../images/Emo26.gifכנסו בבקשה../images/Emo36.gif
מממ כתבתי לכם הודעה בקשר לפרק שהיה, ו...השרשור לא קפץ, אז אני מצטערת אני מעתיקה את מה שרשמתי לפה כי זה נרוא נורא חשוב לי שתגיבו.. מצטערת..
אוקי: אני מנסה להוריד את הפרק ולא מצליחה
אז..עד שאני אצליח אם בכלל, יש לי כמה שאלות אליכם שלא הבנתי.. ומצטערת מראש על כמות השאלות
מי זאת אנני? את מי בן רצח? ואיזה פלאשבקים שלו (או של אלק?) הראו? כאילו מה קרה בהם? למה לוגן השתכר? כי מקס נפרדה ממנו? למה היא נפרדה? בגלל הוירוס? היא החליטה שהיא לא יכולה יותר ככה? ואז היא שיקרה ואמרה שהיא הולכת למקום אחר אבל בעצם האי הלכה לאלק? וכולם אמרו שהןם נורא נקשרו...תוכלו בבקשה הלסביר לי במה הם נקשרו? התחבקו? בכו ביחד? מה היה שם בדיוק? ואיזה יצור הרגו? החמודי הזה שבפעם שעברה שמו בכלא והציקו לו עם השוקר? ומה כל הקטע של הכת וסנדמן? זאת ת'אמת שאלה בכללי- מי זה סנדמן?? הוא עומד בראש הכת הזאת שרוצה להרוג את מקס וכל המוטציות? אוף הרבה דברים לא ברורים לי
ו..אם למישהו יש גם אולי פרומו לפרק או איזה סרטון שקשור לפרק או עוד תמונות (בנוסף למה ששמתם כבר) אני אשמח אם תוכלו לשים בבקשה!
תודה רבה רבה למי שיגיב..
מממ כתבתי לכם הודעה בקשר לפרק שהיה, ו...השרשור לא קפץ, אז אני מצטערת אני מעתיקה את מה שרשמתי לפה כי זה נרוא נורא חשוב לי שתגיבו.. מצטערת..