חשוב

sk77

New member
בקרית שמונה!!!!!!!!!!!

הכי טוב זה *בקרית שמונה*. הכי כיף פה!!!!!!!!!!

קודם כל...

בס"ד הרשי לי לברך אותך על הצטרפותך לפורום. ושנית את נראת לי מקריית שמונה אם כן מי את? ואם לא, מהיכן את? קרית שמונה באמת אחלה של מקום, את האמת אם כבר באים לצפון אז הכי שווה זה לבוא לירדן ולעשות שם "על האש".

yair m

New member
בבקשה את תגידו עכשיו את המקום...

שאתם גרים בו דווקא. ושנית אני יכול בחופשות פסח. ובאמת בא לי לעשות על האש!!!!!!

sk77

New member
איזה רשמי.....ליאור.......

לא הכרתי אותך ככה......."הרשי לי לברך אותך"..."מהיכן את?" זאת שולי........

שוליייייייייי

ב"ה ברכות לבביות לרגל הצטרפותך לפורום זה אנו מקווים שתהני ותצליחי בכל אשר ייפנו רגלייך. אנא השתדלי להמנע מכתיבת הודעות שתוכנן מכיל את הפרטים הבאים: 1.מיקום מדוייק של נפילת טילים 2.סוג הטיל שנפל 3.שת"פ עם גורמים זרים----(באמת תשתדלי,אנחנו יודעים שיהיה לך קשה) 4.הערכות מבצעית של צה"ל,תכניות מבצעיות גיוס מילואים 5.דיוני קבינט שולי...אני פונים בכל לשון של בקשה עשי את מיטב יכולתך למען ביטחון מדינת ישראל..וברצוני לברכך שוב בעשותך צעד נבון שכזה. סתם................. שולי,אחותי מה המצב?? זאת יעל. נ.ב. תהני,תעשי חיים (כל עוד את יכולה)

sk77

New member
יעלללללללללללללללללל

אנו בטוחים שטובתה ובטחונה של מדינת ישראל עומדים תמיד לנגד עינך, וכי תפעילי שיקול דעת אחראי בעת פרסום ההודעה. תפוז אנשים ימשיכו להיות בית בשבילך, בימים של רגיעה ובעתות מלחמה. מה המצב ילדה? התגעגת אלי? נכון חייב שהפגישה תהיה בקרית שמונה?!

למה את לא מגיעה???

בס"ד אפילו לא כתבנו עדיין מקום ושעה... איך את פוסלת לפני ששמעת מקום ושעה?

שולי? אני חייב לכתוב להגיב...

בס"ד אז באמת ברוכה הבאה. אני חייב להיות רישמי למרות שגם אותי זה מעצבן! יותר סבבה לדבר חפיף כמו שאני עושה עכשיו אבל אין מה לעשות... מנהל פורום? אז עד הסוף...

שוללללללללללייי

מה המצב? זו גלי'ה....(כפי שכבר ניחשת) ברוכה הבאה לפורום! יואו קרית שמונה חוגגת פה בגדול! ו-אנשימים... זה יהיה נחמד אם המפגש יהיה בצפון
באמת אחלה של מקום ולא בגלל שאני גרה בו... אל בגלל הנוף המקסים והאיזור...... ערב מצוין לכולם!!!!!! ו-----------------לאור ההודעות של כולם---------- ---גם אני פה---

sk77

New member
למה לעבור?

למה את רוצה כל-כך לעבור לאולפנא?

לפרט????

מבחינה חברתית-אחלה אם זה היה תלוי רק בחברתית לא הייתי עוברת.... אני הייתי רוצה אולפנא קודם כל גם עם פנימיה....(יש לי חברות באולפנות כאלה וזה פשוט סבבה) זו לא רק הסיבה....כי זה דיי טיפשי ככה הרי.. אבל שאני מסתכלת על האולפנית שלנו..ומסתכלת על אולפנות אחרות אני רואה את הרמה...לא מבחינת הלימודים ...וגם לא מבחינת החברה..כל הפעילויות חברה והכל באולפנית זה ממש נחמד.. אבל הרמה הדתית... מבחינת המורים היא 10.. אבל מבחינת התלמידות????בא לי על משהו כמו כב\פר פינס... ומי יודע.... יש לי להחליט עד החופש הגדול..-אני מקווה.. אולי לא הבנת אותי ואולי את לא מסכימה אותי ואני יכולה להבין... אבל כל אחד והדיעות שלו.. לכל אחד יש את דיעתו וזו דעתי!

סניף מרכז להרגע....

בס"ד המפגש צריך להיות במקום שמתאים לכולם ולא רק לכם!!! יא סניף אגואיסט... סתם........ אוהב אותכם.... בשבוע הבא אני יתחיל עם הבירור היכן לעשות את המפגש...

למעלה