יש סקר חדש!!!

שאלה לי אליך..

יש איזושהי מטרה לסקרים האלו או שפשוט אין לכם רעיון לסקר ?

The Mad Hatter

New member
דווקא די מעניין...

למרות שהתשובות די צפויות. יהיה נחמד אם ייפתח דיון קצר על הסקר הקודם והתוצאות שלו (מצטערת שאני לא מתנדבת, אני פשוט גרועה בפתיחת דיונים...:/) נראה לי שאני אהיה היחידה בסקר הזה שענתה שאין לה פלאפון ... :))

geostant

New member
אני האשם ב-2 הסקרים האחרונים ../images/Emo6.gif

מפעילים עלי לחץ פיזי מתון לתת רעיונות ואין לי רעיונות
אולי תתני את רעיון לסקר
וסקר זה דווקא נחמד... סתם לדעת סטטיסטיקות

אממממ.....

אין לי ממש רעיונות לסקר אבל זה באמת יהיה נחמד אם יצא מהסרים האלו איזשהם דיונים.. למשל טלוויזיה- כן או לא?!? למי שכבר יש דעה ברורה בעניין מוזמן להתחיל.....

geostant

New member
אני קבלתי הסבר מחבדניק אחד למה...

זה רע שיש טלוויזיה ולמה זה טוב שיש מחשב. בטלוויזיה אתה לא יכול לבחור מה לראות ומה לא... הכוונה... אתה יכול להעביר הערוץ אם יש משהו טמע, אבל אתה לא יכול להתנזר מזה. לעומת זאת במחשב שאתה פיזית מקיש את האתר ואתה יכול להמנע תמיד מדברי טומעה. לי אישית אין בעיות עם הדברים האלה.

לא ממש...

אם אתה מורגל מגיל קטן אתה יכול להתנזר מרוב מה שיש בטלוויזיה... למשל לראות רק חדשות וכל מיני דברים שבאמת חשובים ונורמלים ולא את כל הזבל שיש בטלוויזיה... ולא תמיד באינטרנט אפשר להמנע מדברי טומאה... אולי פחות אבל לא בכלל לא!

../images/Emo46.gif

סליחה, בולשיט. מה נראה לך, מי שבאמת רוצה טומאה ימצא אותה בכל מקום ובכל זמן וימשיך למרות הקושי. הכל זה תירוצים, הקלות. אם אתה רוצה מחשב ואין לך טלויזיה בבית אל תקל לעצמך כי מחשב זה פחות חמור. אל תשקר לפחות, תקרא לילד בשמו.

../images/Emo39.gif

לעבוד על עצמך=לשקר לעצמך. כמובן שלא דיברתי עליך אלא על אלה שמתיימרים להגיד שמחשב פחות גרוע מטלוויזיה. אז זהו שלא. דבר ראשון-הכל גרוע אם משתמשים בו שלא כראוי דבר שני- יש דברים שמפתים מאוד, וכמו שכתבתי את דעתי בעניין טלוויזיה בבית-היא נכונה גם לכאו למה להכניס את הראש למיטה חולה? גדולה עלינו ההתמודדות עם יה"ר אז למה לנסות בכלל? אני יודעת שאני נשמעת כמו מטיפה אב תזכור שזה בא מבחורה חילוניה שנפל לה האסימון וקלטה שעדיף מראש לא לסבך את החיים שלנו- וזה גם בלי קשר לדת ולחוקיה. עדיף לא להתקרב למקום שאתה לא יודע איך תצא ממנו

יש לי דיעה מוצקה...

יותר מדי :) לא. חד וחלק בזבוז זמן, משאבים, סתם זבל, הורס את המחשבה, כלי הרסני למדי אם עושים בו שימוש לא נכון- דחילק, מי עושה בו שימוש נכון? מי רואה בטלויזיה רק חדשות ואת התוכניות שיש בימי שישי בצהריים בערוץ 1 עם הרבנים-נו......:) נכון שניתן להתמודד איתה ולקדש את החומר אבל מלכתחילה לדעתי עדיף להימנע למה להכניס את עצמך לקונפליקט ואז לחשוב איך לצאת? טוף,זה כי אנחנו יהודים כנראה

למי שאין זמן!

מי שאין לו זמן.... יכול לראות רק דברים שבאמת באמת חשובים לו.. ולא את כל השטויות שיש.... (בהנחה שהוא יודע לנצל את הזמן שלו)

אבל..../images/Emo9.gif

תגידי לי עומר יקרה מה זה חשוב. כתבת חשוב לו- ואם חשוב לבנאדם לראות סרטי זילות נו יופי, אז הוא יפנה לזה זמן. זה לא לעניין, כנראה שלא הבנתי את התגובה שלך אז בבקשה ממך אם תוכלי להבהיר לילדה כמוני :)

טוב אני ינסה שוב....

התכוונתי לאנשים שרוצים שתהיה להם טלוויזיה אבל לנצל ממנה רק את הטוב ולא את כל הדברים השליליים שבה ולכן כשכתבתי את הדברים החשובים לו- התכוונתי לדברים שראוי לצפות בהם ולא ל"סרטי זילות"... וחוצמזה רציתי לאמור גם ש.... אני לא יודעת אם זה אצל כולם אבל רוב החברות שלי למשל, שאין להם טלוויזיה בבית פשוט מחפשות את הטלוויזיה, ההורים שלהם רצו למנוע את זה מהם כביכול אבל בגלל שאוסרים את זה עליהם אז הם אוצות למרוד יותר ויותר... ויש לי כמה חברות שאין להם טלוויזיה בבית אבל הם רואות הרבה הרבה יותר ממני!!!! והם יכולות להיות הבנות הכי צדיקות בעולם אבל כשהם רואות טלוויזיה הם שוכחות פתאום את הצנזורה והצניעות.... אני לא באה לעשות כאן הכללות (זה פשוט מה שאני מכירה) אבל זה עוד צד שכדאי להתחשב בו.....

את צודקת לחלוטין.

זה חלק מעניין המרד בגיל הזה, לכן כל הורה צריך לסמוך בתק´ הזו של התוחלת של הילד שלו, לתת לו את האופציה ושיבין לבד. רק מה? זאת אשליה פרטית שלי ותקווה כמוסה שכולם יצליחו להבין. ושוב-זה מה שאמרתי. מי שמחפש ימצא את אשר ליבו (יצרו) תאב לו. גם אם תהיה טלוויזיה וגם אם לא הן תרצנה לראות. אז מה זה משנה? זה שאת יודעת מה כדאי לך ומה לא, מה בריא לך ומה לא זה כי את מעולה. לא מעבר לזה, זה כי את אחלה בנאדם, כי הפנמת שזה בפשטות לא בריא.

../images/Emo6.gif

אין לי כלום איתם חוץ מאשר רומן סוער שמחזיק מעמד הרבה זמן ומושתת על קריזות- פעם זה אחלה ופעם סתם מעצבן להסתובב איתו..

למעלה