ברי אתה מה זה צודק!כנסו כולם!../images/Emo36.gif
גם ממש מעצבן אלה שבאים לפה לפורום וכתבים הודעות של "אנ'לא מבין מה ההתלהבות" או "כולה להקה של 3 בנים בני 14" וכאלה... זה מחרפן אותי! גם הכי מעצבן אותי הגישה של אנשים מסוימים ללהקה, יש אנשים שאיך שהם שומעים על הלהקה הם ישר צוחקים מזה שבנים [שווים, מדהימים חולה עליכם!] בני 14 מצליחים כבר בגיל הזה ועושים אחלה כסף, וקשה לאנשים עם זה! הם מתים מקנאה! כאילו מה [?!] אנשים - שלטו בעצמכם! עד כמה אפשר לקנא לעזעאזל?! ויש חלק צבועים רצח- הם כאילו משמיצים וזה ואז הם כאילו תומכים פיתאום...! שילכו כוסעעמעמווו!! מי צריך ת'תמיכה שלהם?! נמאס לי! ביט 69 היא להקה כמו כל הלהקות, רק שהיא היחידה שבאמת מוכיחה שבכל גיל אפשר להגיע רחוק אם רק רוצים! וביט 69? כל הדברים האלה אמורים לגרום לכם להבין שאני אוהבת אותכם ושאתם חייבים להמשיך ולהצליח כי אני לא אתן שאף בנזונה לא יוצלח יוריד לכם ת'ביטחון! לא אני ולא אף אחת ואחד שמעריץ ומשקיע ת'זמן שלו בכם פה! וזהו! נראלי שאמרתי הכל! שימותו הקנאים! ביט 69 הכי מוצלחים!!! והנה הוכחה- הם מנגנים יותר מגרין דיי! שזה אחלה דבר כי גרין דיי זאת אחת הלהקות הכי מצליחות! ואני? ביט 69 אני אוהבת אותכם!! ( לאלה שנלחצו -> אני רגועה זה פשוט מעצבן רצח מה לא ככה?)