טופיק

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif טופיק ../images/Emo36.gif

אז ככה... אנשים דברו איתי ואמרו שהם קצת (?) מאוכזבים מהמצב הנוכחי: * שרשורי תמונות ענקיים. * הודעות צ´אטיות. * חוסר רציני בטופיקים. אז אני..מתוקף תפקידי..מתחייבת לנסות לעזור ולשפר כדי כווווולם יהנו! אז - מעכשיו נפתח מלאאא טופיקים, בסיידר?! הנה אחד: איזה סוף עונה אהבתם במיוחד? (לא כולל עונה חמישית מן הסתם) אני יענה תיכף! דיר באלק אתם לא עונים!

אז ככה...

הכי אהבתי את סוף העונה השלישית כי מאוד מאוד רציתי שג´ואי ופייסי יהיו ביחד. גם את סוף העונה הראשונה אהבתי כי בתקופה הזאת החיבור בין פייסי וג´ואי לא נראה בכלל באופק ורציתי שג´ואי תהיי עם דוסון. סוף העונה השניה היה הכי עצוב וגם סוף העונה הרביעית היה טראגי אחרי הפרידה הנוראית של ג´ואי ופייסי. אני עדיין מתאוששת...
ן

LillipooT

New member
מממ... ../images/Emo60.gif

מם הסתם גם אני אהבתי הכי את סוף העונה השלישית.. חיכיתי וחיכיתי לרגע ששניהם יצהירו באהבתם ויהיו כבר ביחד! גם אני בהתחלה רציתי שדוסון וג´ואי יהיו ביחד.. אני חושבת שכולם רצו את זה כי גם לא היו הרבה אפשרויות אחרות.. אבל כשפייסי נכנס לתמונה..ממ.. אני עברתי לצד שלו! סוף עונה שנייה היה באמת עצוב.. סוף עונה רביעית..אלוהים ישמור..כפי שציינתי, לא ראיתי את הפרק - מטעמים בריאותיים!
אני עדיין לא מבינה איך ג´ואי יכלה לעשות את זה לפייסי ולנשק את דוסון..מממ..

איך ג´ואי עשתה את זה לפייסי?!

אוקיי אני מאוד מאוד אוהבת את שניהם שלא יהיו אי הבנות אבל ג´ואי לא בסדר?! מה עם איך שפייסי נפרד ממנה? בהחלט הרגע הכי לא טוב שלו בהיסטורית הקריק. זה היה החלק הכי עצוב - שזה נגמר רע מאוד. למרות שאחרי הפרק שהוא הלך איתה למסיבה אז היה קצת שיפור אבל בסך הכל הוא לא ממש נפרד ממנה כמו שצריך.

הסוף עונה שאני הכי אוהבת...../images/Emo105.gif

טוב...אז אני חושבת שזה ברור שסוף עונה שלישית!!! פייסי וג´ואי.... אבל אני מודה גם אני בעונות הראשונות לפני כל הקטע הזה של ג´ואי-פייסי שמחתי שג´ואי ודוסון יהיו ביחד...וגם קיוויתי לכן גם אהבתי את סוף העונה הראשונה.... וסוף עונה שנייה היה כל כך עצוב (כמה בכיתי).... וסוף עונה רביעית היה...עם הרבה רגשות מעורבים...כי מצד אחד....זה אומר סופית שפייסי וג´ואי נגמר אבל מצד שני...לא יודעת וסוף עונה חמישית..מממממ...לא יודעת לא ראיתי... אבל למרות הכול סוף עונה שלישית זה *ה* סוף!!!

LillipooT

New member
קייטי.. ../images/Emo60.gif

את צודקת שמה שפייסי עשה היה לא בסדר.. אבל החשדות שלו היו נכונות! עובדה שישר כאשר פייסי נפרד ממנה היא רצה לדוסון! ..

איזה חשדות?

הוא בכלל לא נפרד ממנה בגלל דוסון הוא נפרד ממנה בגלל שהיה לו בעיות עם עצמו. וחוץ מזה היא לא רצה ישר לדוסון עבר כמה זמן וזה לא נכון שהיא רצתה להיות עם דוסון כשהיא היתה עם פייסי כי היא אהבה את פייסי.

LillipooT

New member
ממ..

היו לו "בעיות עם עצמו" אבל כל הסיפור בנשף קרה כשהיא רקדה עם דוסון.. הוא כן חשש שהוא לעולם לא יהיה כמו דוסון בשבילה.. ועובדה שג´ואי תמיד רצה אחרי דוסון בסופו של דבר.. היא תמיד מגלה מחדש שדוסון הוא "הבחור" בשבילה...

טוב...

אני עדיין דובקת בדעותיי שבזמן שג´ואי היתה עם פייסי היא לא עשתה שום דבר שרומז לכך שהיא אוהבת את דוסון או רוצה להיות אותו. בנשף אומנם פייסי התחיל את כל ההצגה שלו כשהם רקדו אבל הוא אמר בעצמו שזה לא בגלל זה ובכלל לא אכפת לו שהם רוקדים ביחד. וחוץ מזה שראינו שכל הסיפור התחיל בתחילת הפרק שהוא לא רוצה לגעת בה וכל זה... זה היה בלי שום קשר לדוסון.

LillipooT

New member
הוא היה ממש מסכן...

שום דבר לא הלך לא.. הוא הרגיש ממש רע. אני גם לא חושבת שג´ואי עשתה משהו לא בסדר..... חוץ מזה שהיא לא ספרה לדוסון..היא שיקרה לו! ועוד פייסי היה צריך לשמוע את זה מגרטשן.. אני מבינה שג´ואי פשוט לא רצתה לפגוע בדוסון אבל זה היה ממש ממש רע. איך פייסי אמור להרגיש?!

זה נכון

אם אמרתי שהרגע הכי לא טוב של פייסי בסדרה הוא איך שהוא נפרד מג´ואי, אז הרגע הלא טוב של ג´ואי הוא כשהיא שיקרה לדוסון למרות שבהחלט אפשר להבין כמה קשה לה להגיד לו את האמת (במיוחד כשהיא ראתה את אנחת הרווחה שלו כשהיא אמרה לו שהיא לא שכבה עם פייסי). אני מאוד ריחמתי על פייסי בפרקים האלה וגם אני חושבת שהוא מאוד מסכן אני רק לא חושבת שג´ואי אשמה בכלל בפרידה שלהם. זה שהיא גרמה לו להרגיש לא טוב עם עצמו זה לא אשמתה. היא מבחינתה היתה בסדר גמור כל הקשר, חוץ מהמעידה הקטנה בשקר לדוסון.

../images/Emo15.gif פרק סוף עונה שנייה ....../images/Emo7.gif

אני שהעונה השלישית הכי מרגשת אותי ... העניין הולך ככה : אחרי שג´ואי מפלילה את אבא שלה עם הטיפ מתחת לחולצה ... היא יוצאת מהבית , דוסון מחכה לה ... היא מסתכלת לו בעיניים ובמבט הכי עצוב שראיתי מימי ... ואומרת לו שהיא לא בטוחה שהיא תסלח לעצמה על מה שהיא עשתה ... אבל היא בטוחה שהיא לא תסלח לו על העניין לעולם ... היא חוזרת הבייתה על המרפסת עומדת אחותה ובייבי אלכסנדר ... והם נכנסות הבייתה ... כל כך עצוב ... הפרק הזה מאוד ריגש אותי ... מקווה שגם אותכם ... ביי ...

למעלה