כולם

../images/Emo26.gifכולם../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

למי שלא שם לב, החתימה שלי, הבנויה על חתימתו של שרוך, מדברת על הנזל וגרטל, שהם בעברית עמי ותמי, שהם עמיחי ותמר. את תמר אתם מכירים, עכשיו גם את אחיה הגדול. לכל מי שחשב ששתלתי לו מצלמות נסתרות בתוך הבית, שינשום עמוק וירגע. כל המידע נמסר מתמר ורחל ומתמונות, ולכל המשחנ"שים למיניהם, תמרחל לא גילו שום פרט אישי או תוכן של שחנ"שים, אלא רק פרטים כללים וידועים. על החתום, ז'וז'ו (mgirl, זה בשבילך)

r3fl3ct10n

New member
בעעעעעעעעעע

זה היה ממש מתיחה שחבל"ז!!! אהבתי!!! סופסוף היה משהו שהעסיק אותי בימים האחרונים שלי במחשב החופש...

tiki tiki

New member
לא כדאי לכם

אה, וקרן...ציניות זה רשע!! אז אל תהיי צינית..(אוריה אמר לנו את זה בסוף כיתה ז'...מאז אנחנו צוחקים על זה, תשאלי את מעיין.)

../images/Emo51.gif

לתמר, רחל, וגם קצת לשירה (מגיע לה) ליעד, אתה יכול כבר לסגור את משרד החקירות. אריאל, מצטער שסתם חשדו בך. אבל היה נחמד... שירה, פעם הבאה לא להתעצבן סתם! אייילה, לא להתרגש יותר מדי! שרוך, תודה על הרעיון של החתימה... למרות שלא בקשנו רשות, ולמרות שלא היית נוכח. ליאור, אל תחסום אותי!! יערית, מזל טוב... הדס, ד"ש לאביתר ממשסע הבלטות. כבר תיאמתי איתו, אבל את לא נכנסת!!! נהניתי מאד מהרעיון (שלי
) על הקטע עם הסתימה של רחלי... מקווה שנהניתם, או שלפחות סלחתם...
ההפתעה של תמר תתגלה בע"ה בסוף השבוע, או בתחילת שבוע הבא. שירשורים נעימים לכולכם!

lali37

New member
מה אתה מצפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה מספר לי איך אני נראית... ואיפה אני גרה ולומדת דוי השתכנעתי שאתה לא מישהו מהפורום שמתחזה למישהו אחר... זה ממש מלחיץ.... אבל לא נורא היה ממש מצחיק...

יפה לך :)

אני כבר חשבתי שמדובר בקורא סמוי שיודע הכל על פורום בגלל שהוא כאן שנים ורק לא כותב, ניחא, אז זאת ההצטרפות שלך לפורום?.. שווה ביותר, אז התחדשנו בעמיחי, שלום לך מקווה שתהנה פה

beckham17

New member
אני ממנה את משפחת ........

(של תמר רחלי ועמיחי) למשפחת השרוטים של הפורום!!! תהנו לכם מהתואר!!! אני קורא להם תמר, רחלי ועמיחי שרוטי... עדה? לא ברור...

ashkeloni

New member
סליחה??

אתה אפילו לא באגודה!!! אין לך את הזכות לתת להן את המעמד הנכסף הזה!!!

r3fl3ct10n

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שרוך

New member
הידעת?!

בס"ד הי למסע הבלטות !! הידעת שחתימתי זכתה בתואר החתימה המצחיקה של תפוז הזהב? ואני יודע אם תוכל להוסיף בסוגרים כל הזכיות שמורות לשרוך& ברוך ! חחחח שרוך

למעלה