טופיק

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gifטופיק../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

אם היו נותנים לאנג'לינה ג'ולי לשחק באיזו סדרה שהיא תרצה, מה הייתם מעדיפים שהיא תשחק (על פי הסרטים שהיא שחקה בהם)? אני ראיתי איזה 5 סרטים שלה, ואני הייתי מאוד רוצה שהיא תשחק את לארה קרופט בטומב ריידר. הלוואי שהייתה לה סידרה משלה.

pinoki

New member
אמממ אפשר 2../images/Emo35.gif

אני רוצה את נערה בהפרעה, סרט ממש שולט שיראה טוב כסידרה, ואממ ג'יה, שזה הסרט האהוב עלי ...

¥EleVatioN¥

New member
עוד חולה טומבריידר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

טיהיהי גמאני אומרת שהכי שווה שהיא תשחק בטומבריידר
המממממממ סידרת טומבריידר יכול להיות שולט ביותר
כמו שעשו עם ווצ'בלייד יכולים לעשות גם פת'ום בתור סידרת טלויזיה בטח יש המון פרקים לעשות על זה ככה זה נשמע לפחות ואני בטוחה שאבנר יאהב את הרעיון

וואי נערה בהפרעה יכול להיות סידרה

ממש יפה ולעזור גם להרבה אנשיםפ לפי דעתי.....

לונה..

New member
האמת, אני לא כל כך מסכימה

נערה בהפרעה הוא אחד מהסרטים האלה שמגיעים, ונשארים. לדעתי, אם היו עושים סדרה בעקבות הסרט, זה היה מאבד את הקסם שלו, והופך להיות עוד משהו סתמי. כנ"ל כלפי ג'יה. לעומת זאת... טומבריידר יכול להיות סבבה לגמרי

הממ אולי צודקת

חשבתי על זה לפני ששלחתי את ההודעה בכל מקרה אני חושבת שסידרה סטייל נערה בהפרעה יכולה באמת להיות שימושית בכל מקרה כל עוד אנשים לא מנסים לחקות יותר מידיי את הדמויות ולוקחים אל עצמם את המסרים הטובים של הסידרה

לונה..

New member
יש מצב

אבל לפי דעתי, לא משהו שיהיה מבוסס על הסרט. אולי משהו אחר, על פי רעיון דומה, אבל לא על פי הסרט עצמו.

אולי ../images/Emo9.gif

אולי נצלם כולנו סידרה.. שכל אחד יבחר לו שמות ובואו נצטלם... מי עוזר לי עם התסריט?

אבנר אוהב!../images/Emo99.gif|ים||לארה||אספן|

|שרה| מתאים לי סידרה על טומב וגם נערה בהפרעה!
פת'ום
לארה
שרה

¥EleVatioN¥

New member
חחחח זה מזכיר לי...../images/Emo129.gif

היום בשיעור ציור המורה רצה שנצייר ים ט-ו-ב איך שהוא אמר ים נזכרתי בך
ציירתי קומיקס של תולי הולך לים אם הסורק היה חי הייתי מראה לכם

buffy2

New member
אמממ אני רוצה

שהיא תשחק בסידרת המשך לבאפי קוטלת הערפדים למרות שהיא לא שיחקה בסרט כזה:) תחשבו על זה...היא תהיה מושלמתתתתתתתתתתת לתפקיד!!

למעלה