יום שני

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifאהמ

תוכניות? לנקות את הספרייה שלי לפסח,לנקות את הארון שלי לפסח, לסיים את הספר,ללכת לספרייה להחליף ספרים, ולראות הגיבן מנוטרדם בפעם האלף השבוע... והתשובה היומית-אגס,תפוח,תפוז,קיווי,בננה, או בקיצור: סלט פירות.

אני על הגל../images/Emo103.gif

לא..לא גל המנהלת..גל שם ים
קיבלנו היום מבחנים במתמטיקה 03 100 וספרות 92 עוד מעט אולי אני אפגש עם חברה ששנים לא נפגשתי איתה (ואנחנו באותו בצפר ואותה שכבה
) אם לא היא מתה! בערב אולי אני אלך לחדר כושר..אולי לא..כנראה שלא
יום מלבלב

גליזה

New member
אם היית עלי

זה היה מזכיר קצת את אלחי ואור, לא?
למרות שאני הייתי עלייך והיה אחלה
עשי לי כסא אנושי

SheWillBeLoved

New member
אניניני

אחרי כמה חודשים טובים שלא כתבתי פה
טוב, יום שני..התחיל לא טובX: שעת אפס
סעמק, לא יצא חוק שאוסר אתזה?
בכל אופן איכשהו עברתי אתזה, אח"כ שעה חופשית, אממ ספורט- היה נחמד, שיחקנו כדורעף, נתעלם מהעובדה שהיד שלי הייתה אדומה אח"כ[וזה כאב רצח],אממ ואז ואז עוד שעה חופשית[אל תשאלו
] אממ אז הלכתי לספריה,קראתי משהו ואזזזז עוד שעתיים פיזיקה מעבדה[סתם שיט..] אני עייפה
ועכשיו לשאלה היומית: איזה פרי אתם הכי אוהבים-שיט,התקלת אותי עכשיו
יש כלכך הרבה פירות שאני אוהבת
אממ אבל הכיהכי,ענביםP:

Chemical Venom

New member
אז איך זה שאני לא זוכר אותך

אני פה ממש מההתחלה חחח (אבל הייתי עם ניק אחר) טוב לא משנה ברוכה השווה!! חחח(זכויות לחזי על המשפט)

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אפרסק../images/Emo99.gif

היום התעוררתי לי בצהריים, אחרי שינה טובה [סוף כל סוף] בלילה.. הייתה לי שביתה היום אז וויפי
אמא שלי הביאה לי חומוס מהחומוסיה האהובה עליי [אבו-אדהם] ושמחתי מאוד
ראיתי טלוויזיה וזה.. מאוחר יותר אני הולכת לזו שאבחנה אותי כADHD לפגישה.. ואז אני אלך לאנשהו [בטח לאחותי] להדפיס את העבודה שלי באנגלית, סופסוף.. וזהו, נראה כבר מה אז
אוהבת.

HeNoOsH

New member
סתם עוד יום...

עלה טיפה המצב רוח. ביטלתי ת'אסיפת הורים השבוע. פחות לחץ.. למזלי לא קיבלתי חזרה ת'מבחנים בהסטוריה ותנ"ך..לא בא לי שירד לי המצב רוח עוד פעם בגלל זה =\ . בשיעור אנגלית היה מצחיק. כמה מהי"בניקים איכשהו הצליחו להכנס לחדר שבו משמיעים את הצלצולים ושמודיעים הודעות וזה..קיצר הם מתחילים לדבר ולצחוק על אנשים..על אחד המורים הם אמרו "הגיע הזמן שתחליף את הכיפה" והתחילו להשמיע כל מיני שירים..חח השמיעו ת'שיר של ארתור...כווולם שמעו...חחח כאלה מפגרים. פתאום באמצע השיעור כמה ילדים מהחטיבה החליטו שיהיה מאוד מצחיק ומאאגניב לזרוק לתוך הכיתה שלנו לבנה [אבן]. למזלנו זה לא פגע באף אחד..ילדים מטומטמים. מחר מבחן בהבעה..לכתוב הרבה =\ אני צריכה גם להכין 2 חיבורים אבל אין לי כוח לזה.. השאלה היומית- וואי אני אוהבת כמעט את כל סוגי הפירות..זה טעיםםם.

moshe present

New member
יום לפנים

התחיל בשעתיים סוציו שהיה נסבל... ואז הייתה הפסקה גדולה וישבנו בחוץ,והיה חםםם. חברה אחת באה ביציאה-בא לי ארומה. קפצנו על ההזדמנות, ועפנו אני ועוד 4 מבצפר. הלכנו לשבת בים :):) ככה בזמן שכל הכיתה בשלוש שעות תנ"ך ( הקטע שאמרתי למורה שלום לפניי זה...טוב נו האמת עשינו לה טובה כל שעור אנחנו "הגורם המפריע" אז חסכנו לה סבל), אנחנו יושבת על החול, שותות סמירנוף ובריזר. האהאהא אני אוהבת קיץ :) ויאללה תכף יבואו תיירים יהיה בסט. ופירות זה איכסהה.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifיד ושם../images/Emo36.gif יום אחד החזקים

היה..מרגש,מצמרר,מעניין,מזעזע.... היה נורא נורא מעניין לראות את כל הדברים האמיתיים שם..וזה פשוט העביר בי צמרמורות כל פעם שראיתי משו אחד. שיער...נעליים..חפצים אישיים..לא נתפס.. היה הכי מרגש ביד לילד..חשוך..וברקע שמות של ילדים..מפחיד.. לא יודעת ממש איך לתאר את ההרגשה שלי באותו רגע.. עוד חודש בול פולין..ואני לא יודעת למה לצפות.. חזרנו ב-7 בערב..הזמינו פיצות ענקיות לכום כי היינו ממש רעבים ואז הייתה פגישת הורים ב-7 וחצי..גם משו מעניין.. יש לי כבר דרכון..הכל מסודר..אני מוכנה. מחכה בקוצר רוחחח פרי
תפוח..חח זהו

yaelush3

New member
להלהלהלה

אממ.. טוב, אז היום התחיל בשעת אפס[מחשבים]-3 שעות, היה נחמד, עצבנו את המורה ממש... אחרי זה- 3 שעות חופשיות, עשיתי שיעורים במתמטיקה..:( ואז- מתמטיקה- בוחן פתע. אני כמעט בטוחה שנכשלתי..
, ואז ספרות, היא החזירה מבחנים, קיבלתי 82..!
והייתי ממש גאה בעצמי, ואז עוד שעתיים מחשבים, היה ממש נחמד..:) ואז.. בשיא הספונטניות, 2 חברות ואנוכי הלכנו לקנות לה נעליים, ואכלנו כמו שמנות, והיה ממש נחמד..:) וסליחה על העילגות והחפירה.. ערב מקסים..!:))

למעלה