חידון

B a n j o

New member
הוא לא.....

הרבה זמן חשבו שהוא יהודי אבל אף פעם לא ממש אמרו. בסוף החליטו להסביר את המוצא שלו אבל להפתעת כולם סטן לי החליט שהוא צועני... לא יודע למה, אבל.... SE LA VI.... ואני מבטיח לכם שזו התשובה הנכונה כי גם אני הופתעתי פעם ראשונה ששמעתי אבל ראיתי את הקומיקס שבו זה הופיע...

yotamsh

New member
אני יודע חלק

1. מגברת מרבל אני חושב וזה היה בזמן מבצע שהיה כשרוג עבדה עם מיסטיק ושאר האחווה 2. לא יודע 3. הוא צרפתי לא יודע איפה הוא נולד אבל הוא גדל בניו אורלינס עד שהוא כייס את ראש גילדת הגנבים של ניו אורלינס והוא אימץ אותו, מאוחר יותר הוא הפך למנהיג הגילדה ואז פרש ואחרי כמה זמן הצטרף לאקס מן 4. יש למיסטיק שזה קורט זהוא גם nightcrawler גם לסקוט סמרס וג´יין גריי שזה אקס מן (x - man) וגם לסקוט סמרס שזה כייבל 5. בישופ והוא האשים את גמביט כשזאת הייתה בעצם מיסטיק 6. בגלל הכעס שלו מהילדות כשהוא היה בגטו, אבל הוא לא רצה רק להשמיד את המין האנושי הוא רצה בסך הכל לעשות את העולם מקום טוב יותר למוטנטים רק שהוא פעם בדרכים יותר קיצוניות מאקסיבייר 7. נראה לי שאמרו פעם שמיסטיק 8. לא יודע

Scaly

New member
התשובות ---- סופי!

1. מיס מרוול 2. לילנדרה 3. גמביט נולד בצרפת והיה גנב בגלידת הגנבים 4. פתוח לפרשנויות.... 5. בישופ ובהתחלה הוא האשים את גמביט אחר כך את קייבל 6. רצה להשמיד את המין האנושי בשביל לנקום את רצח משפחתו בשואה 7. אמא החורגת היא מיסטיק 8. סייברטוט אף אחד לא ממש ניצח...כולם נפלו באיזה שאלה......

Silver Surfer

New member
אתה פשוט טועה!

בכל מקום שתחפש תראה שגאמביט נולד בניו אורלינס, לוזיאנה! הוא בעל אזרחות אמריקאית! המבטא שלו הוא צרפתי כי מן הסתם הוא קייג´וני והקייג´ונים מדברים צרפתית.

B a n j o

New member
תגידו

הבן המאומץ של סטורם שהוזכר כאן הוא לא במיקרה הפנתר השחור? BLACK PANTHER ומגניטו הוא כן צועני, אף אחד לא התייחס להודעה שלי....

פית אש

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

1. מיס מראוול (מקווה שכתבתי את השם נכון) 2. לילנדרה (כמה פעמיים) 3. צרפתי, ולפני האקסמן הוא היה שייכת לגילדת הגנבים (דרך אגב אחד הפרקים האהובים עליי) 4. סתוארם אני לא זוכרת את שמו אבל אני כאן יודעת שהוא לא בנה האמיתי היא רק טיפלה בו עד שאימו האמיתית תחלים הוא גם מוטציה הוא רץ מהר מאוד והוא גר באפריקה 5. בישופ, גמביט. (שבעצם זו היתה מיסטיק) 6. כי הוא היה בשוואה והוא מפחד שזה שוב עיקרה 7. את אימה האמיתית אף פעם לא מזקירים אבל אימה המאמצת היא מיסטיק 8. סייברטוס´ שלך לילך

MooN aka asdfgh

New member
לפי מה שאני הבנתי...

התשובה ל 6 היא שמגנטו בגלל שהיה בשואה וראה את כל הסבל וההרג של המין האנושי לא האמין יותר במין האנושי שיוכל לשלוט בעולם ולכן החליט שהמוטציות הן אלה שצריכות לשלוט בבני האנוש. פשוט בגלל שהוא לא האמין שבני האדם מוסריים מספיק

yafchuk

New member
נכון! עכשיו השאלה היא...

האם הוא יהודי או צועני?? אני יודע שגם בסרט וגם בסידרה מוזכר הדבר בו חטפו את שתי הוריו למחנה השמדה... לא מוזכר אם הוא יהודי או לא בסידרה או בסרט..אבל הנחתי שהוא יהודי בגלל שהשואה יותר מקושרת ליהודים וגם בגלל הסמימנים בסרט ובסדרה(כמו לבוש)... אולי בקומיקס זה אחרת....לא יודע

מממ בקומיקס שיצא אחרי הסרט

משהו מגעיל בעברית כזה אז אמרו שהוא היה בשואה לדעתי הוא היה בשואה אבל זה גם בגלל השם והכל

ועוד משהו(בנימה הומוריסטית)

וחייבת להיות גזענות בכל משהו טוב אחרת על מה נתולנן נשאר לנו רק להתלונן על זה שהרע הוא יהודי חחחח

B a n j o

New member
השואה

לא הייתה מקושרת ליהודים בלבד ובין שאר הקבוצות הנרדפות היו גם צוענים. אומנם בסרט שמו לו תלאי צהוב (GOD KNOWS WHY) אבל לפי הקומיקס הוא צועני. וממתי מגנוס זה שם יהודי?

B a n j o

New member
התכוונתי לשם משפחה

השם שלו זה אריק מגנוס (נשמע דווקא קצת יווני
) בכל מיקרה, הודיעו שהוא צועני (אנטישמים מארוול...
)

Silver Surfer

New member
מגנטו לא רע

הוא רק לא מאמין בדרכו של אקסוויר, באותה מידה אתה יכול להגיד שמפלגות הימין הן רעות ומפלגות השמאל טובות (זאת סתם דוגמא, לא רוצה להכנס לוויכוח פוליטי פה)

למעלה