טאם טאם טאם

AGNET SHESH

New member
שו הא גבעת נפוליאון?

פרטי למישהו שלא מכיר את תל אביב כל כך..

וונקי

New member
גבעת נפוליאון

נשמע לי כמו מקום אחלה לעשות מפגש בו חוץ מי עבודה שזה תל אביב אבל באמת קל להגיע אליו. למרות שאני רצתי להרגן מפגש קרוב לבית שלי.

AGNET SHESH

New member
חחח...

אם יגיעו למבשרת אז יגיעו גם לירושלים.. העניין של האנשים כנראה הוא לא להגיע לאיזור... חבל..

i c y

New member
אני לא אבוא..../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אני לא אהיה כאן ביום חמישי. תהנו!

AGNET SHESH

New member
כן נכון..

בזמן שנת הלימודים כמעט אין מפגשים שהם לא בשבת.. לכן לא יצא לי להגיע למפגשים עד לפסח האחרון..

גם את החילונים דופקים הדתיים../images/Emo96.gif

מראש אני אומר בלי לפגוע.........................אין לי שום דב נגד דתיים אוטובוסים ותחבורה ציבורית אין ביום שבת הכל סגור (כמעט) ביום שבת וערב שישי. כמעט כל הכסף הולך לדתיים למוסדות חינוך שלהם ולמשפחות עם ה700 ילדים. אי אפשר לנסוע ברחובות מסוימים בשבת אחרת אבן לפנים. ואפילו את הפסל "דוד" של מיכאלנג'לו לא הביאו לארץ בגלל הדתיים אז אל תרגיש כל כך מקופח (שוב בלי לפגוע אין לי שום דבר נגד דתיים)

כן אבל ההגדרה מדינה יהודית../images/Emo96.gif

לא קובעת שהמדינה צריכה להיות יהודית דתית אלא שכל יהודי בעולם יכול למצוא פה מקלט ושליהודים יש מדינה...........(בשיעור אזרחות למדנו שיש 3 עמדות בנושא)

עמדה אחת אומרת../images/Emo96.gif

מדינה יהודית דתית לגמרי אבל אז איפה החופש עמדה שניה אומרת-מדינה יהודית אבל לא מדינה יהודית דתית עמדה שלישית אומרת-למה מדינה יהודית .... מדינה בלי קשר לדת קשה לבחור נושא מעניין אפשר להיתקע עליו שנים

coolit

New member
..ואף אחת מהגישות האלו לא לרוחי..

הראשונה- אז איפה החופש; השנייה- לא יהודית דתית? איי דונט ת'ינק סואו. יהודים או לא, נו? במה מתבטאת היהדות בלי דת? השלישית- תמותו כולכם

coolit

New member
נה.

מהות היהדות היא הדת. אם המדינה היתה יהודית דתית, שום מועדון ושום פיצה ושום קניון לא היו פתוחים בשבת. אז אני לא אגיד "תגיד תודה", אבל.. מה דתי בך? מישהו אמר "החילוניים הם גויים דוברי עברית"; אז תלוי איזה חילוניים אלה, כן? האם אתה יהודי משום שנולדת לאמא יהודיה, משום שאתה לא אוכל חזיר ומשום שאתה צם ביום כיפור, או בגלל שזה מה שרשום לך בתעודת זהות (כפי שהתבטאה טאל, שהיה לה, אגב, היום יומולדת.) ו.. לא יודעת מה. משום מה נראה לי שחוץ מזה שהדתיים צריכים להתחשב בגויים דוברי עברית, הגויים דוברי עברית צריכים להתחשב בדתיים. אנו מכריזים בזאת. על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל. (היא מדינת ישראללל
) אז... לא הכרזתי כרגע על הקמת מדינה, אבל זאת מדינה יהודית.

מה דתי בי?

1-למרות שאני שונא את ה' אני מאמין בו 2-שומר מסורת 3-שבת מניאק-אמנם נוסע והכל. אבל לא מדליק אש לא עושה רעש עושה קידוש 4-חגים הדבר האהוב עלי בתי כנסת תמיד בסבבה 5-אוכל כשר 6-פעם בשנה עולה לירושלים ולכותל 7-יהודי זה מה שאני
מה חילוני בי? 1-מניאק מושלם נוסע בשבת מתפעל מחשב בשבת לא הולך לבית כנסת בשבת(או בקביעות) 2-לא מניח תפילין חוץ מאירועים מיוחדים(אמרתי לכם מניאק) 3-לא מתפלל בקביעות 4-לא חובש כיפה 5-לומד בבית ספר חילוני 6-נשים וגברים: תביאו את החטאים 7-אני בטוח שיש עוד דברים אבל כמו שאמרתי לכם......מניאק

coolit

New member
אז..

הכר בכך שהמדינה הזו היא שלי בדיוק כמו שהיא שלך. אני מכבדת אותך, תכבד אותי. אני נותנת לך יום חופשי שהוא כמעט כלום מבחינתך בחובות, תן לי שקט מרעשי אוטובוסים. עשינו עסק?

למעלה