעצור אותו ובסופו של העניין כדי שלא יילקח בחזרה למנטיקור הורגת אותו. הפלאשבקים זה הפלאשבקים על הפרק הזה - Pollo Loco מראים אותם בזמן שמקס מספרת לאלק מה קרה בעצם לשיכפול שלו. כי בעצם בגלל השיכפול שלו הכניסו אותו לכלא, כי טעו וחשבו שהוא בן ושהוא הרוצח, ובעצם הוא לא יכול להיות כי הוא היה אז במנטיקור. ככה - בתחילת הפרק מקס רוצה ללכת לוגן בטעות נוגע בה ומגיע לביה"ח, סופו של העניין הוא יוצא מזה מעירוי דם שהוא מקבל מג'ושוע (כי כשאלק יצא לכיוון הבי"ח לעזור תפסה אותו המשטרה באשמת רצח). בכל מקרה מקס מחליטה שהיא לא יכולה יותר ואומרת לו שהם גמרו. אחרי שהיא הוציא את אלק מהכלא (בהתחלה היא התעצבנה עליו וחשבה שהוא הרוצח עד שהוא אמר לה את הקטע עם השיניים והיא הבינה שזה היה בן). הקיצר מגיעים אליה הביתה, אלק שואל אותה על לוגן היא אומרת שהם ניפרדו, הוא לא צוחק עליה (לשם שינוי) ושואל על בן, והיא מספרת לו את מה שקרה בדיוק, ובוכה וזה בעצם ההיקשרות שלהם. ויש תמונה שמראים אותו מנשק אותו בראש. למחרת בבוקר הם יוצאים מהדירה שלה והיא אומרת שכנראה אחת הסיבות שהיא כל-כך מגעילה אליו זה בגלל שהוא כל-כך מזכיר לה את בן. והוא אומר לה - אולי זה קשור לזה שאני פשוט אידיוט קרציה, שם את הכתף סביבה. באותו זמן לוגן בא לכיוון הדירה שלה כי הוא רוצה לדבר איתה ורואה את אלק ואותה - הוא מסיק שהם ביחד. מקס רואה שרשרת של ג'ושוע עם הסמל של הכת, היא מבינה שיש קשר והולכת להביא את זה ללוגן (תוך מחשבה שהוא לא בבית) ואז הוא שם שיכור (וכן בגלל שהוא חושב שהיא עזבה אותו בשביל אלק) ואז הם מתחילים לדבר והוא אומר לזה שהוא חושב שיש לה מישהו אחר, היא מבינה מה הוא ראה ולא מתקנת אותו. וזהו הוא חושב עכשיו שהיא עם אלק. וכן הרגו את מיול - זה היצור מהפרק הקודם. וויט ניסה עליו את הארס של הנחש והוא חלה אבל גם יצא מזה, והוא אומר לאחד מאנשי הכת שלו שסנדמן עשה את הטרנסג'ניפ חסינים. סנדמן - השתייך כנראה לכת וגם אחראי על מנטיקור, זה מה שנראה לי שיודעים עד עכשיו.

karms20

New member
אה, ועוד משהו

הנה קישור לאתר שיש בו את התסריט של כל הפרק- אם יש לך כוח פשוט תקראי את הכל, זה לא כמו לראות אבל אולי זה יעזור ייתן לך כיוון על כל מה שהלך בפרק. ויש שם גם תמונות של כל הפרק (ליד כל פרק יש Review, Transcript ו- Screencaps). מקווה שזה יעזור.

AsHtOn GiRl 3

New member
אני עונה לך על חלק מהדברים../images/Emo26.gif

אוקיי, אנני זאת אישה עיוורת שסתם הלכה ברחוב והתידדה עם ג'וש..... הוא היה חייב לסיים את הקשר איתה למרות שהיא עיוורת כי אז העניין בניהם יהיה רציני......
הם היו נורא חמודים...... אממ אין לי מושג את מי בן רצח.....
אבל זה היה נורא עצוב שמקס נזכרה הזה.......הראו שמקס ביחד עם בן ותקפו אותם ובן ביקש ממקס ללת לו למות והיא ברחה.......זה לא בדיוק מדוייק..... לוגן השתכר בגלל שהוא ראה את מקס ואלק מבלים זמן ביחד והוא קינא..
.........וכן מקס אמרה יותר נכון רמזה ללוגן שהיא ואלק ביחד כדי שהוא לא יתקרב אליה בגלל הוירוס... הרגו את היצור המתוק המהפרקים שהיו זה היה כ"כ עצוב

karms20

New member
תשובות על בן

ככה - זה לא מדוייק מה שכתבת. קודם כל בן היה פסיכופט שפשוט רצח אנשים תמימים כי הוא לא הצליח לצאת מהעולם של מנטיקור. הוא היה לוקח אותם ליער ונותן להם לברוח קצת ואז רודף אחריהם והורג אותם, לוקח את השיניים ומביא אותם ל- Blue Lady שזה פסל בכנסייה. זה מתקשר לזמן שהם היו ילדים קטנים, לאחד מהם היה התקף כזה והשרת הביא לו תמונה של הגברת הכחולה ואמר שהיא תשמור עליו ההתקפים שלו הפסיקו. ובן התחיל להמציא להם כל מיני סיפורים על זה ושהגברת צריכה שיניים כמינחות והם היו מביאים לה שיניים של (של בעלי חיים נראה לי) ושיש Good Place. הוא גם ממציא להם סיפורים על ה- Nomlies שזה בעצם היצורים במרתף והם מפחדים מהם. בכל מקרה הוא התחיל לרצוח וגם ליידקר וגם מקס מגלים על זה, מקס הולכת בעיקבותיו כדי לעצור אותו, לא מצליחה. סופו של העניין הם נאבקים האחד בשני ביער והיא שוברת לו את הרגל, אז הם שומעים את המסוקים של ליידקר והם מבינים שהוא קרוב, היא אומרת לו שהיא לא יכולה לסחוב אותו, הוא אומר שהוא יודע ומבקש ממינה שלא תיתן להם לקחת אותו שלם אל ה- Nomlies (ובעצם מבקש ממנה להרוג אותו), היא מבקשת ממנו שיספר לה על ה- Good Place ובזמן שהוא מספר שוברת לו את המרפקת. ובוכה... (זה היה קטע ממש אבל ממש עצוב ויפה). וזהו, מאז היא לוקחת את זה על הלב שלה, והיא לא סיפרה על זה ללוגן.

shanyz

New member
וואי תודה רבה רבה רבה על כל

ההסברים!!! גם על ההסבר למעלה..
וואי נשמע פרק יפה !טוב יש יל עוד כמה שאלות, מצטערת
אוקי, למה לג'ושוע יש שרשרת של הכת הזאת?? הכת הזאת היא בעקרון רעה..היא רוצה להשמיד את אלו ממנטיקור..לא? וסנדמן...הוא פיקח (מפקח?) גם על מנטיקור וגם על הכת.. אז למה הם רוצים להרוס אחד את השני? כאילו הכת את אלה ממנטיקור? אוקי ועוד שאלה חשובה- ליידקר בהתחלה היה רע..נכון? אבל אז היה משהו עם מקס והאו אמר שהוא בחיים לא יפגע בה... ולמה זה? כי הוא אבא שלה????? או סתם כי היא מיוחדת.. והייתה את הבלונדינית..היא הייתה הבוסית של ליידקר נכון? והיא רצתה להרוג אותו אבל מה נסגר עם זה בסוף? הוא לא מת נכון? הוא עדין חי...למה לא מראים אותו? מה נסגר איתו בכלל? ונכון האישה הבלונדינית מתה בשביל מקס? זה בגלל שהיא מיוחדת..אבל..למה לא מראים לנו מה כל העניין הזה? יראו את זה מתישהו? לא נשארו כל כךה רבה פרקים ויש כל כך הרבה דברים שלא ברורים לי!! בעעע
ומה היה גם כל העניין הזה עם המערה שמצאו והיו בה סימנים של הסנדמן (או מנטיקור) עלה קירות? אוף איזה תיסבוכים

karms20

New member
אז ככה-

לג'ושוע יש את השרשרת הזאת כי הוא קיבל אותה מסנדמן ככה מקס הבינה שיש קשר בין הכת וסנדמן. עכשיו פה אני ניזהרת כי כבר ראיתי את שאר הפרקים ואני לא רוצה לחשוף מה שעדיין לא נחשף. אז ממה שאני זוכרת עדיין לא יודעים בדיוק מה הקשר - יודעים רק שיש קשר בין הכת וסנדמן. ואנשי הכת מכירים את סנדמן ויודעים שהוא ייצר את הטרנסג'ניקים. ליידקר - (לא ראית ראית העונה הראשונה הא?
). ככה ליידקר תמד התייחס לילדים הבורחים כילדים שלו, וככה הוא קרא להם. בקשר למה שקרה בדיוק רנפרו (הרעה הבלונדינית) שבתה את טינגה ב- Meow היא הרגה אותה כדי לבדוק אותה. ליידקר לא ידע על זה, וכשהוא נכנס למקום ומצא את מקס בוכה על הגופה שלה התברר לו מה הבלונדה עשתה. הוא לקח את מקס וברח איתה לאיזה מוטל. הוא סיפר לה שהוא לא ידע על זה בסופו של העניין היא הבינה שהוא באמת לא אשם, הוא לא רוצה להרוג אותם רק לתפוס אותם. ובקשר לקשר שלו אל מקס הנה - LYDECKER: I did love somebody once...deeply. In my eyes, she approached perfection. When she was murdered, I kept a small part of her alive... in you. MAX: You're telling me I'm some kind of clone of an old girlfriend? LYDECKER: No. Not a copy. More... inspired by. She was my wife. You have her eyes ובגלל שהוא הבין שהבלונדה הורגת אותם הוא החליט לעזור להם לתקוף את מנטיקור. ועבר לצד שלהם. עליו לא ברור מה קרה, רואים אותו נוסע במכונית עם התמונות מהמערה ואח"כ מוציאים את המכונית מהמים והתמונות מפוזרות במים. וכן האישה הבלונדה מתה בשביל מקס בגלל ה- DNA שלה. בקשר למערה - מה שאני הבנתי ואני לא בטוחה כבר כי עבר זמן מהפרקים האלה , אז אתם מוזמנים לתקן אותי - זה קשור לכת, הם נוהגים להוליד שלושה ילדים כשהשניים הראשונים מתים, והורגים גם את האמא, והשלישי אמור להיות המוצלח, אותו מעבירים את מבחן הארס שאם הוא עובר אותו הוא מצטרף לכת ונעשה מיוחד כמוהם עם הכוחות שלהם, הם עושים את זה ע"י התרבות טיבעית ובחירת הטובים, בעוד מנטיקור מיצרת גזע חזק באמצעים תכנולוגיים והם בעצם איום על הכת. ומה שיש במערה זה העצמות של האישה ושני הילדים הראשונים שהיו כנראה האב טיפוס של כל הכת והעניין הזה. וזהו נראה לי.
.

אכן המון שאלות...

לג'ושוע יש את התליון כי "אבא" הביא לו והכוונה ב"אבא" זה סנדמן. הכת - THE BREEDING CULT, היא אכן רעה והם חוששים מהטרנסג'נים בגלל שסנדמן יצר אותם, כדי לעצור את אלה מהכת. בקרוב נדע מה הקשר של סנדמן לכת ולמנטיקור. כעקרון סנדמן הוא האויב של הכת. ליידקר כעקרון לא ממש הרע, אבל הוא היה האויב של מקס כי הוא רצה להחזיר את "הילדים" שלו בחזרה למנטיקור. אבל הוא לא רצה להרוג את מקס או את הטרנסג'נים. הבלונדינית, מוכרת יותר בשם מאדם X או רנפרו, הייתה הבוס של ליידקר והיא ניהלה את מנטיקור. היא הורתה להרוג את ליידקר אך הוא ברח ממנטיקור. גורלו הנוכחי לא ידוע. מכוניתו נפלה לתוך נהר אך הגופה לעולם לא נמצאה. רנפרו אכן מתה בשביל מקס כי היא מיוחדת ויש לה "יעוד" חשוב. הבעיה היא שנותרו רק ארבעה פרקים עד לסוף הסדרה ולמרבה הצער, ישארו די המון קצוות פתוחים. זה נבע בגלל שהפרק האחרון היה אמור להיות הפרק האחרון של העונה ולא של הסדרה בכלל ולכן המון שאלות נשארות פתוחות.

karms20

New member
ראית כבר את כל הפרקים?

נכון? סוף סוף יש עוד אחד שכבר ראה את הכל
. וכן... זה באמת בעיה הקטע עם הפרק האחרון. הבנתי שהספרים אמורים לענות על חלק מהשאלות.

כן ראיתי את הכל.. ../images/Emo13.gif

שמעתי על הספרים אך עוד לא יצא לי לבדוק אותם. הם ההמשך הישיר של הסדרה? כרגע אני קורא את Genetically Empowered שזה מעין עונה שלישית...

shanyz

New member
תודה רבה לשניכם!!!!

באמתש כחתי הרבה דברים מהעונה הראשונה אוף.. אני אומרת שיעשו עונה 3!! למה בכלל מפסיקים בעונה 2? אין מספיק רייטינג? אוף....
תודה רבה רבה

ברודי

New member
נראה לך שלא היה רייטינג?!

הבעיה היתה הכסף.. כל פרק עלה המון המון כסף אז הם החליטו שמפסיקים את הסידרה בעונה 2. גם אחרי שהפסיקו אותה המעריצים היו בטוחים שזה זמני ועוד יעשו עונה שלישית אבל ככל שהזמן עבר הסיכוי ירד...

אכן כסף..

ופוקס החליטו להמר על הסדרה FIREFLY, שהיא מערבון עתידני מהיוצר של "באפי", ג'וס ווידון. מאחר והם לא יכלו להרשות שתי הפקות יקרות הם החליטו ללכת על פיירפלי, שנכשלה וכך פוקס יצאה קירחת מכאן ומכאן.

karms20

New member
הספרים הם המשך לעונה

יש איזה שני ספרים שאמורים להביא רקע מלפני שהעונה התחילה על לוגן וגם על מקס. ויש שני ספרים AFTER THE DARK ו- SKIN GAMES שהם כאילו אחרי הפרק האחרון של העונה השנייה. הבנתי שבהתחלה הם אמורים היו להיות ספרים שבין עונות אבל כשהסידרה בוטלה והבינו שלא תהיה עוד אחת בזמן הקרוב הסופר נאלץ לסגור כמה שיותר קצוות. והם מנסים לסגור שם כמה שיותר דברים. בקשר ללמה פוקס ביטלו - חלק היה עניין של כסף, הרייטינג ירד בעונה השנייה לעמות מה שהיה בראשונה (ופוקס ממש אבל ממש גרועים בלתת לתוכניות שלהם צ'אנס, הם פשוט רשת לא סובלנית
) ודבר נוסף וחשוב - היה להם ה-מ-ו-ן אבל ה-מ-ו-ן ריבים עם ג'יימס קמרון עד כדי כך שהאחרון הודיע שהוא לא מוכן לעבוד יותר עם פוקס בחיים!.

יש אותם בארץ?

יצא לך לקרוא אותם? הספרים נשמעים לי מאוד מעניינים. נראה לי שאני רוצה לקנות אותם...

karms20

New member
לא יצא לי לקרוא את הספרים עצמם

קראתי תקצירים ספויילרים וכאלה בפורומים. אבל זה דיי סיפר את כל מה שקורה בספרים. אני לא יודעת אם יש אותם בארץ, אבל אם יש לך כרטיס אשראי את יכול להזמין מאמזון.

karms20

New member
הנה לינקים

ורק שתדע שלקח לי איזה חצי שעה למצוא אותם שוב וכתבתי את הכול ובטעות סגרתי את ההודעה אאאאאאאאהההההההההההה
. אז הנה שוב...
כאן יש תקציר של כל אחד מהפרקים ב- Skin Game.
כאן תקציר של AFTER THE DARK.
בפורום של JENSEN ACKLES WORLWIDE יש Tread של הספרים, עם ה-מ-ו-ן ציטוטים שווים (לא איזה שורה או שניים אלא קטעים שלמים). אבל... נראה לי שצריך להירשם כדי לראות את ההודעות.
בפורום של JRUNLIMITER יש מדור שלם רק לספרים, גם עם המון פרטים וכאלה אבל... חובה להירשם כדי לראות את ההודעות.
גם ב- The Broken World (עוד פורום) יש שירשורים לספרים. אבל שוב - צריך להירשם.

תודה רבה על ההשקעה

ממה שקראתי, הספרים לא נראים לי מרתקים כל כך... איפה האקשן? איפה האהבה?

למעלה