חשוב

../images/Emo26.gifחשוב../images/Emo36.gif

בס"ד אולי מוקדם מידיי לשאול זאת אבל בכל זאת לאור שאלות מצד גולשי הפורום השונים: אם יהיה מפגש פורום בפסח, האם תגיע/י? בלי יותר מידיי פילפולים, האם תגיע/י או לא! רק שנדע אם יש עם מי לדבר...

מוצארט

New member
הודעה משמחת!!

בפסח, אני לוקח רגילה, אז אם יהיה מפגש, אני מגיע! (רק שלא יהיה יותר מידי בצפון...).

yair m

New member
רק תלוי איפה.??!!

כי אני לא ממש אוהב לנסוע לתל אביב לבד וכאלה... וגם אל תשכח שאני עדין ילד של אמא שלי?!<אם אתה מבין אותי>

יאיר-

אתה מוזמן לכתוב לי במסרים מאיפה אתה ואני אשמח לפגוש אותך באמצע הדרך אם אתה לא נוסע למרחקים לבד. כנ"ל לגבי מי שמגיע מה"דרום" לחיפה

yair m

New member
נקמת....

1.מאיפה את בארץ? 2. עדין לא קבענו איפה זה יהיה אם זה יהיה בחיפה בגרנד אולי אני יבוא רוב הסיכויים. 3.בת כמה את?

אליגטור

New member
המממ...

2 מפגשים בפסח... צריך לראות איפה זה נופל. אני בטח אהיה עמוס.

אהמ אהמ.. ../images/Emo105.gif

אני אשמח לבוא למפגש. ואני מאוד מקווה שנלך על חיפה, למה? לי לא אכפת ללכת גם על חיפה וגם על ת"א- אותו דבר בשבילי. פשוט מסתבר שהצטברו אלינו אנשושים מק"ש, וככל הבנתי הכי דרומיים פה זה בחתך של י-ם. יאללה אנשים, בואו נעשה משו עם עצמנו. נמצא איזה גן- אם יהיה יפה- ונתנחל על הדשא או באיפשהו לא חשוב. יהיה מאוד נחמד לראות את כולם אבל- שלא יווצר מצב כמו שמפגש שעבר- בואו נהיה מאורגנים ומסודרים, נדע מי בדיוק בא ולאן ומה עושים. באמת בלי התפלספויות- כן או לא חותך, שום תשובה אחרת לא תתקבל יש מבין?

yair m

New member
אל תשכחו שעכשיו יש יותר בצפון מאשר.

בדרום... ומי גר בירושלים?

גילת אני אכן מסכים איתך...

בס"ד את מפגש הפורום הקודם (שהיה ממש נחמד למרות מספר האנשים המצומצם) ערכנו בת"א! לקח לי 3 וחצי שעות להגיע באטובוס... סיוט! לאחר מכן הייתי רק שעה וקצת כי מיד הגיע האוטובוס שלי חזרה קו 841 לכל המכירים קו הסיוט, לקח לו 4 וחצי שעות להגיע. קיצר שרפתי 8 שעות נסיעה ו100 ש"ח דמי נסיעות. הכי דרומי זה ירושלים... הכי צפוני זה קרית שמונה... קריית שמונה-חיפה=שעתיים נסיעה ירושלים-חיפה=שעתיים נסיעה ת"א-חיפה=שעה נסיעה... תקנו אותי אם אני טועה! המסקנה, חיפה היא מקום מרכזי למפגש פורום...

מוצארט

New member
באר-שבע!!!

אבל, לי אישית, אין בעיה עם חיפה, כיון שאני נוסע ברכבת, ולא עולה לי אגורה
יחי צה"ל!!!!!

תחיה

New member
אז ככה...

בעזר"ה מכיוון שאין אוטו יותר אני מעדיפה שזה יהיה קרוב למרכז! אבל בתכל'ס אני אשמח לבוא אני מתה כבר לראות מי אתם!

למעלה