יום שני

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo26.gif יום שני../images/Emo36.gif

אז מה..מה התכניות להיום? ספרו פרטו ונמקו! והשאלה היומית: איזה פרי אתם הכי אוהבים
?

Wild Eye Joker

New member
אמ אמ יום ענק!

התחיל מעולה! דיברתי עם ידיד שלי שלא יצא לי המון זמן לדבר איתו כי הוא בפנימיה וכאלה. וגם עם אור וגל שהם שניהם מצחיקים^^ מחר
אני קמה מאוחר. הולכת עם חברה למספרה, תסרוקת עניינים. אח"כ הביתה, מתארפת מתארגנת..נוהגת לחיפה, אוספים את אחי, נוהגת עוד קצת..איפשהו נתחלף עם אבא שינהג בת"א. ואז החתונה
איזה כיף! אני הולכת להנות בלי לדפוק חשבון! יום מעולה לכולם!! ואני אוהבת תותים!

גליזה

New member
ובכןP:

אנ'לא יודעת, אני אוהבת נורא בננות ותותים וקלמנטינות ותפוזים ומנגו ו.. אני לא יכולה לבחור
וגם התוכניות להיום: לקום בבוקר ולא להבריז מספרות לא להגיע למתמטיקה כי אני עושה מועד ב' בהיסטוריה (לא נכחתי במועד א', אני מקווה שהחומר נקלט
) לא להבריז משיעור ספורט. אחרי זה? ה' גדול. אני אנסה להפטר מהישיבה פה על ידי נגינה על האורגנית, טיולים ביבנה עם האייפוד שלי ו...הכנת שיעורים, לשם שינוי

גליזה

New member
75 במתמטיקה../images/Emo124.gif

כל התרגילים שעשיתי היו נכונים ^^' זה יהיה גם הציון שלי בתעודה
נאמ, אמ. ולא נבחנתי בהיסטוריה, בגלל בנות מפגרות <_<

Chemical Venom

New member
אממממממממ

שאלה ממש טובה איזה פרי אתם הכי אוהבים אין לי מושג יש מלא! אני משום מה נזכר עכשיו רק בשזיפים ואבטיח שזה ירק חחח אמממ התוכניות להיום לקום ב13:00 להתארגן ללכת למבחן ב14:00 עד 16:00 להצליח לקחת מאבא כסף לקנות וואנס מתישהו השבוע! אמממ ולהשיג חברה חדשה חחח

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif../images/Emo45.gif

ניראה לי שזה פעם ראשונה שאני מסכימה איתך על להקה כל שהיא. מיוז באמת תותחים..לעומת זאת מיי כמיקל רומנס.....

זיתים

זה ותפוח זה הפירות היחידים שאני אוהב וכולם אומרים לי שאני מסריח מזיתים ובצל
אבל אני חייב לשתף אתכם במשהו שנה הקודמת גיליתי משהו מוזר- גיליתי שבחיים שלי לא ראיתי אגס!! כן כן! יום אחד אמרתי לעצמי "פאק, חזקוש.. אתה בחיים שלך לא ראית אגס!!" אז הלכתי לירקן וראיתי אגס דווקא פרי יפה

Black Balloon

New member
הוווווווווווווו

כה, אמ. היום שביתה, בע! תכנונים... מממ.. ללכת בערב עם ההורים לסופר, לעשות קניות אחרונות לפולין, לארוז קצת ו..הממ זהו. ופרי מועדף? וואי, כמעט כולם! קיוי, תותים, מנגו, אפרסק, מלון, אבטיח, תפוח, אגס, אננס, אבוקדו!, תפוז...

למעלה