כולם להכנס!!!

• פותח הנושא amc22
  • פורסם בתאריך

amc22

New member
../images/Emo26.gif כולם להכנס!!! ../images/Emo36.gif

טוב, אז ככה. לכבוד פסח, חשבתי שאולי זה יהיה ממש רעיון יפה
חשבתי שנכתוב את ההגדה של פסח, אבל עם קצת שינויים, ונכניס את העלילה של משחק החיים. מה אתם אומרים?

shirakl

New member
גם אני גרועה בדברים כאלה ../images/Emo4.gif

אבל אם אחרי שתתחילו יהיו לי רעיונות אני אוסיף
וכמובן אם זה יצליח ויצא יפה אני אשים את זה במאמרי הפורום

MrJacKasS

New member
רעיון טוב...

אבל מה דעתכם על משחק החיים בתנ"ך? זה יהיה משהו כזה: "וילך קובי בן-אודי וישגול את ריקי, ולא תדע מזאת ליה בת-שאול. ותלך גם ליה ותישק לירון בן-שאול, ולא ידעו השניים שאחים הם. ויתחכם ארז בעיני ירון בן-שאול, ויעש תיחכום עם אחותו שירן. ותתחפש רותם לבן זכר כביום היוולדו, ותלבש סרבלים ופאה, ותלך לעבר התיאטרון ותתחכם בפני כולם, ויהיו המומים כולם בראותם רם הוא בת נקבה כביום היוולדה. וירא אלוהים את משחק החיים כי טוב, ויבדל אלוהים בין משחק החיים, השתיי לחיי האהבה והנגיעה באושר, ויכרז עליו כטלנובלה ישראלית מצויינת. חזק וברוך!"

love amor

New member
חחחחחחח

איזה מצחיק זה נשמע
אני לא טובה בתנ"ך אז אפילו את זה בקושי הבנתי חחחחח

MrJacKasS

New member
אני יכול להמשיך אם אתם רוצים ../images/Emo13.gif

"... ותשגל נירה בן-חיים את אודי, אבי יעקוב, מאחורי גבו של אישהּ שאול, ולא ידע מזאת שאול. וישאל אותה, ותכחיש נירה את עובדה זו, ופרפרים בבטן שורצים בבטנה. ותיוועץ בחברה, בתיה, ותסרב בתיה לשתף פעולה עם תחכום זה. וירצה יעקב בן-אודי בריקי בן-חיים עד מאד, ולא יוכל להתאפק, ויעזוב את אשת חילו, ליה ברגר, ותיבך ליה עד מאד, ולא תוכל לעכל פרידה זו. ותיהמם נירה בראותה את השניים חובקים אחד את השני, ותאיים על יעקב, ולא יוכל לשאת יעקוב עול זה, ויבקש מריקי לדחות את נישואיהם. ויאמר אלוהים לירון, תן נערה זו, יעל, לרעך ארז, וישמח לבב נפשך, הלא מאוהב אתה בבמאיתך, ליה. ויקשב ירון לאלוהיו, ויוותר על אשת חלומותיו, ותיבך יעל שניים ועשרה ימים, ותיקרב לארז ויהיו רעים (=חברים) הם." ה-ס-ו-ף

MrJacKasS

New member
תודה תודה תודה...

כבר נגמרו לי כל הרעיונות, אז אם אתם רוצים אתם יכולים לתת לי נושא ספציפי ואני "אתנ"ך" (מהשורש תנ"ך) אותו
שוב תודה.

shirakl

New member
פשוט אדיר...../images/Emo13.gif

תן לזה כותרת, תאריך את זה, תעשה את זה לסיפור מגניב ומסודר כזה ואני אעלה את זה למאמרים כסיפור שנכתב על-ידך
בכל מקרה - ממש סיפור יפה
כל הכבוד לך

MrJacKasS

New member
תודה רבה...

אני שמח שאהבתם, ואני אעשה את זה שוב אם תרצו
לשירה - תגידי איזה מהם את רוצה כמאמר ואעביר אותו לשרשור בפני עצמו. אני אישית מעדיף את השני. תודה וסופשבוע נעים לכולם!

shirakl

New member
מה שאתה רוצה...../images/Emo13.gif

תחבר מצדי את שניהם או תוסיף עוד כל מיני קטעים ותעשה משהו ממש מדהים כזה, ואני אעלה אותו למאמר בקרוב

למעלה