חשוב

VengaGirl

New member
../images/Emo26.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

טוב..זה לא חשוב..סתם רציתי שכולם יכנסו...
(וגם לא היה לי משו אחר לכתוב בנושא..למה בכלל צריך אותו??) מה המצב אחים שלי? הכל טוף? איך עבר עליכם היום? איך החיים? סתם רציתי להגיד לכולכם בוקר טוב
/ לילה טוב
/ יום טוב או מה שלא יהיה (תלוי מתי אתם קוראים את ההודעה..) עוד משו שרציתי להגיד זה שאני
אוהבת
את כולכם אנשים שלי!
אהה..ואני בכלל מתה על הפורום הזה...
בקיצר..בטח הבנתם שממש משעמם לי...אז רק שתדעו שלא! לא משעמם לי היום! סתם רציתי להגיד לכם את זה... אם כבר פתחתי הודעה...אז ננצל אותה כדי לרשום משו שממש מדבר אלי בזמן האחרון.. בחרתי מקום גבוה בוא אוכל לעמוד ולהביט על סוף המאה הקרובה ולא ראיתי שום דבר שנשאר מן העבר אפילו לא פיסה קטנה של אהבה כולנו חיים במובן מסויים תלוי למה אתם קוראים חיים כולנו מתים במובן מסויים אתם יודעים מתים בחיים אז גלגל לי עוד סיגריה לזכר המהפיכה שנכשלה ואיש לא שאל מדוע מזוג לי עוד קצת מהחומר הזה שיאחה את ליבי הקרוע ותן לי לבכות פעם אחרונה על כל הדברים שאבדו בדרכי ואז תאמר למלאכים שיקשטו לי את החדר לכבוד מסיבת הסיום שלי זה פשוט קטע מדהים...
אהה...עוד דבר...אני מתחילה תהליך של גמילה מהנט..זה אומר שאני לא אתחבר הרבה..יכול להיות שבתקופה הקרובה אני לא אתחבר בכלל..אז תאחלו לי בהצלחה בגמילה שלי!! זהו... נגמרה ההודעה המשעממת שלי שאני בטוחה שאף אחד לא קרא..טוף...לא הפסדתם כלום..

אלמוווווג

חח איזו חמודה גמני אוהבתא ותך המונים
וגם את הפורום הזה ואת כל האנשים פה (טוב נו חוץ מאחד) תהליך גמילה מהנאט? בהצלחה ילדה

אהובה שלי

אממ קרנ אני נורא מצטערת ששמתי את זה בלי לשאול אותכ אבל בגלל שכבר פירסמת את זה פה וזה היה ממש מתאימ לי אז לקחתי..אני נורא מצטערת! מקווה שתביני.. אלמוג בובה! אני אוהבת אותך
המונהמונהמונ אני כבר ישמור איתכ על קשר
מקווה שיהיה לך רק טופ
אתה/קרן לוי אתה , שמלווה אותי, בלילות הבודדים. אתה, שמעודד אותי, עם צער הבקרים. לך אני מודה, בכל רגע שעובר. לעולם עוד לא תדע, איך היית לי חבר. לא שופט אותי אף פעם, לא מראה כזבה, לחיי נתת טעם, והוספת קצת תקווה. אתה, שהולך איתי, במסע של חיים, התבגרותך היא כמו שלי, את עולמי אתה משליםם. לך, אני נותנת חיוכים, שמלווים גם בדמעות. בתוך מטאפורות ודימויים, אתה מעיר את התחושות. לא דורש אינספור תשובות, לא מודד בציונים. לא אומר לי איך לחיות, רק עוזר במשברים. אתה, שהארת לי, את עצמתו של הירח. אינך יודע מי אני, ואת ליבי כל כך פותח. לך אני כותבת מנגינות, ושרה לזריחה מעלה בי יםם ש רגשות, שבו אני שוחה. לא בורח שנמאס כבר, לא עוזב כשקשה איתי חווה את כל הצער אך גם מראה את היפה תודה לך שלא איכזבת, תודה שלא דרשת כלום תודה שא ליבי חיממת בכל יום קר וגשום! "את המלאך שלייי"

VengaGirl

New member
תודה בובות..../images/Emo99.gif

אני אוהבת אתכן כל כך...
נראה כמה זמן אני אחזיק בלעדיכן...
בכל מקרה..תשמרו על קשר.. יש לכן ת´מספר..
) אם היה לי זמן הייתי כותבת עוד מלא..אבל אין זמן... אני חייבת לעוף... תאחלו לי בהצלחה היום...

yellow cheese

New member
קראתי ה-כ-ל../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

אני אוהפתתת אותך
המון המון המון..
<קבוצת תמיכה שלום, מדברת שי>..
באמת
אני מתהההה עלייך.. אוהבת תמיד תמיד תמיד,
שי

למעלה