טופיק קטן- נראה לי...

../images/Emo26.gifטופיק קטן- נראה לי... ../images/Emo36.gif

אם הייתם צריכים לבחור דמות אחת בתכנית, שתדע את הסוד של קלארק, ועל הדמות יהיה לשמור עליו כמובן- במי הייתם בוחרים? (חוץ מג´ונתן ומרתה). הייתי עונה אבל אני צריך ללכ -כשאני אחזור אני אענה... (כבר יש לי תשובה...למען האמת 2)

לאנה ופיט

הלכתי על דרך השלילה פה: לקס: די ברור למה אני לא רוצה שהוא יידע... וויטני: הבנאדם יינצל את זה לעצמו (הפרק לפני שבועיים השפיע עליי בעניין הזה) קלואי: חמודה חמודה- אבל זה די בטוח שהיא תפלוט את זה למישהו מה שמשאיר לי את לנה ופיט!

לדעתי וויטני אחלה בחירה.

תחשבו. הוא יהפוך כזה מדמות שולית לדמות מרכזית. ועוד דבר- הוא גם החבר של זאת שהוא אוהב, זה בהחלט יוסיף קצת מתח.

talytal

New member
השאלה היא

אם הדמות שאני בוחרת צריכה להיות דמות שתגן על סודו של קלארק בכל סיטואציה (ואז זאת כמובן לנה) או דמות שיהיה מעניין לראות אותה מגלה ומנסה לשמור על הסוד ולא לבגוד באמונו של קלארק (כמו קלואי, או אפילו לקס, שלדעתי אמנם יינצל את הסוד למטרותיו, אבל לפחות בהתחלה לא ייגלה אותו לאף אחד).

לאנה

New member
אני לא חושבת שלקס יגלה.............

אבל הוא ממש לא צריך לדעת מזה.

Archmage

New member
קלואי

כמה שזה נראה מוזר אני חושב שהיא תדע לשמור כזה סוד

URNFS

New member
תשובה מתחכמת!

הסדרה מתנהלת לפי הקומיקס הישן של סופרמן ובפרק אחד של הקומיקס לנה מגיעה לביקור במטרופוליס ושם מגלים שקלארק סיפר לה על הכוחות שלה כשהם היו בתיכון.אז הנה לכם. ללקס אין סיכוי שיגלה,כי זה דיי הורס את הרעיון שהוא לא ידע בעתיד,כשקלארק נהפך לסופרמן (שוב,העניין עם הקומיקס) ד"א,אם אתם תוהים מי לעזאזל אני - תמשיכו לתהות.

Skiter

New member
לנה...

כי ברור שהיא לא תנצל את זה...... מה שמזכיר לי שהייתי באילת הייתי במופע סטנד-אפ של נדב אבקסיס והוא אומר שלנשים יש מין תכונה כזאת שאם הגבר קם לשנייה מהספה הן אומרות: "אם אתה כבר עומד" חח אולי לנה תעשה את זה לקלארק אחרי שהיא תגלה.......

קלואי או לנה... דפנטלי

לקס בחיים לא, כי כמו שאנחנו יודעים הוא יהפוך להיות "דה באד גאיי" אז ככה שאין סיכוי שהוא יגלה או יידע. קלואי כי היא חברה טובה, ולנה.... ולנה כי היא לנה

charmed one1

New member
פיט.... לדעתי הוא בינתייים החבר

הכי טוב שלו ולא עושה כלום נגדו! אבל עדיין בהשפעה של משהו הוא יוכל לטפט (אני מתכוון בהשפעת משהו על טיבעי)

charmed one1

New member
קלואי היא חתיכת ****, לא מעניין אות

אותה קלארק- רק מעניין אותה לחקור את הבלתי נודע ... ובכל מה שזה קשור- זה יבוא לפני קלארק! ת מ י ד ! ! !

למעלה