חשוב חשוב!!!

../images/Emo26.gifחשוב חשוב!!!../images/Emo36.gif

בס"ד אני יודע שכבר אתם מתכננים על חופשת פסח וחזק, וכל אחת כבר קבע תאריכים לכל מיני פעילויות. לעניין: בנתיים לאחר השירשור הארוך והמסורבל ולאחר הויכוחים אני מגיע למסקנה שמפגש הפורום יערך ביום ראשון יח ניסן 20/4 בקניון לב המפרץ, חיפה! מי שרוצה ויוכל להגיע שיאשר! מי שמתנגד לתאריך ולמקום שיגיד עכשיו! קדימה אין זמן....

אליגטור

New member
זוהי דמוקרטיה- בלי נדר אני אגיע

רק איך מגיעים לקניון לב המפרץ?

ST

New member
אתה יכול לרדת בתחנת "לב המפרץ"../images/Emo29.gif

זו התחנה הרביעית (אם מגיעים מדרום) בחיפה. הראשונה: חוף הכרמל, השניה: בת גלים (התחנה המרכזית <הישנה> לכיוון דרום), השלישית: חיפה מרכז, והרביעית: לב המפרץ. האוטובוסים שבאים מכיוון צפון עוצרים ממש בסמוך (2 דקות הליכה). מי שמגיע מכיוון דרום, צריך להחליף אוטובוס בתחנה המרכזית בבת גלים, ולקחת כל אוטובוס שנוסע ל'מרכזית המפרץ'. אם מישהו צריך הסבר על קווים/תחנות ושאר דברים - מוזמן לשאול.
שבוע טוב!

נו מצויין!

בס"ד תרד בתחנת הרכבת של מרכזית המפרץ הרכבת עוצרת בכניסה האחורית של הקניון

אליגטור

New member
רגע בלבלתם אותי

אז אני צריך לקחת משם אוטובוס או לא? כלומר, הרכבת עוצרת בקניון או שצריך לקחת אוטובוס משם?

תקשיב טוב!

בס"ד ST הסבירה מצוין. אינך צריך לקחת אוטובוס, פשוט תרד בתחנת לב המפרץ. התחנה היא בכניסה האחורית של הקניון. תרד שם ותכנס לקניון.

ST

New member
אולי גם אני אוכל להגיע ../images/Emo29.gif

זה ממש קרוב.

ashkeloni

New member
גם אני דיי בטוח שאני אבוא

אם ירצה ה' (בעזרת ה')
ולא ירצו ההורים שלי (לא עלי)
דיינו אם ירצו ההורים שלי (בעזרת ה')
ולא יהיה הכסף (לא עלי)
דיינו אם יהיה הכסף (בעזרת ה')
ולא תהיה רכבת (לא עלי)
דיינו אם תהיה רכבת (בעזרת ה')
ויהיה פיגוע (לא עלינו)
דיינו אם לא יהיה פיגוע (בעזרת ה')
ותפרוץ מלחמה (ממש לא עלינו)
דיינו אם לא תפרוץ מלחמה (בעזרת ה')
אז אני אוכל להגיע (בעזרת ה')
דיינו עכשיו מה הקשר השיר האידיוטי הזה?
שכל דבר שקורה הוא מה'

ashkeloni

New member
ציטוט מתוך החתימה של מוצארט

"אח, מוזיקה", אמר, מוחה דמעה. "קסם גדול יותר מכל מה שאנחנו עושים כאן...

עד כה 6 אנשים אישרו את התאריך...

בס"ד קדימה כל מי שיכול להגיע (ורוצה כמובן) שישרשר... אני כבר מתכנן תוכנית קטנה בה יוגשו פרסי הוקרה סימליים... אתם תקבעו מי יהיו הזוכים. רשימת הקטגוריות תפורסם יותר מאוחר...

שרוך

New member
לצערי אני יכול להגיע ../images/Emo7.gif

בס"ד הי לכולם מה קורה איך החופש ? כן כן לצערי אני אפילו לא יכול להעלות את העצה הזאת בפני אימי כי אתם כבר יודעים למה (המקרה שלי ) !! אני ממש הייתי מת לראות את חברי הפורום בLIVE אבל לא נראה לי שזה יצא לפועל בעיקר שאני נוסע ביום ג' לפייטבול עם ההסניף 50 שקל ליום לאחר מכן למסע פסח חבריה ב' 370 ש"ח אז לא נראה לי שאני יכול לבקש גם לבוא לקריות ולא לשכוח שאני רוצה גם לקנות בגדים יפים לחג אז לצערי בנתיים אני לא יכול להגיע סורי סורי סורי שרוך

למעלה