חידון

Scaly

New member
../images/Emo26.gifחידון../images/Emo36.gif

חידון! 1. ממי שאבה רוג את כוחותיה לעוף? 2. מי באה לבקר מהחלל? 3. מה מוצאו של גמביט? ובמה הוא עסק לפני אקס מן? 4. למי יש בן מהאקס מן? ומה שמו? 5. מי האיש שבא מהעבר? ואת מי הוא האשים ברצח האומה? 6. למה מגנטו רוצה להשמיד את המין האנושי? 7. מי אמא של רוג? 8. את מי פגש וולברין במסעו לקוטב הצפוני? מקווה שזה יעביר לכם קצת את הזמן..

אני

1 לא זוכר את השם אבל היא הכניסה אותה לקומה או צמח 2 לילנדרה 3 צרפתי 4 מיסטיק , קורט 5 יוו לא זוכר תשם הוא שחום שער ארוך והוא מאשים את גמביט 6 כי הם הרגו בעבר אנשים שהוא אהב( שואה מלחמה) והוא חושב שהם לא יקבלו את המוטציות 7 לא יודע 8 סייברטוט

Scaly

New member
אז ככה...

1. עדיין מחכה לתשובה...התשובה שלך הייתה נכונה רק לא אמרתי את השם.. 2.נכון 3. צרפתי אבל מה הוא היה עיסוקו בצרפת? 4. תשובה לא נכונה!.מיסטיק לא הייתה בכלל באקס מן 5. נכון,בישופ 6. נכון 7. מחכה לתשובה 8. נכון נשאר לענות עליהם שאלה 1,4,7 ו3 חצי

Silver Surfer

New member
||||||

1. ממיס מארוול לימים וורבירד. 2. הרבה באו לבקר מהחלל, בטח אתה מתכוון ללינדרה. 3. מוצאו של גאמביט הוא קייג´וני, והוא נולד בניו אורלינס והיה אחד מגילדת הגנבים. 4. להרבה יש בנים, לסייק ולג´ין יש את קייבל. 5. אתה לא חושב שזה קצת מוזר שמישהו יבוא מהעבר ויטען כנגד מישהו בעתיד (שהוא בכלל לא מכיר) על משהו שקרה בעבר?? 6. כי יש לו טראומות מהשואה של גזענות, כל העניין נגד המוטציות מחזיר אותו לימים עברו ומעצבנות אותו, לכן הוא חושב שהכי טוב יהיה להרוג את כולם וזהו. 7. לא ידוע מי אמא של רוג, אבל האמא החורגת של רוג הייתה מיסטיק. 8. סייברטות´

Scaly

New member
חחחחח..יש בזה משהו

בקטע של השאלה ה5...התכוונתי לעתיד...ובישופ..סליחלה על הטעות...
בקטע של הבן התכוונתי לסטורם!! ולא ידעתי שקייבל הוא הבן של סייק וג´ין!! וגם 7 נכון...כנראה שהתבלבלתי בין אמא חורגת לאמא..עוד טעות........ אבל יפה מאוד!! אתה הזוכה שלנו!! =)

הי אז מגיע לי גם על 7 כי ידעתי

אבל שאלת ב5 למי יש בן שהוא מהאקסמן אז אני הבנתי כאילו למי יש בן שהוא באקסמן

LINKIN PARK!!!

New member
...

יש עוד אחת מהחלל, מהסיפור עם פיניקס, עם גביש המיקרן וממלכה של שיאר... אז היתה אחת מילגרה שפרופסור אקסוויאר(לא יודע איך רושמים את השם שלו בעברית) אוהב אותה... ואם כבר מדברים על הסיפור הזה עם גביש המיקרן, היה אחד מהסטאר טרופרס שהוא האבא של סקוט.

The Crusader

New member
אני המנצח!

עניתי נכון לפי דעתי על הכל... ולך יש טעות ^_^ כייבל הוא הבן של סקוט אך לא של ג´ין....הוא הבן של קוט ושל האהובה השנייה של סקוט...לא זוכר איך קוראים לה...

The Crusader

New member
אוקי...

1.מיס מרוול 2.אני חושב שאת מתכוונת לקיסרית של השיאר לילנדרה? 3.גמביט נולד בצפרת...דה ^_^ והוא היה חלק מ"שבט" הגנבים.... 4.לסקוט ושמו כייבל 5. התכוונת מהעתיד ושמו בישופ והוא האשים את גמביט\או שהתכוונת לכייבל והוא האשים את אפוקליפסה... 6.הוא רוצה להשמיד את המין האנושי כי הוא מאמין שמוטניטם הם החזקים והם צריכים לשלוט..והוא היה מעדיף רק לשלוט..לאו דווקא להשמיד 7.האמא החורגת שלה היא מיסטיק ולא יודעים מי האמא הביולוגית 8.אני חושב סייברט´וף...

Scaly

New member
The Crusader טעית...

בשאלה 6..הוא יהודי רצחו את משפחתו בשואה והוא לא האמין יותר בגזע האנושי כאנושי ויצא לנקום 3. באמת נכון..הוא נולד בצרפת לא בניו אורלינס..התשובה הנכונה היא שלך

The Crusader

New member
למען האמת....

לא ממש טעיתי... כלומר... השאלה לא ממש מנוסחת נכון...כי הוא לא רוצה להשמיד את האנושות וזה הוכח בכמה וכמה מקרים...הוא רוצה לשלוט בהם... והוא כן מאמין שהמוטניטים צריכים לשלוט...ככה שזה גם סיבה... ובקשר ליהודי...היה וכיוח ארוך בפורום קומיקס וזוהותו היהודית בקומיקסים כבר נשכחה ונעלמה וכל פעם שינו פעם הוא יהודי פעם הוא לא...ככה שזה לא הדבר הכי בטוח (למרות שהעלילה של היהודי בהחלט מגניבה) ככה שלא טעיתי ^_^

B a n j o

New member
אני ../images/Emo70.gif

1. את ICE QUEEN 2. לא זוכר (היו הרבה ביקורים) אולי הכוונה לפיניקס? 3. אומץ ע"י צרפתי; היה בגילדת הגנבים 4. לסקוט. הבן שלו זה קייבל (לא זוכר אם מג´ין או לא) 5. בישופ, הוא לא ידע מי זה הי אבל בסוף הוא גילה שזה גמביט 6. כי הוא ניצול שואה (ממוצע צועני). והוא רוצה להקדים תרופה למכה 7. לא זוכר כ"כ 8. לא זוכר

LINKIN PARK!!!

New member
היו כמה שלא ידעתי...

לא ידעתי את 1,4 ו8. אני לא צריך לענות אל האחרות, כי כבר ענו, וכמו שמישהו אמר, נראה לי שהתכוונת לקייבל שבא מעתיד אני חושב, והאשים את אפוקליפס.

Scaly

New member
לא לא.....

התכוונתי לבישופ שבא מהעתיד(לא מהעבר כמו שאמרתי....) והאשים בהתחלה את גמביט ולאחר מכן את קייבל

Scaly

New member
אממ...B a n j o

השאלה הראשונה לא נכונה.. בשנייה התכוונתי ללילנדרה 3.נכון 4. התכוונתי לסטורם..אבל גם זה נכון..... 5. נכון 6. נכון,אבל ממוצא צועני?.....לא חושב.. 7. מיסטיק אמא החורגת של רוג 8. סייברטוט

למעלה