טוב אז ככה..

ברי אתה מה זה צודק!כנסו כולם!../images/Emo36.gif

גם ממש מעצבן אלה שבאים לפה לפורום וכתבים הודעות של "אנ'לא מבין מה ההתלהבות" או "כולה להקה של 3 בנים בני 14" וכאלה... זה מחרפן אותי! גם הכי מעצבן אותי הגישה של אנשים מסוימים ללהקה, יש אנשים שאיך שהם שומעים על הלהקה הם ישר צוחקים מזה שבנים [שווים, מדהימים חולה עליכם!] בני 14 מצליחים כבר בגיל הזה ועושים אחלה כסף, וקשה לאנשים עם זה! הם מתים מקנאה! כאילו מה [?!] אנשים - שלטו בעצמכם! עד כמה אפשר לקנא לעזעאזל?! ויש חלק צבועים רצח- הם כאילו משמיצים וזה ואז הם כאילו תומכים פיתאום...! שילכו כוסעעמעמווו!! מי צריך ת'תמיכה שלהם?! נמאס לי! ביט 69 היא להקה כמו כל הלהקות, רק שהיא היחידה שבאמת מוכיחה שבכל גיל אפשר להגיע רחוק אם רק רוצים! וביט 69? כל הדברים האלה אמורים לגרום לכם להבין שאני אוהבת אותכם ושאתם חייבים להמשיך ולהצליח כי אני לא אתן שאף בנזונה לא יוצלח יוריד לכם ת'ביטחון! לא אני ולא אף אחת ואחד שמעריץ ומשקיע ת'זמן שלו בכם פה! וזהו! נראלי שאמרתי הכל! שימותו הקנאים! ביט 69 הכי מוצלחים!!! והנה הוכחה- הם מנגנים יותר מגרין דיי! שזה אחלה דבר כי גרין דיי זאת אחת הלהקות הכי מצליחות! ואני? ביט 69 אני אוהבת אותכם!! ( לאלה שנלחצו -> אני רגועה זה פשוט מעצבן רצח מה לא ככה?)

3has3

New member
הם באמת יותר טובים מגרין דיי

בתור מעריצה נלהבת של גרין דיי ושל ביט 69 :)

MaStuLa76

New member
מפיתאום ! אין על גרין דיי !

איך הגעת ? הם רק התחילו ביט , גרין דיי טובים ! אל תשווי אפילו .

3has3

New member
וכן ואמרתי את זה בצחוק :O

באמת אין מה להשוות :| (כנראה שכחתי לכתוב שזה היה סתם :| מיהרתי לשלוח :O )

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifגרין דיי לא משו...

זתומרת הם פסדר אבל יש הרבה יותר טובים מהם.

MaStuLa76

New member
בטח שיש יותר טובים מהם ,

אבל עם כל הכבוד לביט - ויש כבוד , ביט לא יותר טובים מהם . פאניק אט זה דיסקו ומיי כימקל וסימפל - אני אוהבת .

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifלא אמרתי שלא..

אני פשוט לא שומעת גרין דיי כדי להשוות. פאניק! מעולים.. וגם מיי כמיקל 3> גם סימפל אני לא שומעת.. אבל פוב מעולים גם

צודק../images/Emo45.gif

אני הכי לא מבינה את אלה שסתם באים לקלל ..כאילו פאק, הם עשו סמים לפני זה? אנשים מטומטמים פשוט..

שרון710

New member
צודק לגמרי.

אבל תמיד יש ת'מפגרים האלה.. כאילו למה הם באים?? אבל בסדר, יש לכם קהל שמטורף עליכםD: תבואו לחיפה! יותר טוב אם תבואו לכרמיאלD:

שאלה דחופה ממש!

מזה: מייספייס ?:D כולם כותבים על זה ורק אני לא יודעת.... טוב אני נישמעת דיי דבעית אבל... אני לא מתמצא במחשבים או משו כזה.. חחחח

מיי ספייס זה כמו העולמות האישיים

בתפוז.. אבל בהקשר שאת שומעת על זה כאן זה במייספייס של להקות שיש בזה מידע על הלקה והופעות שלה ויש אפשרות לשמוע שירים ולפעמים גם להוריד

עדי D

New member
זה הרבה יותר ממה שיש בתפוז..

זה תכלס עולם אישי משלך.. את יכולה לכתוב, להעלות תמונות.. להכיר אנשים וכאלה.. זה אחלה של דבר:)

למעלה